Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
kozinka napisał(a):
pewnie tak 😁
u nas powtórka z rozrywki-dzisiaj była sraczka u Klaudii a jej kolację sprzątałam chwilę temu z podłogi i z siebie 😞 jestem pewna na 90% że to zęby,bo tak przechodziła poprzednie ząbki 🥴 mam nadzieję,że to tylko nie ten wirus co panuje 😞 ciągle mi wisi na szyi,po poludniu spała 3 godz,teraz znowu ospała jest,ale nie może zasnąć 😞

Współczuję Aniu bo i Ty sie męczysz nie wspominając juz o Klaudiusi, ale jakoś musicie przetrwac:*

dzisiaj mało się zmęczyłam,bo w kuchni wystarczyło to pozbierać i zetrzeć podłogę,gorzej było z pokojem w poniedziałek bo wszystko trzeba było prać 😞

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kozinka napisał(a):
macie wrażenie że czasem ruchy dziecka są jakby drganiem? albo jakby się wąż wił? 😮 bo ja takie mam często i nie wiem czy to jest normalne ☺️

Tak 🙂 Dragnia to myślę że może to być czkawka, natomiast wicie się to albo obkręcanie albo prostowanie czegoś tak mi się zdaję 🙂

• Mamusia
kozinka napisał(a):
emi-rose napisał(a):
kozinka napisał(a):
pewnie tak 😁
u nas powtórka z rozrywki-dzisiaj była sraczka u Klaudii a jej kolację sprzątałam chwilę temu z podłogi i z siebie 😞 jestem pewna na 90% że to zęby,bo tak przechodziła poprzednie ząbki 🥴 mam nadzieję,że to tylko nie ten wirus co panuje 😞 ciągle mi wisi na szyi,po poludniu spała 3 godz,teraz znowu ospała jest,ale nie może zasnąć 😞

Współczuję Aniu bo i Ty sie męczysz nie wspominając juz o Klaudiusi, ale jakoś musicie przetrwac:*

dzisiaj mało się zmęczyłam,bo w kuchni wystarczyło to pozbierać i zetrzeć podłogę,gorzej było z pokojem w poniedziałek bo wszystko trzeba było prać 😞

Ale i tak mimo wszystko to się denerwujesz czy stresujesz, oby jak najszybciej mineło to Klaudiusi

• Mamusia
kozinka napisał(a):
macie wrażenie że czasem ruchy dziecka są jakby drganiem? albo jakby się wąż wił? 😮 bo ja takie mam często i nie wiem czy to jest normalne ☺️

ja mam takie wrazenie jakby mi kości gruchotały takie jakby pstykniecia no nie wiem jak to nazwać takie dziwne uczucie jakby kośc o kość się ocierała i tak odskakiwała 😁

Sandra ta od blizniaczków okazało się ,że miła trojaczki 😁 hahaha 😉

Emi śliczna piłeczka!! 😘

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
kozinka napisał(a):

Tak 🙂 Dragnia to myślę że może to być czkawka, natomiast wicie się to albo obkręcanie albo prostowanie czegoś tak mi się zdaję 🙂

nie to nie czkawka,jakby jakieś mocne drgania, takie bardzo szybkie i to zdaje się nóżkami,wątpie żeby tak kopała bo to za szybkie na zwykłe kopniaki,a potem jak się uspokoi trochę to wije się jak wąż i ostatnio tak mam często 😮

• Mamusia
sandroos napisał(a):
ja juz nie pamietam 😉) jak to tam 🙂

no właśnie ja też i nie mogę sobie przypomnieć czy takie drgania miałam przy Klaudii 😁 dosłownie drgania 🥴 i jest tego bardzo dużo,bardzo szybko i trwa po kilka sekund 😮

• Mamusia
Aniu co do tych drgawek tez tak mam i to przewaznie jak leze na lewym boku one po paru sekundach mijaja ale wtedy zmieniam pozycje. Nie wiem od czego one sa i tez sie troche zastanawialam. A moja teraz bawi sie w kopanie mamusi :P a mamusia zaraz idzie spac 🙂

Sandra stroj Amorka niezla sprawa 🙂 hihi skrzydelka i luk tez beda?

• Mamusia
Maja, Emi ale macie extraśne brzuszki 😉 🙂 super 🙂
my po zakupach w ikei nie do końca udane ale padnięta jestem jak nie wiem.
także weszłam na chwilkę i spadam do wyra nogi wyciągnąć. padam.
zrobiłam w końcu zapiekanki hehehe 🙂 🙂pychotki 🙂

• Mamusia
Hallo mamitas 🙂

Ja juz czekam na moją kumpele kosmetyczke i będę się upiększać, jeszcze ciocunie odwiedzę, bo mi włoski farbnie 🙂

Zaraz śniadanko. Mniam
A dziś odbiore wyniki krwi i moczu i na badania oglądać Polusię mą 🙂

Aga fajowo, że zapieksy wtrynione, a co do zakupów, to ja tez się obawiam, że padne na SUTY szybciej niż zakładam 😎 😎 😎

• Mamusia
witam z rańca 😉
czas się ubrać i trochę mieszkanko ogarnąć, bo ostatnio więcej tu z wami siedzę hihi 🙂
no i idę sobie zapiekanki zrobić bo teraz nikt mi ich nie podje 😁 😁 ale jestem pazerna hihihi 🙂