Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Tosia super ze z jasiem wszystko ok ale mialas 3d czy normalne usg, ja ma terminna 3.04 ale musze przesunac bo moj partner nie dostal wolnego a chcialam zeby ze mna byl....
co do wieku dziewczyny to sie zalamalam ja bede miala 31 lat jak urodze...bez meza za to po rozwodzie i mam nadzieje z widokiem na nowa przyszlosc

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aniu teraz nic nie biorę i nie piję poprostu się wyregulowało 🙂

właśnie zarzuciłam słuchawki na brzusio i puściłam kołysanke naszej królewnie i powiem Wam ze zaczęła się ruszać bardziej przy niej. Po porodzie też ją będę puszczać zobaczymy czy prawda z tą muzyką....

Dziewczyny nie ważne w jakim wieku jesteśmy ważne że czujemy się odpowiedzialnie do nowej roli jaką jest bycie matką. 🙂

• Mamusia
A my już z powrotem 🙂 Ja standardowo jadłam tagiatelle carbonara z brokuła i do tego lody z bitą śmietaną i owocami. Ale porcja po której zawsze bylam napchana okazała sie tym razem niewystarczająca (chyba jakieś mniejsze teraz robią 😁 😁 😁) więc poszliśmy jeszcze na zapiekanki 🙂
Ania współczuję problemów i wydatków związanych z samochodem.. Powiem Ci że ci ubezpieczyciele to cwaniaki straszne, wyciągają kupę kasy na oc i ac a jak przyjdzie co do czego to sie wypinają i wypłacają marne grosze że czlowiek sie zastanawia czy sie im zaśmiać w twarz czy zacząć płakać, zdziercy! 😠
Tosia super że wszystko w porządku, niech Jasio rośnie tak dalej, a o to jak te dzieci z siebie powypychamy będziemy sie martwić w lipcu 😁
A co do wieku to widzę że stara du..a jestem ☺️ w maju kończę 29 😜 ale jakoś tak wyszło, najpierw chcieliśmy troche popracować, odłożyć kasę na mieszkanie, a później okazało sie że dziecko nie jest nam pisane.. Więc ciąża była dla nas dużym zaskoczeniem i jest prawdziwym cudem i dowodem że dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych 🙂

• Mamusia
nie zalamuje sie tylko jakby mi wczesniej ktos powiedzial ze moje zycie tak sie pogmatwa to bym w zyciu nie uwierzyla, pewnie fajnie byc mloda mamusia..ale nie kazdemu jest to dane....moj partner ma 24 lata wiec nie czuje sie tak staro i pewnie nie wygladam jam mnie chcial 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

• Mamusia
Monkado napewnoi porcje zmniejszyli 😁 jestem przekonana mi teściowa też chyba zmniejszyła porcje obiadowe i bułki jakieś mniejsze w piekarni pieką ☺️

Smerfetka nie przejmuj się przeszłoscią żyj chwila i patrz tylko na przyszłość bo ona tylko nie jest Nam znana i mozna ją zaplanować 🙂

• Mamusia
O a myślałam że jestem najstarsza 🙂 ale to fakt - prawdziwy rozrzut wiekowy tu mamy a łączy nas to samo- nasze brzuszki i to jest najważniejsze żeby Dzieciaczki rosły i rozwijały sie zdrowo i grzecznie czekały do lipca 🙂 No i Smerfetka nie ważne ile mamy lat ważne na ile sie czujemy a 30 lat to ciągle młodość więc i Ty jesteś mlodą Mamusią 🤪

• Mamusia
Tak Kasialeczek! Z tymi bułkami w piekarni też zauważyłam coraz więcej ich muszę jeść 😁 😁
Co znaczy że rodzice muszą udokumentować że przynajmniej rok przed narodzinami dziecka mieszkali w Krakowie???????????????? 😮

• Mamusia
No wlasnie nie wazne ile lat mamy np. Moja mama po smierci mojego ojca dlugo, dlugo bylaw sama I wkoncu znalazla Sobie 10 lat mlodszego a teraz sa jakos 12 lat po slubie I zyje im sie dobrze I kiedy Moja mama byla w ciazy z moim mlodszym bratem to miala 38 lat.

Bylam na spacerku troche pochodzilam I tak mi kostka u nogi spochla, ze mam jak balon.... I nie Wiem czy to dla tego ze dlugo chodzilam czy to ze kiedys mialam ja skrecona i daje o Sobie znac....

• Mamusia
No ja już całkowicie gotowa do łóżeczka, ale jakoś spać mi się nie chce 😁

Kasialeczek pięknie to napisałaś ja tylko dodałabym "Dziewczyny nie ważne w jakim wieku jesteśmy ważne że czujemy się odpowiedzialnie do nowej roli jaką jest bycie matką, matką podwójną a nawet potrójną" 😉
A z tym becikowym to niby gdzie trzeba będzie pokazać te rachunki i czy w ogóle? Czy to na takiej zasadzie że trzeba zachować w razie jakiejś kontroli?? Czarna magia dla mnie to jest :/

Tosia a Ty ciągle kusisz tym arbuzem 😁

Ania jakoś wydawało mi się że jesteś koło 20tki, nie wiem czemu 😜 Oczywiście to bez znaczenia ale takie miałam odczucia 🙂

• Mamusia
Ja jak zwykle z zlymi wiadomosciami wlasnie dowiedzialam sie ze w miejscowosci ktorej mieszkalam zaczal palic sie dom sasiadow. Mieszkala tam moja katechetka i lesniczy. Prawdopodobnie ktos podpalil im dom i niestety oby dwoje sploneli. Na miejscu jest moja siostra ktora na bierzaco informuje nas co sie dzieje.... 😞 z synem tych Panstwa bardzo dobrze sie znalismy jak tam mieszkalam to jakies ogniska czy imprezy razem robilismy. Chlopak ma 25 lat i stracil oboje rodzicow od poczatku jest na miejscu dobrze ze nie byl w srodku... mieszka z zona kilka domow dalej...

http://asta24.pl/news-news-2262-Plonie_lesniczowka_w_Dobrzycy