Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja sie chyba przejde nad zatoke 🙂 taka sliczna pogoda ze zyc sie chce 🙂
musze cos na obiad wymyslic dzisiaj jestem w miare na chodzie wiec wykorzystam to i zrobie Mojemu cos pysznego 🙂
nie mam pomyslow oczywiscie 😞

Skorka ja tez bym nie mogla mieszkac z kims innym... w zyciu nie!!! mieszkalismy z inna para przez 3miechy zanim znalezlismy mieszkanko i dziekuje bardzo jak jej nawet buty przeszkadzaly ze stoja na korytarzu... phiii nie ma to jak sammeu 🙂

• Mamusia
Na razie urzadzamy góre i duzo pieniazków juz włozylismy. Całe pietro stało wolne. Nie przeszkadza mi takie rozwiaznie. Tylko strasznie nie lubie bałaganu a moja młodsza siostra pod tym wzg jest okropna. Fakt ze bałagani na dole ale jak to widze to wpadam w szał. Szczególnie teraz - jak mam te hormony!!!

Hahaha olej sprawe najwazniejsze za u siebie masz porzadek 🙂 🙂 no mnie tez nerwy biora jak mam balagan i czasem chodze i wyzywam ze trzeba posprzatac bo np lazienka nie umyta albo kuchnia :P
Zawsze tak mialam a w ciazy to tym bardziej hehe

Ja wlasnie wstawiam obiadek 🙂 bedzie pyszny mam nadzieje. Psikam co chwile a jak psikam to mnie tak w pecherzu boli jakby mi cos tam mialo pęc za chwile...jakas masakra...podobno 2trymestr mial byc fajny... chyba sie tak nie zapowiada...

• Mamusia
A i jeszcze burza hormonów wczoraj spowodowała ze usunełam konto na NK. Tak sie zdenerwowałam jakimis tajnymi kontami, które ciagle mnie ogladaja i usunełam w pioruny. Moj chłopak smieje sie i mowi, ze pewnie zaraz załoze nowe konto.
Bardzo mi szkoda niektórych kontaktów, ale jak ktos bedzie chciał sie skontaktowac to zawsze znajdzie droge 🙂