Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dzien dobry! albo dobry wieczor. w Gdyni sztorm jakis, ja sie czuje swietnie, zjadlam pol opakowania lodow grycana - cynamonowe, mniam. co tam, trzeba sobie podogadzac jakos!
ide ogladac Magde Gessler, bo maz okupuje tv - mecz leci, juz 3ci z kolei dzis chyba 😮

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Midorada można farbowac ale efekt podobno utrzymuje się tylko przez jakieś 2 tygodnie;p tak czytalam i siora wsumie na sobie przetestowała ;D

Rozmawialam dzis z moja fryzjerka. Powiedziala, ze poszuka dla mnie jakiejs farby bez amoniaku w sklepie fryzjerskim. Byc moze, ze maja cos dla ciezarowek 🙂 Ale tak ogolnie, to odradzila mi farbowanie teraz. Chyba, ze nalozylaby farbe bez dotykania skory glowy, bo przez skore cala chemia sie wchlania. W sumie brzmi dosc logicznie. No i, jak piszesz, nie ma gwarancji, ze kolor dlugo sie utrzyma.

Dobry wieczór miłe Panie 😉 😘 Wróciłam!!!! Mam spokój na 2 tygodnie!! ojjjj ale wymęczona jestem na maxa!
Szybko nadrobiłam co pisałyście, tak po trochu to w sprawie farb do włosów to nie pomogę bo nigdy w życiu nie farbowałam - mam swój naturalny kolor 😉
Co do tabletek to ja w ciąży brałam Cyclo 3 Fort z tym że lekarz mi to kazał brac na hemoroidy bo niestety to cholerstwo się do mnie w ciąży przyplątało. Ale na ulotce też właśnie pisze że to na żylaki jest, tak wię ja polecam, spokojnie to możesz brac i od razu ochrona przed hemoroidami 😉
Dobra zmykam do córy i męża, bede później albo jutro 😉 😘

Witam i ja
Nenia to super ze z dzieciątkiem wszystko w porządku, u mnie usg w piątek juz się nie moge doczekac!! I mam nadzieje ze z maleństwem wszystko w porządku
Mój mężuś też nie ogląda meczy i za sportami walki też nie przepada więc nie mam problemów z zajętym tv 😁

Ja nie pracuję i przez kilka najbliższych lat się nie zapowiada żebym miała iśc gdzieś do roboty bo nie bede miała co z dziecmi zrobic 🤢 żłobka u nas nie ma a na nianię która się zajmie dwójką dzieci wydałabym więcej niż sama bym zarobiła więc się nie oplaca. Czas pokaże jak to wszystko się pouklada.... Na razie o tym nie myślę 😉
Ja już po obiedzie, musze pozmywac i jeszcze sterta prasowania czeka. No i jeszcze pranie.... ojjjj dużo tego 😜 do tego jeszcze muszę coś pracy skrobnąc no i córcia do opieki!!! Ehhh zazdroszczę tym mamom które sa pierwszy raz w ciązy i maja spokoj teraz poki maleństwa nie ma 😉