Skocz do zawartości

Dla mamusiek | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Admin, czy mozna stworzyc grupe na forum dla dziewczyn ktore juz urodzily?( wiem , ze to jest forum ciazowe) Przydaloby sie sie takie oddzielne miejsce dla nas mamusiek, abysmy mogly wymieniac sie uwagami, spostrzezeniami na temat naszych pociech. Bo jak sa posty w ciazowym ciezko jest odszukac i wszystko sie myli. Jest coraz wiecej dziewczyn ktore urodzily i ktore kontynuuja wizyty tutaj
Dzieki z gory, pozdrawiam
Domi

• Mamusia
No mamuski lutowe i marcowe i dalsze, prosimy o poparcie, zeby pozniej pogadac sobie o kupkach, pryszczykach, nieprzespanych nockach, karmieniach itp itd, bo uwiezcie w ciazy sie martwimy o dzidzie, ale jak juz jest na swiecie, to sie martwimy 1000 razy wiecej, juz nie jest jej tak dobrze i cieplo jak w brzuszku u mamy:-)

Domi jestem jak najbardziej za!!! Maj jeszcze 8 tygodni do porodu ale jestem pewna,że to doskonały pomysł.
Wszystkie już się tutaj znamy i po co szukać gdzie indziej skoro można by na Brzuszku:laugh: :laugh: :laugh:

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Ja , co prawda, nie jestem nawet w połowie ciąży, ale bardzo bym chciała,żeby faktycznie dzielić sie doświadczeniami. Dużo dabrego daje mi teraz korzystanie z forum, jak czekam na Kropeczke, a tak jak jużbędzie ze mną, to dopiero będzie trzeba wiedzieć co i jak.

• 4 tygodnie później...