Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Maja super ,że się udało! teraz powinnaś zadzwonić tam gdzie 1 raz zamawiałaś i powiedzieć tej babie ,że znalazłaś sobie na terenie polski wózek i to w tym kolorze którym chciałaś 😜 bo jak to ona twierdziła ,że w całej polsce go nie ma idiotka 🤢 🤢

No dokładnie chyba tak powinnam zrobić, głupia pipa!!!

• Mamusia
Anett napisał(a):
przyszła paczuszka dla synusia 🙂śliczne rzeczy 🙂posciel,oslonki na lozeczko,moskitiera,becik,i posciel z poszewkami do wozeczka..polecam firme Aruś wszystko wyglada jak na zdjeciach a nawet ładniej 🙂

Anetka, ja też się czaje na takie rzeczy do łóżeczka, masz jakiś fajowy link?

• Mamusia
Aneta , lepiej skonsultuj odstawienie tego fenoterolu, moze dawne zmniejszyc??? bo tk nie bardz nagle odstawic.. 😞

Ehh, kryzys nadal mnie trzyma.. 😞 a juz widze jutro.. 😞 Praca, dentysta i pozniej zakupy 😞( Padne jak pies Pluto wieczorem 🙂)

Kurcze jutro babcia przychodzi i w kuchni wozek stoi ?? 🙂) Ciekawe jak jej sie wytluamcze 😉) hehe

Zw ide mlodej bulke zrobic, bo jeczy 😁

• Mamusia
mam http://allegro.pl/listing.php/search?string=aru%C5%9B&category=17272 ja zamawialam przez meila bo wybralam sobie poszczególne rzeczy i babka mi zrobiła taką paczke jaką ja chciałam..ja wzielam ta posciel liliową z białym mam tez ten becik z kokardką i te osłonki ..
http://allegro.pl/arus-16el-lozeczko-gryka-posciel-haft-nowy-model-i2221775277.html

• Mamusia
sandra ja jutro też dentysta 🙂 więc nie jesteś sama 🙂
kurczę jestem z siebie dumna dzisiaj 🙂 okna pomyte,firanki wyprane i powieszone,obrusy świąteczne i ogólnie wyzamiatane dywany i podłogi z paluszków które mała porozgniatała jak sprzątałam 🙂 wiec najgorsze za mną,bo zostaje tylko pomycie schodów i barierek no i przetarcie szafek i umycie powierzchowne mebli 🙂 i koniec,tylko tyle co na bieżąco 😜
ale ja i tak głupia jestem-w święta gości nie mamy a my raczej będziemy się wozić z moim bratem po rodzinie,więc nawet jakby syf był to nikt by go nie widział 😁 ale jednak świąteczna mobilizacja jest 😉

• Mamusia
hello

Ja po długim spacerku jestem 🙂 piękna pogoda dzisiaj u mnie 🙂 cieplutko i wiosennie 🙂 az chce sie zyć 🙂 po drodze wpadłam do biedronki po piwo dla Mężula, bo mu obiecalam ;p
teraz zrobie szybka kolacyjke dla niego piers z kurczaka i fryteczki 🙂
Ale ze mnie dobra żonka hehe
Ja dzisiaj tez ogarnelam chałpe i wyciągnełam ozdoby wielkanocne 🙂

Sandra
no lepiej skryj wózek przed babcią 😁
Maja fajnie ze znalazlas wózek

• Mamusia
Jeju Kozinka ale z Ciebie pracuś!!!
'Jeszcze tyle sie narobiłaś z Karolą w brzuniu 🙂
Brawo 🙂 wzorowa mama i żona 🙂

Mi dziś sąsiadka przyniosła ciuszki po swojej Neli 🙂
Jeju jakie słodkie.. jestem w ogole w szoku w jakim stanie sa te ciuszki.. gdybym nie wiedziala, że to Nela nosiła, pomyślałabym, że są nowe..

Super rzeczy GAPa, ZARY, Carter'a, Tommy Hilfger,
chyba się zdecyduje.. ciuszki od 0-6 mcy 🙂
Jest ich 60 ciuszków, oddzielnie z sześć czapeczek, skarpetki 7par, i 4 zabaweczki takie do przyczepienia do łózka lub wózka firmy lamaze.- http://allegro.pl/listing.php/search?sg=1&string=lamaze tego typu 🙂

za wszystko chce 550 zł. Niby dużo, ale jak pomyśle ile tego i jakie to piękne rzeczy, to chyba się zdecyduje 🙂 same zabawki widze jedna ok 40zł.. a mi dała 4..

🙂

• Mamusia
Wrocilam z zakupow, kupilismy: pieluchy tertowe, 1 flanelowa 2 paczki pampersow DADA, plyn do kapieli oraz mleczko nawilzajace z nivea dla niemowlat, smoczek,majkti jednorazowe, wielkie podpaski dla mnie,gruszke do nosa.
Zostala posciel, laktator, chusteczki nawilzane i nie wiem co jeszcze ale juz malo rzeczy jedynie jeszcze w aptece wit D+K, cos do pepka co jeszcze to chyba nabierzaco juz bede kupowac jak mala juz bedzie na swiecie wtedy sie okaze co dokupic

• Mamusia
kozinka no kurde to ja tez zaraz sie za cos wezme chyba z porzadkow bo przy tobie to wymiękam i wychodze na nieroba 😁 😁

Zjadlam kolacje i teraz zajadam sie jogurtem, wczesniej byly tosty na kolacje a jeszcze wczesniej do arbuza sie dorwalam :P mmmm Arbuzy uwielbiaaaaam.
Aha kupilam jeszcze proszek Dzidzius.

• Mamusia
Ania Ty faktycznie pracuś jesteś 🙂 wpadnij też do mnie przelecieć się na mopie hihihi 🙂
Justyna u Ciebie ciepło a my właśnie wróciliśmy z lidla i malutki śnieżek pruszył 🤢 🤢 🤢 i zimnica.....

u mnie na kolacyjkę mężuś zrobił sałateczkę 🙂 idę zaraz wcinać bo mi wyjedzą 😁
jestem taka senna przez tą pogodę że nie wiem czy nawet do mojego przepisu na życie wytrzymam....a dziś ponoć ma się tam dziać 😁