Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry
Niunia gratuluje magistra.
Katia, fajnie że jest kolejna dziewczynka.
Co do tabelki to już pisałam że u mnie też dziewczynka ale nie mam jeszcze imienia, mieliśmy dla chłopca a dla dziewczynki poprostu czarna dziura w głowie.
Ostatnio też postanowiłam wybrać się do dentysty i odrazu zrobiła mi dwa zęby, dentystka mówiła że lepiej naprawić zęby podczas ciąży bo później po porodzie nasz organizm jest bardzo osłabiony i próchnica będzie bardzo szybko postępowała.

• Mamusia
Dzien dobry

ale macie dzisiaj smaki 😁 😁parowki z boczkiem spaghetti mmm pycha 😜
ja dzisiaj poprzestane na plackach po wegiersku 😁 😁
Kozinka wspolczuje Ci nic tak nie dokucza jak ból zeba, ja mam ogolnie slabe zeby ale jak narazie mam wyleczone i mam nadzieje ze na długo 🙂 chociaz w ciazy to roznie bywa ....

Kurde na mojej wsi zamkneli na pare dni biedronke i bieda cokolwiek kupic 🤪
musze wybrac sie do miasta na jakies wieksze zakupy haha 🙂 🙂
Mały kopie mnie dzisiaj jak szalony 🙂 ciekawe czy bedzie robil fikołki na 4D tak jak ostatnio 🙂

• Mamusia
Cześć mamuśki
Ale mroźno dziś, ja od rana poza domem, no ale wszystko co trzeba pozałatwiałam. Mój maluszek zapewne śpi bo błoga cisza 🙂
Ja na obiadek dziś mam zupę kalafiorową a na drugi to jeszcze nie wiem 😁
Objadłam się chrupkami orzechowymi mniam- niezdrowe ale od wielkiego gwizdka można sobie pozwolić 🙂

• Mamusia
SANDRA UKATRUPIE CIE NORMALNIE, TAKA MI POTWORNA CHCICE ZROBILAS, CO JA BYM DALA TERAZ ZA KISIEL WISNIOWY 🤢 🤢 🤢

KOZINKA MAM NADZIEJE,ZE ZNALAZLAS DENTYSTE I CI POROBIL TE ZEBY, JA TEZ POWINNAM SIE WYBRAC ALE NIESTETY NIE MAM Z KIM AMJKI ZOSTAWIC 🤢

OKROPNIE CHJCE MI SIE SPAC, CHYBA POZWOLE SOBIE DZISIAJ NA 2 JKAWE BO PADNE 🙃

U MNEI DZISIAJ OKROPNA POGO9DA, ZIMNO, PADA I PIZDZI JAK NA URALU, DOBRZE ZE PIESIO U TESCIOWKI CHOCIAZ STRASZNIE ZA NIM TESKNIE 😞

ANETT JAK DZISIAJ TWOJ PIESIO?

• Mamusia
Ja jak narazie wszamałam placka po wegiersku 🙂

Zaraz wybieram sie z mężem do lekarza.... w grudniu wycinali mu spod pachy włókniaka, coś a'la pieprzyk ale wystawalo mu to i zaczelo przeszkadzac.. tego wlokniaka poslali gdzies do laboratorium, i w tamtym tygodniu zadzwonila babka z rejestracji ze maz ma przyjechac po wyniki bo przyszly i odrazu zapisala na wizyte ...
to nic ze zadzwonili po 2 miesiacach ale troche sie zmartwilam, bo brat męża tez mial wycinane (maja to rodzinne chyba) ale nikt go nie wzywal na wizyte....
Mam nadzieje ze to tylko rutynowy odbior wynikow i zakonczenie leczenia 🤨 🤨 🥴

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Maja ja za to uwielbiam szpinak z Twojej miejscowości 😁 chyba ajlepszy jaki do tej pory jadłam 😁 a jestem od niego uzależniona jak papaj 😁

O jak miło 🙂 słyniemy jeszcze z groszku i kukurydzy 🙂 hihi
mam tez pyszny ketchup, ale mało znany w Polsce 😞

Hej laski ale macie zachcianki - mnie na szczęście dziś nie rusza pewnie dlatego że żołądek pełny hehe 🙂
ja od rana porzadki robię bo przez egzamin strasznie się zaniedbałam i wszędzie dookoła syf
Kozinka współczuję bolu zęba, ja też się muszę na kontrolę wybrac bo czuję ze mam 2 dziurki i nie chce by się większe zrobily...... ehh ale jak ja nie lubie do dentysty chodzic......

• Mamusia
dzień dobry 🙂ja tez od rana latalam sprawy zalatwialam 🙂na 15.00 zawiozłam psiaczka na kroplówke i dzisiaj musial zostac 4 godzinki a wiec na 19.00 jade go odebrac..noc jakos przespal biedny 😞mam takie imie dla dziewczynki moze ktoras z Was skorzysta no bo u mnie plec meska sie wierci w brzuszku 😁mianowicie gdyby byla to corcia nazywala by sie LEA imie w polsce jeszcze mało znane ale jak dla mnie śliczne 🙂