Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam sie wieczorkiem, ale dopiero niedawno zladowalam do domku, bo zaraz po pracy poszlam z mloda do zoo...

Nadia taka wykonczona, ze bajke na pol lezaco biedna oglada 😉 heh.. z babcia 3h na placu, z nami 1,5 h w zoo, wiec pada biedna 🙂)
Moze bedzie porzadnie w nocy spala 😉

No kocyk gitarka 😁 hehe 🙂

Kurde ja naprawde szcuzpla nie jestem, waze 70 kg, przy 165cm 😉 wiec klops ;D

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no to poczytałam o BabyON w regulaminie pisze:
OBOWIĄZKI UCZESTNIKA TESTUJĄCEGO PRODUKT ORGANIZATORA
§ 5
1. Właścicielem testowanych produktów w Projekcie Ambasadora Marki BabyOno jest Organizator.
2. Organizator udostępnia produkt Uczestnikowi testującemu na czas nieokreślony.
3. Uczestnicy testujący produkt zobowiązani są do wystawienia informacji na temat testów oraz opinii danego produktu, w ciągu około 30 dni od daty otrzymania potwierdzenia ostatecznego uczestnictwa w teście produktu.

4. Brak opinii na temat testowanego produktu we wskazanym terminie skutkuje obarczeniem Uczestnika kosztami produktu oraz przesyłki.
5. Opinia wystawiona przez Uczestników testujących produkt, jest równoznaczna z przekazaniem Organizatorowi praw do niej oraz do jej ujawniania (np. w Serwisie Organizatora).
6. Organizator zastrzega sobie prawo do modyfikowania opinii Uczestników testujących produkt, bez znacznych ingerencji w sens wypowiedzi, a także publikowanie w przypadku ich dużej ilości tylko niektórych z nich.

więc Justynatrzeba pamiętać o wystawianiu opinii 🙂
Już się zapisałam, ciekawe czy się załapie 🙂

• Mamusia
Hej Bejbusie 🙂

Mam dośc dzisiejszego dnia... posprzątałam dom, poprasowałam ciuchy,
i wybrałam sie z psem na spacer, a tam taki upał był ,że szok....
juz zaczęłam zauważać ze ta pogoda zaczyna źle na mnie wpływać ,
wysiadają mi nogi i chodzę jak hipcio... 🤨 🤨 🤨 🤨 w dodatku boli mnie dzisiaj krocze :/ ale to tylko jak chodzę 😞
teraz gotuje szybką pomidorową Mężulowi, a na jutro zamarynowałam karkówkę i pałki z kurczaka.. wybieramy się na cały dzień na ogródek do szwagra...
mam nadzieję ,że się tam nie rozpłynę 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
ja dzisiaj też poszalałam 🙂 Klaudia też opalona 🙂
ale ja już poszalałam ostatni raz 😞 bo jednak się chyba przeceniłam... rano posprzątałam a po obiadku wzięłam moją do wózka,złapaliśmy autobus,potem przesiadka i spacerek do babci...tylko 1km,spokojną nadjeziorną dróżką 🙂 i ten km wystarczył żeby dobić moje samopoczucie,skurcze nasilone,nogi bolą,brzuch twardy a mała jak teraz zwróciłam uwagę to mała się malutko ruszała przy tym wszystkim 😞kto by pomyślał-tylko dosłownie 1km i to szłyśmy godzinę tak powolutku 😞
spowrotem wróciłyśmy z bratem autem,mala zjadła,wykąpałam ją i już śpi,a ja biorę się za kanapki 🙂

• Mamusia
Kozinka gorzej z toba niz z dzieckiem...

Pacjentki w tym tygodniu z regularnymi skurczami i na fenoterolu to w spzitalu leza PLACKIEM i maja tylko mozliowsc wstawania do toalety!!!!!
Wiec uwierz, ze km to troche jest...!!! Rozumiem, ze nie chcesz zeby mala siedziala caly dzien w domku, ale niestety musicie sie przemeczyc jak chcesz miec dwojke zdrowych dzieci

• Mamusia
Justyna super że wyniki dobre 🙂
Aneta fajnie że bąbel nie za duży nie za mały tylko w sam raz 🙂 no i trzymam kciuki za powrót Twojego Adama 🙂
Wiola bryka czadzio 🙂
Nenia dobrze że Cię jednak dziś przyjęła
Maja udanej zabawy 🙂

my po objeździe po sklepach, na obi skończyliśmy i słomkę na balkon kupiliśmy coby sie od świata odgrodzić, fotele już przewiezione i stolik też więc można grilować 😁 😁 😁

miłego wieczorku 🙂

• Mamusia
hejo mi dopiero brzuszek zaczął działać. Dziś też cały dzień poza domem, byliśmy na gofrze, potem ze znajomymi w parku i nakarmić psy u rodziców bo rodzice nad morze pojechali, padłam ok 20 a teraz na siku wstałam i nie mogę spać bo nogi bolą, kaczucha boli, gorąco mi, okna nie otworze bo w czechach czeski sunrise i tak techno dudni ze słyszę przez zamkniete okna i tak mają nawalać przez 3 dni po 24 h normalnie słuchać tego sie nie da ciągle łup łup, ale czesi sie pewnie swazowali i im fajnie, w końcu mają zalegalizowane:p.

Anetka super ze z małym wszystko ok 🙂 a to cc to prawie 2 tyg szybciej, fajnie Ci, oby jeszcze tylko Adama wypuscili.

Kozinka a Ty miałaś leżeć a nie kilometry trzaskać.

Vera co tam u Ciebie?

• Mamusia
No to i ja się witam 🙂

Zaraz lece myć włosy zjesc sniadanko, poogarniac sie i na caly dzien na ogrodek do szwagra 🙂
Jedzonko przygotowane na grilla , tylko brać i jechać 😉
Wczoraj tak się źle czułam ,że o 22.00 padłam jak klops.
Fajna walka była wczoraj, dla Najmana chyba największy wstyd :/

Aneta
super ze cc ustalone 🙂 ja mam najpóźniej na tydzień przed, bo lekarz mi tłumaczył ,że to jest tzw cięcie na zimno, czylo dziecko nie zdaje sobie sprawy o przyjściu na świat i jak je wyciągają jest w szoku.. jak są skurcze to wiadomo,że coś się dzieje w organizmie i dziecko wie ,że coś zaczyna się dziać i jest na to tak jakby przygotowane.
Oni się boją robić wcześniej, bo podobno jedno dziecko już im nie oddychało. 🤢
Trochę mnie postraszył ale cóż 🤢

• Mamusia
Czesc dziewczyny!

Oooo to sobie Verandzia polezy jesli ja zatrzymaja, moga tez puscic jeszcze do domu, ciekawe czy ma skurcze.

Ja mialam tragiczna noc, czyscilo mnie przez caly czas, ledwie sie przekrecalam z boku na bok ze wzgledu na bol brzucha, w dodatku boli mnie wzgorek lonowy jakby mial peknac na pol. Od rana mam brzuch jak kamien, nie wiem co jest grane, tak jeszcze nigdy nie mialam. Nie moge chodzic tak mnie boli krocze i ciagnie brzuch 🥴 Zaraz wezme nospe bo nie podoba mi sie takie cos, mam nadzieje, ze nie szykuje sie juz do porodu. 🥴