Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mężuś dowiózł swojej żonce świeży chlebuś,żonka się ożarła,dopija kakao,wątpliwe jest czy wstanie z krzesła,musi umyć za sobą talerz i szklankę,umyć zęby,dokulać się do pokoju,pościelić łóżko i wyłożyć na nie tą wiecznie nienażartą dupę 😮 i to najlepiej zanim się kuchenne rewolucje zaczną 😁
jak myślicie o kim mowa??? 😁 😁 😁
☺️ ☺️ ☺️

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Tysiu a nie mialas Wasermanna na poczatku ciazy?? Skroty sa rozne WR, VDRL= w ksiazeczce masz na pewno

ja nie miałam a co to za badanie???
i może któraś wie czy jak jutro mam ten cukier to czy jak wieczorem zjem to będzie miało to wpływ na wynik??? nie mówię o słodkim tylko o kolacji bo oczywiście jestem mega głodna 😁

• Mamusia
Kocik napisał(a):
sandroos napisał(a):
Tysiu a nie mialas Wasermanna na poczatku ciazy?? Skroty sa rozne WR, VDRL= w ksiazeczce masz na pewno

ja nie miałam a co to za badanie???
i może któraś wie czy jak jutro mam ten cukier to czy jak wieczorem zjem to będzie miało to wpływ na wynik??? nie mówię o słodkim tylko o kolacji bo oczywiście jestem mega głodna 😁

jeśli nie jesz tony słodyczy to bez wahania jedz normalnie 🙂 no i oczywiście na czczo rano 🙂

• Mamusia
Tysia wypicie tego wcale nie nalezy do tragicznych tylko pierwsza godzine mnie mdlilo a druga juz byla ok tylko ja mialam robiona w szpitalu to sobie lezalam ale podali mi to o 5.00 rano a wiec poranek był mega słodki 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
też mam BRH+ 🙂

Aga ja zjadłam ostatni posiłek chyba o 19 i mega głodna jestem ;((((((((((((((((((((((((((( dopiero zjem za dobre 13 h 🙃

matko tak się głodzisz????ja zjadłam o 21...i to półtorej bułki...cholipa żeby to nie miało wpływu na badanie 🤢

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
u mnie chyba laboratorium jest od 8 więc tak sobie pojadę ,żeby być przed 8 więc koło 11 już będę zajadała się 😁

hahaha no ja na droge powrotna robię sobie bułę do torebki i już twixa spakowałam 🙂 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
ja wassermana nie miałam spytam się teraz o to jak pójdę na samym wstepie robił mi
cytologie i skierował na toxo, cytomegalie rózyczke i hiv a pozniej morfo i mocz ciągle 😜

ja mam BRH+ a Robciu ma zerówkę 😜

Dokładnie jak u mnie 😁

• Mamusia
Ja za toxo placilam chyba 70 zl lgg i lgm czy jakos tak z krwi badanie.

Aga nie glodze sie poprostu o 19 sie chleb skonczyl hahaha ja w drodze powrotnej zachacze o piearne pieka n miejscu drozdzowy wiec kupie sobie chyba ze 3 z budyniem takie gorace 😜

Dobranoc konczity 😘

• Mamusia
Dzień dobry 🙂 ale mnie wszystko boli 😞 zmuszeni spalsmy na narożniku w salonie, a niewygodny że hej.
Wczoraj już mnie nie było więc mam nadrabiania 🙂 najpierw zajęłam się sprzątaniem, potem byłam na mega deserze z koleżanką a potem juz nić mi się nie chciało 🤢

• Mamusia
Hello z rana 🙂
U nas pochmurno, ale powietrze ciepłe 🙂

Tysia
jak tam, dałaś rade z ta glukozą?
Ja dzis wkraczam w 25tc i w środe na badania, a w piatek wyjazd nad morzeeeee 🙂 jeeeeeej 😎

Bułki z dżemenem na sniadanko 🙂 Potem smigam po prezent dla kumpeli, bo dzis robi minibibke urodzinową 🙂

Katia zjedz coś fajowego, może humorek wróci!