Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Bronisława tak nazwał swoje dziecko kuzyn męża, mi się to imię nie podoba.
Już lepsze Honorata, Gabrysia, Bogusia, Kalinka, Jadzia, Elenka, Mariola, Halina, Malwina, Ewelina, Elwira. Rysia(Ryszarda-już nie), z jak dla mnie z dziwnych imion Wiesława-Wiesia, Janina- Jasia, Wladysława-Władzia.

Nigdy więcej przebierania ubrań z teściową co wezmę do ręki to słyszę "o jakie to śliczne, o to ci się nie podoba przecierz to takie śliczne" 🙂

Idę pochłonąć kawałek ciasta marchewkowego mniam 🙂

• Mamusia
My już po gościnach 🙂
Kawki wypite, ciasto pojedzone, zostanie nam na jutro 🙂

Teraz zgniłki w łóżku.. korzystamy ze spokoju, które będzie już tylko przez nabliższe 2 mce ..
nawet mąż mówi.. " Chodź idziemy poleżeć, bo poźniej już nie będziemy mogli pójść jak najdzie nas ochota.. " hihi

Moja mamita az miała łzy w oczach jak zobaczyła pokój dla Poli 🙂 tak się jej podobało 🙂

My wieczorem planujemy pizze i mecz piłki ręcznej na żywo naszej kwidzyńskiej druzyny MMTS Kwidzyn w Kielcach 🙂

Co do imion,, to wiecie.. najważniejsze by nam się podobało, ale też żeby dzieciak przykrości nie miał w szkole w związku z imieniem.. bo wiadomo jak jest w szkole..

Niech ja pomyśle co tam u nas jeszcze jest..
Marika, Pamela, Benjamin ( ma brata Morgana!!!!! ), Malina (to mi się podoba), Katarina, Iga(bardzo mi się podoba), w jednej klasie jest czterech Adrianów 🙂, Mietek, Liwia, Ula 🙂

U nas w Kwidzynie sa bracia Gniewomir (Gniewko) i Krzesimir ( Krzeszko) 🤪 kumpela z pracy ma córki Dżesikę i Dzenifer, a mojego męża siostra ma dwie córki Krysię i Marysię 🙂

Ps. Kumpeli kumpela dał synowi na imię... Herkules. 😮 😮 😮

• Mamusia
Hej wrocilam od tesciow moja mala troche sie rusza ale i tak jest dzis spokojna. Jak jadlam loda to fikala lekko 😁
Dostalam od szwagierki rozek juz mam 3 🙂 oraz dwa laktatory reczne ( jeden z pompka a drugi taki z raczka.) Ktory lepszy?

Oj co do Ani to nie dobrze ze kaza jej lezec ale lepiej by lezala niz zeby za wczesnie urodzila. Zastanawiam sie tylko co oni z Klaudia zrobia? U kogo mala bedzie przez ten czas.

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
Hej wrocilam od tesciow moja mala troche sie rusza ale i tak jest dzis spokojna. Jak jadlam loda to fikala lekko 😁
Dostalam od szwagierki rozek juz mam 3 🙂 oraz dwa laktatory reczne ( jeden z pompka a drugi taki z raczka.) Ktory lepszy?

Oj co do Ani to nie dobrze ze kaza jej lezec ale lepiej by lezala niz zeby za wczesnie urodzila. Zastanawiam sie tylko co oni z Klaudia zrobia? U kogo mala bedzie przez ten czas.

Ania mi napisała ze Klaudia jest z tata, mąż Ani dostał na nią opiekę 🙂