Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Byłam na izbie, zdjecia nie zrobili, na szczęscie skończyło się na okładzie z altacetu i opatrunku,najlepiej mam nie chodzić na tej nodze 😁 😁 😁 😁 trzymam noge w górze jak mi kazano. Lekarz stwierdził skręcenie kostki.
Ale jestem szczęsliwa bo nie mam szyny 🙂 🙂 🙂 😎 😎 😎 😎 😎

• Mamusia
Kasiu dobrze ,że bez szyny i gipsu jeszcze tego by Ci było trzeba 😮
sto lat dla siostrzyczki duża pannica już 😁
my własnie obejrzeliśmy xfactora zajadany żelki zoozoole te kwaśne zjedliśmy pyszne bułeczki z twarożkiem z rzodkiewką i szczypioraskiem i zaraz idziemy z psem na spacer iiii 😁 do wyra ☺️ ☺️

• Mamusia
Emi u nas dziś ładna pogoda była, oczywiście bez upałów, ale słonko ładne w sam raz na spacerki.
co do ciśnienia to w miarę dziś stabilniejsze ale za to serducho tak napierdzielało / momentami ponad 90 / że prawie cały dzień tak czy siak przeleżałam.
młody chyba już wcale w ciągu dnia nie sypia bo cały czas boksuje się i przepycha 🤢 🤢 teraz to tylko odliczanie będzie bo to dość bolesne kopniaki 🤢 🤢
jejku Czarna, biednaś Ty...kurcze...
a Wiola co masz z nogami? pewnie w tych upałach co są u Ciebie to mega puchną co? a jak wysypka Twoja i małej?
Kasia gdzie Ty tam wielki brzucho widzisz??? śliczna mamcia z Ciebie 🙂
Justyna o jakim Ty przytyciu mówisz?? 🙂urodzisz i akurat prawie wszystko z Ciebie zejdzie to w swoich normalnych ciuchach ze szpitala wyjdziesz bo ja to na mur beton w ciążowych będę wychodziła 😁 😁 😁 już ze 13 kg do przodu na pewno będę miała 😮 😮 no cóż...trudno się mówi.
papierosów też nigdy nie paliłam i nie będę paliła bo dla mnie to straszne fuj jest

kupiłam dziś śliczną pościel do kołyski 🙂 mogę powiedzieć że dołączyłam do 'klubu żyraf' hihi 🙂 bo akurat tylko z żyrafką była 🙂 i tak sobie wszystko leży w workach bo pitolonych drzwi niestety nie ma.....a i odebraliśmy już tapetkę więc tylko jednego ale dość istotnego szczegółu brakuje....czyli drzwi 😲 😲

zmykam spać więc spokojnej nocki wszystkim brzuszkom 🙂

• Mamusia
Witam się i ja, u mnie pogoda słoneczna, chociaz kto wie co w dzień będzie bo zapowiadają burze. Jedziemy dziś do babci na obiad, moze uda się zjesc na dworzu, skorzystac troszkę z tego ciepła jeszcze.
Udanego dnia mamusie i brzusie

• Mamusia
melduję się również i ja 🙂
pogoda beznadziejna, znam już przyczynę moich skoków ciśnienia i złego samopoczucia skoro wczoraj bylo 20 stopni a dziś ledwo 5 😮 😮 😮
z wyra nie chce mi się nawet wstawać 🙂
ale tak czy siak życzę wszystkim udanej niedzieli i smacznych obiadków u babć, cioć czy u siebie 🙂

• Mamusia
Dziekuje wam bardzo za odpowiedzi :-)
A czy ktoras z Was jest z Krakowa??
znacie jakiegos dobrego lekarza ktory pracuje na oddziale ginekologii UJASTEK w Krakowie i przyjmuje tez prywatnie? potrzebuje namiar do dobrego lekarza poloznika, ktory moglby w przyszlosci odebrac moj porod. Bardzo Was przyszle Mamusie i te z maluszkami prosze o pomoc.

Pozdrawiam cieplutko

• Mamusia
dzien dobry 🙂a ja wstalam taka przymulona bo Adam mi sie snil ze mnie przytulal,calowal 😞wstalam a tu szara rzeczywistosc 😞u mnie chlodno ale nie pada,chyba dzis do pieskow pojade 🙂ubralam wczoraj lozeczko i wszystko mnie dzis boli.... 🙂