Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A jedzcie dziewczyny ile się da, chociaż te 9 miesięcy nie mamy wyrzutów sumienia! 😁 A co będzie potem to się spali przy maluchu, ja zamierzam małego odchować na cycolu to podobno też mi spadnie wagi 😁
Ja wogóle jadłam kiedyś takie pyszne grzanki i u mnie w domu weszly do jadłospisu. W tosterze zapiekam chlebek na grzankę, na łyżeczkę biorę oliwę z oliwek, polewam taki cienki paseczek na grzankę, żeby tylko jej smak poczuć, na to kroję pomidora i posypuję solą ziołową! Pyszności 🙂

o taka grzaneczke to bym zjadla 🙂 uwielbiam czosnek i pomidory 🙂 mniam chyba zrobie sobie taka, oczywiscie nie bedzie napewno tak pyszna jak twojego taty, ale zrobilas mi chętkę 🙂

• Mamusia
oj ale jestem teraz padnieta po tych popoludniowych porzadkach bylam jeszcze na zakupkach i naprawde juz mi sie nic nie chce.Dobrze ze kolacja przyszla do mnie na kanape i sie sama zrobila.Jedyny plus tych zakupow to , to ze znalazlam kilka fajnych lopow dla mojej ksiezniczki a moj chlopak dalej ze to bedzie chlopak i tylko niepewnos we mnie wzbudza 😜 😜 😜 😜 😜a ja wszystko rozowe kupilam 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Oj widzę że kwitnie nam wątek jedzeniowy.. niedobrze.. niedobrze 😁 😁 😁 ja też sie dziś tak najadłam że ruszać sie nie mogę, w zasadzie jem od samego rana bez przerwy ☺️ ale taką grzaneczkę to jeszcze wcisnę 🤪
Ilka i jak z mieszkankami? wypatrzyliście coś?
Kasialeczek - mam tak samo, nienawidzę rodzynek i muszę je wydłubywać z ciast 😠 mam nadzieję że moja Mama w tym roku o tym nie zapomni i kupi babkę wielkanocną bez rodzynek 😁
Niesia ja idę właśnie jutro pierwszy raz do szkoły rodzenia i jutro będzie sam wykład, a ćwiczenia w środę; jakoś specjalnie sie nie przygotowywałam 😜 ale wezmę na jutro jakąs kartę do pisania jakby było coś warte zanotowania a środę dresik i chyba tyle 🙂
Kasiulek super że glukoza ok 🙂

• Mamusia
Dziewczyny jadę na kebaba na rynek 🤪 🤪 🤪 ale mnei wzięło hahaha a później do tesco po arbuza ☺️ i w dodatku prowadzić nie musze hahaha mąż dzisiaj drajwer 😜 i w dodatku dostał 180 zł z poprzedniej pracy więc tak można powiedzieć trafiło Nam się bo już w zasadzie myślieliśmy że nic nie dostanie 🤪

wiecie te grzanki to jutro chyba zrobię ☺️ ide się ubrać nie robię makijażu co mi tam ciemno jest ☺️ 🤪