Witaj Kasiulek
Moja dzisiejsza praca dała mi nieźle w kość, dobrze że jutro sobota, bo inaczej to urlop bym wzięłam
głowa mi zaraz odpadnie tak mnie boli 😞 i tak od czwartku zeszłego tygodnia 😞
Witaj Kasiulek
Moja dzisiejsza praca dała mi nieźle w kość, dobrze że jutro sobota, bo inaczej to urlop bym wzięłam
teraz praca a później dzieci 🤪😁😁😁😁😁oklask dla ciebie żeby głowa już nie bolała 🙂
zakładam że moje dziecko będzie istnym aniołkiem 😁 tylko nie wiem jeszcze po kim to będzie miało 😁 bo ani po mnie ani po mężu, a już po nim to tym bardziej
Kobiety, podziwiam Was (te które mają już dzieci), ze macie czas na forum, na zrobienie obiadu, na porządki domowe, na zajęcie się oczywiście pociechami 😁 Ja nie mam czasami czasu na nic, a co najgorsze nie wiem gdzie ten czas mi tak ucieka 😉 Oklask dla Was 🙂 My dziś mieliśmy na obiad pieczonego pstrąga, ale jak wyjęłam go z lodówki, powąchała to od razu WC zaliczyłam 😁 i obiad spadł na głowę męża 😁 Nie znoszę od początku ciąży smaku i zapachu ryb, ale myślałam że już mi to przeszło, okazało się że nie 🤢 Oczywiście zmusiłam się żeby skubnąć cokolwiek z tego talerza, bo wiem że ryby są zdrowe, ale cały mój obiad to praktycznie micha frytek 😁😁😁 I tyle wyszło ze zdrowej żywności 🙃
O rany ja sie budze a wy juz tyle napisalyscie 😁 nie nadazam haha.
ja czekam teraz na jakies pysznosci bo maz pojechal na zakupy i potem maly spacerek (tak jak wczoraj po sniegu 🙂) a potem znow spanko bo jestem taaaka zmeczona.
Co do slubu to trzymam kciuki i na pewno bedzie super!! ja swoj wspominam bardzo milo a tak sie balam 😁 ok ja sie odezwe jutro jak wroce od lekarza ,a teraz ide sie napic bo mnie suszy 😁 to do jutra dziewczyny . a nie mozecie mnie znalezc... musze sprawdzic co ja tam na smarowalam na fbk i jak cos to napisze ja to wogole na fbk tylko private odbieram bo nie lubie na tej tablicy pisac wiec mozliwe ze cos pozmienialam w danych 😁 a nie pamietam. sprawdze to dziewczyny . papa
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
ania_p
kasiulek85
kasiulek85
teraz praca a później dzieci 🤪 😁 😁 😁 😁 😁oklask dla ciebie żeby głowa już nie bolała 🙂
ania_p
ania_p
tylko nie wiem jeszcze po kim to będzie miało 😁
bo ani po mnie ani po mężu, a już po nim to tym bardziej
ania_p
na tv puls teraz leci
ależ ja się kiedyś kochałam w tym Robinie 😁
kasiulek85
ania_p
ania_p
może jak wstanę to głowa mi przejdzie
zajrzę wieczorkiem 🙂
kinia_nh
Ania ciągle podobne mamy dolegliwości, mnie też męczy ból głowy od trzech dni :/
Kasiulek smacznego dla Synka 🙂
Daria no nie rozumiem czemu Twój Mąż się śmiał.. z alkoholem trzeba uważać 😁 😁 😁 😁 😁 😁 hihi 😁
Alicja nie ma co się bać ślubu 😉
Ja nie wiem czy jeszcze zaglądnę dzisiaj bo jak się okazało Mężul ma jutro wolne więc może uda się spędzić miło wieczorek.. jak nie usnę 😁 😁
kasiulek85
ilka
My dziś mieliśmy na obiad pieczonego pstrąga, ale jak wyjęłam go z lodówki, powąchała to od razu WC zaliczyłam 😁 i obiad spadł na głowę męża 😁 Nie znoszę od początku ciąży smaku i zapachu ryb, ale myślałam że już mi to przeszło, okazało się że nie 🤢 Oczywiście zmusiłam się żeby skubnąć cokolwiek z tego talerza, bo wiem że ryby są zdrowe, ale cały mój obiad to praktycznie micha frytek 😁 😁 😁 I tyle wyszło ze zdrowej żywności 🙃
monikas28
ja czekam teraz na jakies pysznosci bo maz pojechal na zakupy i potem maly spacerek (tak jak wczoraj po sniegu 🙂) a potem znow spanko bo jestem taaaka zmeczona.
Co do slubu to trzymam kciuki i na pewno bedzie super!! ja swoj wspominam bardzo milo a tak sie balam 😁
ok ja sie odezwe jutro jak wroce od lekarza ,a teraz ide sie napic bo mnie suszy 😁 to do jutra dziewczyny . a nie mozecie mnie znalezc... musze sprawdzic co ja tam na smarowalam na fbk i jak cos to napisze ja to wogole na fbk tylko private odbieram bo nie lubie na tej tablicy pisac wiec mozliwe ze cos pozmienialam w danych 😁 a nie pamietam. sprawdze to dziewczyny . papa