Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

Anett napisał(a):
acha i znowu jestem czerwcóweczką zmienila mi sie data na 2giego czerwca 🙂

To witaj w klubie 🙃 mi też się co prawda zmienia termin co wizytę ale zostaję przy tym żeby ciągle nie zmieniac 🙃 miałam już na 2 czerwca (to piewszy z USG), na 28 maja - termin z miesiączki i reszta z usg to 29 maja i 5 czerwca także rozbieżnośc jest 😉

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiolka napisał(a):
Anett napisał(a):
acha i znowu jestem czerwcóweczką zmienila mi sie data na 2giego czerwca 🙂

A na ktorego mialas bo juz sie raczej data teraz nie powinna zmieniac 😮

własnie teraz co USg bedzie inny termin bo to zależy od maluszka jak rośnie. Najbardziej wiarygodne wyniki są chyba jakoś do 12-14 tygodnia a później dziecko już rośnie własnym tempem i stąd takie rozbieżności.... Mi w ciąży z patrycją wyszedł tylko raz rzeczywisty termin porodu z usg a tak to za każdym razem co innego a miałam chyba z 11 usg za całą ciążę 🙃 🙃

Tyssiiaa napisał(a):
Anett napisał(a):
ide do sklepu chce chipsy i sos meksykanski z ryzem bo jak dzisiaj tego nie zjem to oszaleje 😁

hahahaha 🤪 🤪 znowu apetyty 😁 ja mam chipsy solone a dzisiaj mam ochote na inne 😞 aaaa do sklepu mi sie nie chce isc 😁

Ale mi smaka zrobiłyście na chipsy!!!! A ja nie mam żadnych w domu a najbliższy otwarty sklep jest 3 km ode mnie 😠 😠 🥴 ehh

• Mamusia
Hello Girls 😁 😁 😁

ANETA gratuluję synka 🙂 Będzie chyba wojna 🤪 🤪 🤪
Ciekawe czy synek się u mnie potwierdzi wkońcu czy nie 🙂

Nie róbcie mi tu smaków na chipsy
bo uśmiechają się właśnie do mnie z barku i mówia "bierz mnie" 😁 😁
Wcięłam przed chwilką 2 kabanosy , które maczałam w majonezie 😁 😁 🤪 🤪 🤪
a teraz piję barszcz który został mi z obiadu 😁 😁 😁 😁
Jakbym dowaliła do tego chipsy to koniec świata 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
ja za solone czipsy dałabym się chyba teraz pociąć,ale mąż wybył do pracy,maleństwo moje niegrzeczne śpi 😁 samej jej za chiny ludowe nie zostawie w domu nawet na 5 minut bo tyle by mnie nie było,więc jedyne co to mogę obejść się smakiem 😠
mam śmieszne pytanie do Was-jak siadacie to macie uczucie jakby się Wam macica marszczyła albo podobne uczucie? ja mam tak od dawna i nie wiem czy to normalne czy (uwaga młode mamuśki) może nie do końca się skurczyła po poprzedniej ciąży i po prostu mam luzy 😁 😁 😁 takie to śmieszne jakby mi ktoś balon ugniatał w brzuchu 😁

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
W ramach rekompensaty otworzyłam puszkę brzoskwiń może to mi w jakiś sposób zrekompensuje te nieszczęsne chipsy ☺️ ☺️

eeeeeeejjjjjjjjjjjj nnnnnnnnnnooooooooooooo 😠 😠 😠 bo ja mam tylko kiwi i pomarańcze z takich rzeczy 😞 😞 a nie tego mi się chce teraz,ani na nic z lodówki nie mam ochoty 😞 ale jakbym do sklepu wpadła to bym chyba pół sklepu wykupiła 😞

kozinka napisał(a):
http://demotywatory.pl/3628803/Spojrz-na-swojego-mezczyzne-a-teraz-na-mnie-jeszcze-raz-na-niego-i-na-mnie
🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

Kozinka to Twój facet???? 🤪 🤪 🤪
dobre! W takim razie ja na swojego już nic nie powiem 🤪 😁

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
Kozinka ja takich luzów nie mam 😁 😁 chyba mi się wszystko zwinęło tak jak trzeba hehe 😜 😁 😁

no właśnie,mi tym bardziej powinno się to skurczyć już bo ja jestem ponad rok po porodzie 😮 ale jak siadam to naprawdę mam takie dziwne uczucie 😮

kozinka napisał(a):
niunia99 napisał(a):
W ramach rekompensaty otworzyłam puszkę brzoskwiń może to mi w jakiś sposób zrekompensuje te nieszczęsne chipsy ☺️ ☺️

eeeeeeejjjjjjjjjjjj nnnnnnnnnnooooooooooooo 😠 😠 😠 bo ja mam tylko kiwi i pomarańcze z takich rzeczy 😞 😞 a nie tego mi się chce teraz,ani na nic z lodówki nie mam ochoty 😞 ale jakbym do sklepu wpadła to bym chyba pół sklepu wykupiła 😞

Ja byłam skazana tylko na to bo nic w domu też nie mam, sklep daleko musiałabym autem jechac, a mój M. w pracy więc mi nie kupi.... no i wychaczyłam brzoskwinie ale jakoś mnie coraz bardziej mdli po nich, pół puszki już zjadłam nawet nie wiem kiedy 😮 😮

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
kozinka napisał(a):
http://demotywatory.pl/3628803/Spojrz-na-swojego-mezczyzne-a-teraz-na-mnie-jeszcze-raz-na-niego-i-na-mnie
🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

Kozinka to Twój facet???? 🤪 🤪 🤪
dobre! W takim razie ja na swojego już nic nie powiem 🤪 😁

nie!!!!!!!!!!!! Broń Boże!!!!!!! takie mi się nawinęło na linkach znajomych to Wam pokazałam 😁

kozinka napisał(a):
niunia99 napisał(a):
Kozinka ja takich luzów nie mam 😁 😁 chyba mi się wszystko zwinęło tak jak trzeba hehe 😜 😁 😁

no właśnie,mi tym bardziej powinno się to skurczyć już bo ja jestem ponad rok po porodzie 😮 ale jak siadam to naprawdę mam takie dziwne uczucie 😮

Nawet nie umiem sobie wyobrazic jak to czujesz.... mi się nic takiego nie zdarza! Za to mam dzisiaj takie strasznie ciężkie nogi że aż bolą! Nawet jak leżę.... może to żylaki się pojawiają 😮

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
🤪 🤪 luzy na kierownicy 😁 😁

no bez jaj ale mam uczucie jakbym miała wyciągnięty wór a nie macicę w brzuchu 😁 to przecież dopiero 2 ciąża a nie 10 żebym tak się czuła 😠 😠 😠 bije mi na dekiel chyba przez tą pogodę 😮

Czarna Mamba jak już się urządzicie i bedziecie na swoim to się wszystko między Wami ułoży.... teraz wiadomo każdy chce co innego bo każdy ma inne gusta i stąd te konflikty!!!! Ja się narazie z moim o takie sprawy nie kłócę!! - bo niby o co?? Jaki rodzaj betonu do fundamentów wybrac?? 😁 😁 No może się trochę sprzeczaliśmy o dachówkę hehe 😉