Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czesc dziewczynki 🙂

Mi oczywiscie wszyscy odradzali kupowanie! że to za wczesnie, że tego tamtego :]

Ale niczym cokolwiek sama kupiłam to wyobraźcie sobie, że to moja babcia czyli prababcia dzidziusia nakupowała najwiecej rzeczy(przynosila je reklamowkami) i ciagle powtarza,ty juz nic wiecej nie kupuj bo wszystko juz jest 😁 eh rece opadaja... ja dziecku swojemu nic nie moge kupic 😁 bo babcia wpadla w szal zakupów... hehe

• Mamusia
Paullel napisał:
Czesc dziewczynki 🙂

Mi oczywiscie wszyscy odradzali kupowanie! że to za wczesnie, że tego tamtego :]

Ale niczym cokolwiek sama kupiłam to wyobraźcie sobie, że to moja babcia czyli prababcia dzidziusia nakupowała najwiecej rzeczy(przynosila je reklamowkami) i ciagle powtarza,ty juz nic wiecej nie kupuj bo wszystko juz jest 😁 eh rece opadaja... ja dziecku swojemu nic nie moge kupic 😁 bo babcia wpadla w szal zakupów... hehe

Ja tam kupuje powoli 🙂 nie wierze w te zabobony
,u mnie w rodzince nikt jeszcze nic nie kupuje, bo sami nie wiemy co bedzie, ale juz w sobote ide na usg i moze sie dzidzia pokaze, narazie to co wkleilam to moje pierwsze zakupy i dla chlopca i dla dziewczynki )

No ja kupilam body tez razy 10 🙂 ale mam juz 2reklamowki rzeczy wiec narazie czekam az bedzie wiadomo plec 🙂 Mi znowu rodzice kupuja wszystko procz ubranek. Leki, jakies witaminy, termometr taki laserowy Tata kupil 🙂 dzis Mama placila za detektor tetna plodu bo kupilam na allegro i pewnie nie bedzie chciala pieniazkow znowu. No i wiecie Mama zajmuje sie zakupami jesli chodzi o pielegnacke malucha :P
ja poza tym ubranek nie chce z Polski bo to ja wszystko siostrze kupowalam tutaj bo o wiele tansze 🙂 ja ostatanio za 10body zaplacilam 7euro. Smieszna cena 🙂 nawet taka ZARA czy jakis mothers care jest tani 🙂upatrzylam sobie kilka fajnych rzeczy :d a jeszcze potrzebuje butelki,sterylizator,podgrzewacz itd. troszke sie tego nazbieralo 🙂
Ja spalam od 3-6 :P ciekawe co bedzie w nocy :P

Skorka pewnie ze bedzie zdrowe 🙂 🙂 🙂
nie ma co myslec inaczej 🙂
No Tobie za pozno sie zmienia mi za wczesnie jakie to tu maja pomylone ;>
Ja sobie siedze, cos mnie brzuszek boli dzisiaj wiec nic nie robilam tak zaczal mnie bolec ok 1 i juz tak zostalo ;>
no coz trzeba sie przyzwyczaic nic sie na to nie poradzi :P

• Mamusia
Czesc Mamusie 🙂
Ja wstałam wczesnie, jak zwykle! No i teraz pewnie bede sie znów obijac. Strasznie mnie zaczeło mdlic. Mdłosci mineły mi w 14 tyg a teraz znów mi niedobrze.
Ubranka staram sie kupowac produkcji polskiej 🙂 Wiem ze prawie wszystko jest chinskie, ale jak widze cos polskiego dla dzidzi to chetnie kupie.
Chyba wypije cos gorzkiego na to złe samopoczucie.
Śpiochy fajnie, ze mozecie tak długo spac 🙂

Hej Mamusie ja pobilam rekord poszlam spac po 22giej i wstalam dzis o 10-15 :P nie pamietam kiedy tyle spalam wliczajac wczorajsza ponad 3godzinna drzemke :P jutro jednak do dublina jade plany sie zmieniaja co chwile ;> mnie cos pecherz boli 😞 5razy wstawalam w nocy...ale procz bolu pecherza wszystko ok moze jako dziecko sie tak ulozylo ze gniecie mnie tam :P
sliczny dzien a ja mam lenia jak zwykle 🙂