Witaj Kasiulek
Moja dzisiejsza praca dała mi nieźle w kość, dobrze że jutro sobota, bo inaczej to urlop bym wzięłam
głowa mi zaraz odpadnie tak mnie boli 😞 i tak od czwartku zeszłego tygodnia 😞
Witaj Kasiulek
Moja dzisiejsza praca dała mi nieźle w kość, dobrze że jutro sobota, bo inaczej to urlop bym wzięłam
teraz praca a później dzieci 🤪😁😁😁😁😁oklask dla ciebie żeby głowa już nie bolała 🙂
zakładam że moje dziecko będzie istnym aniołkiem 😁 tylko nie wiem jeszcze po kim to będzie miało 😁 bo ani po mnie ani po mężu, a już po nim to tym bardziej
Kobiety, podziwiam Was (te które mają już dzieci), ze macie czas na forum, na zrobienie obiadu, na porządki domowe, na zajęcie się oczywiście pociechami 😁 Ja nie mam czasami czasu na nic, a co najgorsze nie wiem gdzie ten czas mi tak ucieka 😉 Oklask dla Was 🙂 My dziś mieliśmy na obiad pieczonego pstrąga, ale jak wyjęłam go z lodówki, powąchała to od razu WC zaliczyłam 😁 i obiad spadł na głowę męża 😁 Nie znoszę od początku ciąży smaku i zapachu ryb, ale myślałam że już mi to przeszło, okazało się że nie 🤢 Oczywiście zmusiłam się żeby skubnąć cokolwiek z tego talerza, bo wiem że ryby są zdrowe, ale cały mój obiad to praktycznie micha frytek 😁😁😁 I tyle wyszło ze zdrowej żywności 🙃
O rany ja sie budze a wy juz tyle napisalyscie 😁 nie nadazam haha.
ja czekam teraz na jakies pysznosci bo maz pojechal na zakupy i potem maly spacerek (tak jak wczoraj po sniegu 🙂) a potem znow spanko bo jestem taaaka zmeczona.
Co do slubu to trzymam kciuki i na pewno bedzie super!! ja swoj wspominam bardzo milo a tak sie balam 😁 ok ja sie odezwe jutro jak wroce od lekarza ,a teraz ide sie napic bo mnie suszy 😁 to do jutra dziewczyny . a nie mozecie mnie znalezc... musze sprawdzic co ja tam na smarowalam na fbk i jak cos to napisze ja to wogole na fbk tylko private odbieram bo nie lubie na tej tablicy pisac wiec mozliwe ze cos pozmienialam w danych 😁 a nie pamietam. sprawdze to dziewczyny . papa
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
ania_p
kasiulek85
kasiulek85
teraz praca a później dzieci 🤪 😁 😁 😁 😁 😁oklask dla ciebie żeby głowa już nie bolała 🙂
ania_p
ania_p
tylko nie wiem jeszcze po kim to będzie miało 😁
bo ani po mnie ani po mężu, a już po nim to tym bardziej
ania_p
na tv puls teraz leci
ależ ja się kiedyś kochałam w tym Robinie 😁
kasiulek85
ania_p
ania_p
może jak wstanę to głowa mi przejdzie
zajrzę wieczorkiem 🙂
kinia_nh
Ania ciągle podobne mamy dolegliwości, mnie też męczy ból głowy od trzech dni :/
Kasiulek smacznego dla Synka 🙂
Daria no nie rozumiem czemu Twój Mąż się śmiał.. z alkoholem trzeba uważać 😁 😁 😁 😁 😁 😁 hihi 😁
Alicja nie ma co się bać ślubu 😉
Ja nie wiem czy jeszcze zaglądnę dzisiaj bo jak się okazało Mężul ma jutro wolne więc może uda się spędzić miło wieczorek.. jak nie usnę 😁 😁
kasiulek85
ilka
My dziś mieliśmy na obiad pieczonego pstrąga, ale jak wyjęłam go z lodówki, powąchała to od razu WC zaliczyłam 😁 i obiad spadł na głowę męża 😁 Nie znoszę od początku ciąży smaku i zapachu ryb, ale myślałam że już mi to przeszło, okazało się że nie 🤢 Oczywiście zmusiłam się żeby skubnąć cokolwiek z tego talerza, bo wiem że ryby są zdrowe, ale cały mój obiad to praktycznie micha frytek 😁 😁 😁 I tyle wyszło ze zdrowej żywności 🙃
monikas28
ja czekam teraz na jakies pysznosci bo maz pojechal na zakupy i potem maly spacerek (tak jak wczoraj po sniegu 🙂) a potem znow spanko bo jestem taaaka zmeczona.
Co do slubu to trzymam kciuki i na pewno bedzie super!! ja swoj wspominam bardzo milo a tak sie balam 😁
ok ja sie odezwe jutro jak wroce od lekarza ,a teraz ide sie napic bo mnie suszy 😁 to do jutra dziewczyny . a nie mozecie mnie znalezc... musze sprawdzic co ja tam na smarowalam na fbk i jak cos to napisze ja to wogole na fbk tylko private odbieram bo nie lubie na tej tablicy pisac wiec mozliwe ze cos pozmienialam w danych 😁 a nie pamietam. sprawdze to dziewczyny . papa