Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hello mamuski!
A my dzis wymyslilysmy kasze manne na sniadanie. Lata minely odkad jadlam kasze manne. Ella zaaprobowala wiec super 🙂
No z tym samopoczuciem niby lepij w drugim trymestrze, ja troche zawiedziona jestem, bo pamietam z Ella to bylam po prostu innym czlowiekiem, boski drugi trymestr! A teraz...lepiej ale bosko nie jest. Jedzenie musze wymyslac bo nie pasuje wiekszosc a zapachy ciagle przeszkadzaja. POza tym glowa boli...dzis o 5 ranowstawalam po tabletke. ALe caly czas mysle, ze moze na dniach wszystko minie.
Oczywiscie u was na pewno bedzie super!
Ja z coreczka mialam termin na 21 sierpnia a urodzila sie 26. 5 dni po,ale to normalne, tyle, ze u nas bylo dosc dokladnie bo znalismy dokladna date poczecia. Agadka, to dlugo przenosilac synka. Moja sisi tez tak podobnie , miala na 18 wrzesnia termin a siostrzenica urodzila sie 4 pazdziernika. WIec wszystko sie moze zdarzyc. I w terminie tez mozliwe 😉

• Mamusia
Jak mam mega bóle jakieś to biorę no-spę...może i troszkę szkodzi, ale sporo czytałam o tym, że lepiej ją wziąć ale zapobiec ew. skurczom:/ Ja próbuję od godziny wstać i coś zrobić sobie do jedzenia....jeszcze mi się nie udało:P Ale koty coraz bardziej męczą, że głodne...więc chyba czas się podnieść!

• Mamusia
Hej dziewczynki u mnie tez dzisiaj jakos samopoczucie nie to co ostanio, zoladek mnie boli od rana, ale ja chyba wiem z czego- za duzo mieszanek robie ☺️
Ja moja corcie urodzilam 8 marca(ale date sobie wybrala eheh) a termin mialam na 21 marca wiec szybciej.
Mam termin teraz na 18 sierpnia a dwoch chrzesniakow mam z 16 sierpnia eheheh, zobaczymy co nam los przyniesie 🙂

• Mamusia
No superbabeczko to dobrze ze zjadlas 🙂
Bedziemy cie tu gonic do jedzenia ehheh
Ja tez sie musze ruszyc, ide robic bigosik-mezulek jutro ma urodzinki 🙂 trzeba cos zrobic w razie czego jakby ktos wpadl z zyczeniami 😉
No to spadam, odezwe sie jak sie z tym uporam

• Mamusia
Hej dziewczyny dodalam zdjecie brzusia , jeszcze cieplutkie, moze 20 -minutowe hehe.
Dajcie spokoj z bigosami, nie moge nawet myslec o kapuscie...bleeeee
Bisia, ladne zdjecie, nie wiem jak sobie Ciebie wyobrazalam ale jak zwykle jak sie widzi twarzyczke to zaskoczenie, to samo tyczy sie Maihy i Gaii :-) Ale sliczne wszystkie buzie!

• Mamusia
fakt, zdjecia ulatwiaja otwieranie sie 😉 wiadomo do kogo sie pisze 😜
a tym razem nie dam sie zaskoczyc z bigosem jak ostatnio z truskawkami! mam zamrozona porcje robionego przez mojego mezulka 😁 nawet mama takiego dobrego nie robi tylko ciiiiiiiiiiiiiiii bo nie bede mogla tak bezkarnie juz na obiadki do niej chodzic 😉

• Mamusia
d-brycz napisał(a):
fakt, zdjecia ulatwiaja otwieranie sie 😉 wiadomo do kogo sie pisze 😜
a tym razem nie dam sie zaskoczyc z bigosem jak ostatnio z truskawkami! mam zamrozona porcje robionego przez mojego mezulka 😁 nawet mama takiego dobrego nie robi tylko ciiiiiiiiiiiiiiii bo nie bede mogla tak bezkarnie juz na obiadki do niej chodzic 😉

Usmialam sie d-brycz 😉