Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kozinka napisał(a):
no to przeszłaś 😮 ja wisiałam przodem w jezioro i tylko chyba masa śniegu mnie zatrzymała 😮 ale mnie to nie zraziło,pewnie temu,że uczyłam się jeździć w zimie i moja nauka jazdy zaczęła się od śniegu 😉

no to ładne przeboje.. ja prawko zdałam w tym roku w lipcu...

2 lata temu jechałam z kumplem samochodem... jechał ponad 120 na godzine i na zakręcie zamiast zwolnić to on gazu odbił się o krawężnik z mojej strony pózniej na lewo znowu w prawo samochod zaczął się kręcić i na dach kilka razy przekulalismy się dach bok dach bok i samochód stanął zaczął się dymić. nie dość ze na dachu leżelismy pasy mi się zaklionowały pełno mgły wyszarpnęłam pasy i przekulałam się do tyłu i wyszłam przez małą tylnią szybkę bo moja strona była zmiażdzona od tej pory nie chciałam wsiadac z nikim do samochodu aż wkoncu się odważyłam i zdałam prawko gdyby nie pasy i poduszki to pewnie bym tu z wami nie pisała... 😞 😞 😞

• Mamusia
hej kobietki 🙂no to powiem CI TYSIA ze normalnie horror 😮ja nie hamuje biegami bo mam automat ale mam duze auto i kiedys jechalam i deszcz padał to tak mi tył zarzuciło ze serce mialam w d.... 😮a wiec jezdze teraz wolno oczywiscie zimą bo latem to latam jak glupia 🙃

Dziewczyny ale historie opowiadacie!!! Aż strach się bac 🤢 Ja mam prawko od 5 lat i na szczęście nie miałam żadnej przygody z samochodem! I mam nadzieję że już tak pozostanie 😉

dzien dobry dobry wieczor,

chcialam zameldowac ze u mnie przebiega 13 tydzien dobrze i wrocil mi smak na kielbase...fffuuu w sumie. kupilam takie pęto wiejskiej, takiej z jakichs ubojow ekologicznych, mniaaaaaaaaaaaaaam
nadal nic nie przytylam, a w pasie 16 cm wiecej. tzn w talii. ehhhh

no niestety. mam duzo obcislych bluzek/swetrow do pracy i wyglada ewidentnie, jakbym sie obzarla, albo przytyla!!! ze 3 kg albo 4 heh
anyway, prawko tez mam, ale nie lubie jezdzic tu po miescie, bo korki i tak sa i tak. maz jezdzi. ja mam od..hmm mhmm 9lat. orety.

no ale coz, jutro wigilia w pracy i czeka mnie objadanie sie albo wymiotowanie, bo jakos ryb nie trawie buu 😞

• Mamusia
ehhh gdybym za po ukończeniu kursu poszła na egzamin to miałabym prawo jazdy już od prawie 5 lat, ale tak jakoś wyszło że wyjechałam i po powrocie do kraju czyli od jakiś 2 lat zebrać się nie mogę by zdać egzaminy...

• Mamusia
zuzowska napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
było minęło ;D teraz sama jeżdze jak zawodowiec ;p ale samochodem taty swój kupie dopiero w marcu albo kwietniu ;D

takie juz rodzinne ? 🙂

tata kupił samochód w marcu wiec dobrze mi się nim jeżdzi 😁 dlatego po zimie kupie swój przed przyjsciem malucha na świat 😁

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Hej Brzuszki 🙂

coś mnie dzisiaj pobolewa podbrzusze.... 🤨 jutro do lekarza, zobaczymy co z maluszkiem ...
wydaje mi sie , ze to tez przepracowanie, latam po domu jak opętana nie umiem usiedzieć na tyłku 🤔 co chwila cos robie , moze powinnam zwolnic tempa....

zdecydowanie powinnaś zwolnić tempo :P i odpoczywać ;p ja już powoli czuje nastrój świateczny jeszcze tylko jutro i wolne cały tydzień po nowym roku idę do lekarza może mi da jakieś zwolnienie bo też bym chciala trochę odpoczywać... gorzej z tą pogodą ślisko i w ogole zima zła 🤨

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Hej Brzuszki 🙂

coś mnie dzisiaj pobolewa podbrzusze.... 🤨 jutro do lekarza, zobaczymy co z maluszkiem ...
wydaje mi sie , ze to tez przepracowanie, latam po domu jak opętana nie umiem usiedzieć na tyłku 🤔 co chwila cos robie , moze powinnam zwolnic tempa....

ja to samo,wczoraj nawet o północy firanki wieszałam,dziś od 7 na nogach i pełne obroty 😮 brzuch boli jak nie wiem co 😮jeszcze troszkę,efekty będzie widać,powoli się kończy generalne sprzątanie a jutro to już takie tylko odkurzanie i mycie podłóg no i robienie placka i sałatki 🙂