Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

smerfetka81 napisał(a):
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1468&%3CosCsid%3E

baaaaaaaaaaaaaajka, gdyby tylko było mnie stać.... 🤨 Też marzyłam o takim...

• Mamusia
Hej brzucholki 🙂
wróciłam z pracy i zjadłam trzy talerze rosołu, ja też teraz w ciąży to mogłabym tylko zupy jeść,
w sumie to tak właśnie jem,
wózki oglądałam, są super,
ten ostatni wózek to nie w moim guście, potrzebuję jakiegoś wyczynowca a ten wygląda zbyt delikatnie, i cenę ma delikatnie za wysoką 😁 w cenie tego wózka można całą wyprawkę kupić i jeszcze zostanie na chrzciny 😁
zaczęłam przeglądać tą stronę bobo wózki i super że jest ich tam tyle w jednym miejscu,
a oglądałyście wyposażenie pokoi ? niektóre są super, ale ceny też niezłe

tak sobie wczoraj wymyśliłam, że skoro mamy pokoik dla maleństwa mały a łazienkę (jak już w końcu powstanie) dużą, to kupię przewijak - stolik i będzie stał razem z wanienką w łazience, a i cieplej tam będzie zimą, niż na mieszkaniu i wszystko pod ręką
Macie jakieś sugestie w tej kwestii? dobrze wymyśliłam, bo wiecie nie znam się, ale myślę że praktycznie będzie

• Mamusia
czesc!1
ja też coraz intensywniej myślę o wózku. mam 2 typy
mutsy 4 rider, bo sprawdzony przez znajomych, łatwo sie prowadzi, solidny
i wypatrzyłam cos takiego roan, polski, tani, i przede wszystkim lekki oraz duża gondola, my będziemy jej uzywać zimą a ma aż 80 cm, na 37. wiekszej nie znalazłam. zazwyczaj maja ok. 34, cm. Moja koleżanka ma 3 mies. córę i już mutsy trochę za krótka
http://allegro.pl/ultralekki-roan-4runner-3w1-gratisy-i2172400858.html

• Mamusia
ula ten wozek naprawde fajny i w moim kolorze...ale jeden mankament jesli che go motowac na systemie isofix musze jeszcze osobno fotelik kupic....a co to tych klasycznych to tez nie wiem skad te ceny...widzialam ostatnio dziewczyne z tym wozkiem i musze przyznac ze robi wrazenie ale wszystko jak zwykle rzecz gustu 😎

• Mamusia
ania_p napisał(a):
Ok no to oficjalnie zaczęłam oglądać wózki 🙂
i chyba będę miała problem z wyborem
a oto jedna z propozycji:
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1872&%3CosCsid%3E

no on jest piekny, widziałam na "żywo", jak mutsy wygladają, ale po rozmowie z kobieta która go prowadziła i po przeczytaniu wieeelu opinii, wszyscy twierdzą że tandetne wykończenie, strasznie się psuje, itd. itp. niestety, bo wygląda extra

• Mamusia
Ania co do tego ustawienia przewijaka itp. to ciężko doradzić bo to raczej sprawa indywidualna. Z tym że przewijaka będziesz używała nie tylko przy kąpieli więc dobrze jak jest w miejscu gdzie najczęściej będziesz z Maluszkiem 🙂 To jest moje zdanie.

• Mamusia
Właśnie zrobiłam kolacyjkę 🤪 dzisiaj kanapeczki do wybory z 3 rodzajem wędlin mianowicie skład podstawowy bułeczka, masełko, zielona sałata, ogóek kiszony, pomidor, szczypiorek, zółty ser wędliny: gulasz angielski, wiejska kiełbasa, przysmak męża czyli kiełbasa szynkowa lekko podsuszana proszę się częstować 🙂 napój gorąca herbatka lipton Yellow Lebel z cytrynką i odrobiną cukru ☺️

ja narazie zostaje przy Xlanderze jak sprzedawca podsunie mi coś lepszego to kupię co innego mniej więcej znam się na opiniach wózków a pójdę u Nas do sklpeu do Entliczka bo szwagierka ma 10% zniżki to w razie W i tak przyoszczędze koło 200-300 zł więc i tak sporo a zamierzam od razu z wózkoiem kupić jak najwięcej zeby właśnie skorzystać ze zniżki 🙂

Kurde mała tak dzisiaj mnei kopie ze aż boli ☺️ ja nie wiem co ona tam wyprawia ale 2 razy to aż podskoczyłam bo tak mnie zabolało 🤪 mówię jej ze mamusi nie można bić ale ona to nic z tego sobie nie robi... 🤪 będzie urwis z niej już to czuję 😎 ale wole żywiołowe dziecko niż takie któe trzeba namawiać do odezwania isę i zabawy a kuzynka ma właśnie taką Julkę kótra tylk na kolanka i wiecznie smutna a u mnine w rodzinie to same harpagany ale do okiełznania 🤪 dzisiaj w końcu zobaczyłam moją bratanicę śmiać mi się chciało bo widziała we mnie swojego tatę i nawet powiedziała do mnie tata hahahaha a nie wiem gdzie ja podobna z nim jestem 🤪 ale się wkurzyłam na bratową bo umówiłyśmy się na 14 a o 14:50 już musiałam iść bo ona się ze swoją siostrą umówiła na 15:30 😠 😠 🤢 🤢

Kinia miłych snów i radochy s męża w domu 🙂

• Mamusia
A jednak nie usnęłam 😁 Zerkam jeszcze na "Przepis na życie"

Kasialeczek kolacyjka brzmi smakowicie, poproszę jedną taką bułeczkę 😉 😉

Mój mały Urwis też ostatnio jakiś bardziej żywiołowy ale tylko wieczorami, w dzień prawie w ogóle Go nie czuję, czaaasami tylko. Ale nawet gin mi powiedział że jak mam coś czuć jak gonię za Dwulatkiem 😁 😁 😁