Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Aneta będzie dobrze 🙂 skoro czekasz na niego codziennie to znaczy,że jest szansa,że szybko się wszystko wyjaśni tak? bo jeśli tak,to może jak urodzi się dzidziuś to go wypuszczą do domu 🙂
a widzisz,jakie my kobiety jesteśmy jednak silne,ile możemy znieść i wytrzymać 🙂

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anetko i o to chodzi ,żebyś się nam wygadała i było Ci lżej i ja napewno nie twierdze ,że to patologia najważniejsze jest to ,że się kochacie i jak już wyjdzie to napewno wszystko się ułoży i będziecie dla siebie oparciem pamiętaj ,że na nas możesz liczyć mimo ,że wirtualnie to i tak wal śmiało 😘

• Mamusia
to ja nie wiem,czemu Wam małe nie śpią po nocach 🥴 mam nadzieję,że jak moja dorośnie mniej więcej do wieku aktualnego Waszych dzieci to jej to nie najdzie 😮
u mnie bardziej strach o to,że maleństwo zaśnie,a Klaudia ja obudzi płaczem,bo ona jak czegoś nie dostanie czego nie może a co chce to wpada w dosłownie histerię i jak narazie jej to nie przechodzi 😮 więc w nocy raczej będzie spokój,bo Klaudia śpi,ale boję się o spanie dzidziusia w dzień 🥴 bo wtedy Klaudia próbuje wymuszać,ale ja się jej nie daje 😁
ale z drugiej strony,maluszek zapłacze w nocy i obudzi Klaudię to znowu nie wiadomo czy Klaudia mi pójdzie spać skoro uzna,że jak dzidziuś nie śpi to ona też 😮
a co dopiero jak mi się cyca uczepi bo będzie też chciała jak dzidziuś ☺️ 😁

• Mamusia
Po to jest to Nasze forum ,żeby nie tylko pisać jak wytrzeć dupkę Maluchowi
ale też żeby się wygadać 🙂
Ale powiem Ci Anetka ,że jesteś dzielna i dużo już pewnie zniosłaś ..
Ważne ,że się kochacie a Ty jestes cierpliwa i czekasz 🙂
Tak jak Sandra napisała, życie pisze różne scenariusze !

• Mamusia
Aneta tak jak dziewczyny piszą,najważniejsze że się kochacie 🙂
nie ważne za co tam jest,nie ważne czy coś zrobił,czy po prostu jest zatrzymany do wyjaśnienia 🙂
nie ważne co powiedzą ludzie,bo to nie ludzie będą pomagać Ci przy dziecku 🙂
nawet gdybyś spotkała się z jakimikolwiek złośliwościami,to się nie przejmuj,choć łatwo się mówi,ale przecież ludzie pogadają i zapomną a Adam zostanie z Tobą i będziecie szczęśliwi 🙂
nie ważne czy ktoś się odwróci dupą czy nie,ważne,że Twój mężczyzna będzie przy Tobie 🙂
pamiętaj o tym i o tym,że najważniejsze i najpiękniejsze chwile dopiero przed Wami 🙂 😘 😘

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
Ania dobrze ,że masz w razie czego dwa cyce 😁 hahaha do jednego Klaudia do drugiego Karolcia 😁 ☺️ ☺️

😁 😁 😁 😁 dobre

taa i nie dość,że mi po Klaudii wisiały jak zwykłe flaki,bo małej pózno wyszły zęby wiec tylko je wyssała a nie zdążyła poobgryzać to mi teraz nadrobi-jedna wyssa,druga obgryzie,nic tylko wziąć żyletkę i je potem odciąć ☺️ 😁 😁

• Mamusia
Anett napisał(a):
dzieki za wsparcie....Adam sie zalamie jak go nie bedzie przy porodzie,kazdy list co pisze to tylko o synku i o tym jak mnie kocha 😞

Napewno chciałby być przy narodzinach,ale nawet jeśli nie zdąży to napewno potem nadrobi 😉 bo z tego co piszesz,to on jest bardzo zakochany już teraz w synku a co dopiero jak go weźmie na ręce 🙂
to dopiero widok-mężczyzna,uosobienie twardziela itd. a bierze sobie takiego małego człowieczka na ręce i ma łzy w oczach albo ryczy jak bóbr 😁 (nie mówie tu akurat o Twoim Adamie,tylko ogólnie bo jużniejednego takiego twardziela widziałam) 🙂 🙂

• Mamusia
Anett napisał(a):
nie dostanie przepustki bylam u prokuratora to powiedzial tak"prosze pani moze go wypuszcze w ostatnim tygodniu kwietnia ,moze w pierwszym tygodniu maja albo w drugim lub trzecim ja mam do 4 czerwca czas na podjecie decyzji"...

ja pierniczę w okresie od września do prawie maja to tydzień w tą czy w tamtą to jaka różnica?
widocznie facet się jara takim graniem na ludzkich uczuciach,bo nawet jeśli Twój Adam w czymś zawinił to i tak swoje już odbył prawie w całości a jakim prawem ten cały prokurator w taki bezczelny sposób sobie mówi do kobiety w ciąży,która niczemu nie jest winna,że jej męża czy partnera wypuści albo nie,bo on ma czas na podjęcie decyzji 😮 normalnie brak słów 😮 o kilka dni się będzie targował? przecież tu chodzi o ważne wydarzenie a nie jakiś banał 😮

• Mamusia
ehhhh 😞(

To ja sie pochwale brakiem brzucha 🙂)
To babci pokoj jakby co 😁 Nie mamy takiego seksi kocyka 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/35/dscn4020y.jpg/][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/3038/dscn4020y.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Zdjecie wieczorne.. a rano to juz wogole nicosc 😁

• Mamusia
sandroos napisał(a):
ehhhh 😞(

To ja sie pochwale brakiem brzucha 🙂)
To babci pokoj jakby co 😁 Nie mamy takiego seksi kocyka 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/35/dscn4020y.jpg/][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/3038/dscn4020y.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Sandra dobra jesteś 😁 😁 😁 😁 seksi kocyk mmmrrraaauuuuuuuuu 🤪 🤪 🤪
ale rzeczywiście brzuszka to Ty nie masz 🙂