Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Alicja1987 napisał(a):
Ja też się powoli odmeldowuje, pewnie zajrze dopiero po weekendzie, bo teraz to tylko leniuchowanie w planie 🙂 a w poniedzialek bede wiedziala kiedy slub... (już się boję) Pozdrawiam serdecznie i trzymajcie się ciepło 🙂
ty też się trzymaj 🙂i się nie bój 🤪

• Mamusia
ania_p napisał(a):
Witaj Kasiulek
Moja dzisiejsza praca dała mi nieźle w kość, dobrze że jutro sobota, bo inaczej to urlop bym wzięłam
głowa mi zaraz odpadnie tak mnie boli 😞 i tak od czwartku zeszłego tygodnia 😞
teraz praca a później dzieci 🤪 😁 😁 😁 😁 😁oklask dla ciebie żeby głowa już nie bolała 🙂

• Mamusia
Mężul pojechał do sklepu po coś dobrego dla Żonki więc nie mogłam się postrzymać żeby zaglądnąć choć na chwilkę 😁

Ania ciągle podobne mamy dolegliwości, mnie też męczy ból głowy od trzech dni :/

Kasiulek smacznego dla Synka 🙂

Daria no nie rozumiem czemu Twój Mąż się śmiał.. z alkoholem trzeba uważać 😁 😁 😁 😁 😁 😁 hihi 😁

Alicja nie ma co się bać ślubu 😉

Ja nie wiem czy jeszcze zaglądnę dzisiaj bo jak się okazało Mężul ma jutro wolne więc może uda się spędzić miło wieczorek.. jak nie usnę 😁 😁

• Mamusia
Kobiety, podziwiam Was (te które mają już dzieci), ze macie czas na forum, na zrobienie obiadu, na porządki domowe, na zajęcie się oczywiście pociechami 😁 Ja nie mam czasami czasu na nic, a co najgorsze nie wiem gdzie ten czas mi tak ucieka 😉 Oklask dla Was 🙂
My dziś mieliśmy na obiad pieczonego pstrąga, ale jak wyjęłam go z lodówki, powąchała to od razu WC zaliczyłam 😁 i obiad spadł na głowę męża 😁 Nie znoszę od początku ciąży smaku i zapachu ryb, ale myślałam że już mi to przeszło, okazało się że nie 🤢 Oczywiście zmusiłam się żeby skubnąć cokolwiek z tego talerza, bo wiem że ryby są zdrowe, ale cały mój obiad to praktycznie micha frytek 😁 😁 😁 I tyle wyszło ze zdrowej żywności 🙃

• Mamusia
O rany ja sie budze a wy juz tyle napisalyscie 😁 nie nadazam haha.
ja czekam teraz na jakies pysznosci bo maz pojechal na zakupy i potem maly spacerek (tak jak wczoraj po sniegu 🙂) a potem znow spanko bo jestem taaaka zmeczona.
Co do slubu to trzymam kciuki i na pewno bedzie super!! ja swoj wspominam bardzo milo a tak sie balam 😁
ok ja sie odezwe jutro jak wroce od lekarza ,a teraz ide sie napic bo mnie suszy 😁 to do jutra dziewczyny . a nie mozecie mnie znalezc... musze sprawdzic co ja tam na smarowalam na fbk i jak cos to napisze ja to wogole na fbk tylko private odbieram bo nie lubie na tej tablicy pisac wiec mozliwe ze cos pozmienialam w danych 😁 a nie pamietam. sprawdze to dziewczyny . papa