Skocz do zawartości

Grudniowe cudeńka :) - czyli fotki naszych słodziaków :) | Forum o ciąży

novaM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
guga napisał(a):
Guga i jej Guginka

Gugus oj zmeczenie chyba widze i czy kruszynka ma czarne włoski bo coś tam sie dopatrzyłam
a taka sprawa z innej beczki szczepienia.Będziesz moze malusią szczepic przeciw pneumokokom?
bo jesli tak to nie wiem czy wiesz tą szczepionkę możesz mieć za darmo 🙂o czym nie wszyscy lekarze , położne środowiskowe informuja , mała chyba nie miała 2500g przy urodzeniu tak?własnie ze wględu na mała mase maluszek zalicza sie do bezpłatnych szczepień na pneum..

• Mamusia
Tak słyszalam o tym free szczepieniu ... nie małutka miała tylko 2460g.... wiec sie załapuje ... ale jeszcze poczekam bo chyba podobnie jak Rafalek miała Hypotrofie?!... wiec lekarz radził opozniać rzeczy o jakis miesiąc wiec wszystko na spokojnie... 🤔

• Mamusia
Guga...ale cudnie ze pokazalas sie z Kruszynką !! Cieszę sie bardzo ze juz mozesz Ja tulic w ramionach 🙂 Pamietam Ciebie z moich poczatków kiedy zarejestrowalam sie na Brzuszku, wszystkie smutki , dylematy i obawy dziewczyn, jak mi wyjasnialas jak wplywaja durne sterydy na dzidzie i w ogole....wtedy mialysmy fasolki w brzuszku a teraz....juz 8 Grudnióweczek tuli swoje śliczne bobaski 🙂 Super!