Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kinia słodkie te ciuszki, szczególnie ogrodniczki 🙂

Tosia ja mam Pepsi od 4 dni w lodówce i jakoś mnie nie kusi, ale to chyba dlatego że w piątek w kinie pod nieobecność męża wypiłam sobie średni kubeł Coli 😁
Teraz zajadam się rzodkiewką.

• Mamusia
Kinia spadlam! 🤪 ten pajacyk to wygląda jak na laleczkę 😁 śliczne ubranka, zwłaszcza podobają mi sie te "ogrodniczki" 🙂

Tosia trzymam kciuki za koleżankę, żeby plamienie ustało i szybko wyszła ze szpitala.. Takie plamienia ponoć często pojawiają sie na początku więc mam nadzieję że i w tym przypadku okaże sie to niegroźne i szybko minie 🙂

• Mamusia
Hej kochane 🙂
dzisiaj witam się wyjątkowo późno 🙂 ale jakoś tak wyszło
wstałam dzisiaj o 8.30, nie wiem co mnie tak na spanie wzięło, mężulek mnie obudził telefonem, że z pracy wraca (bo pojechał na chwilę urlop wypisac) i że jedziemy po płytki, kończy dzisiaj czyścic gładzie i zaczyna kłaśc podłogę,
no i znowu problem się zrodził, moje niezdecydowanie w ciąży dzisiaj sięgnęło zenitu 😁
pojechaliśmy po płytki, bo wybrałam w końcu jedne, a tam jeszcze inne ładne, a za chwilę jeszcze inne mi się spodobały,
w rezultacie kupiliśmy tylko podłogę, która i tak będzie bianco i pasuje do wszystkich tych które mi się podobają 😁 teraz mam dwa dni na wybór płytek na ścianę 😁

Brzuchol dzisiaj jak na razie raz stwardniał, zobaczymy co będzie dalej, no i oczywiście leżę
U nas też zaczęło padac i pierwszy raz chyba cieszę się na deszcz, bo miała teściowa na rowerze przyjechac, a tak to chyba nie da rady, nie? 😁

Tyle napisałyście od rana, że nie pamiętam co miałam pisac:
Kasialeczek marsz do lekarza z tym gardłem i okiem 🙂
Kinia ubranka prześliczne 🙂
Rosi mój mąż to na bank sam nic by nie zrobił, na pewno teściówka wkroczyła by do akcji
a skoro już mowa o teściowej 😁 kiedyś pojechaliśmy nad morze na dwa tygodnie i teściowie pilnowali domu, oczywiście dom wysprzątałam na glanc, wracamy do domu, a moja kochana teściowa postanowiła posprzątac i tak drugi raz myła okna, nawet meble były poodsuwane, żeby umyc, że już nie wspomnę o sprzątaniu w szafkach. Oczywiście się wkurzyłam 🙂

• Mamusia
Wróciłam. LEDWO! Palce u stóp mam jak serdelki, zaraz idę zafundować im zimną kąpiel. W sumie tylko na to mnie dziś stać, bo nie mam ciepłej wody od 10 😁
Kupiłam bluzę Next'a 0-3mc 🙂 Nie mogłam sobie odmówić. Zakochałam się w niej, jest po prostu cudniasta 🤪 Za całe 6zł 😁 Wstawiam zdjęcie, na które załapał się także mój brzuchol 🙃
Kinia, przepiękne te Bąbelkowe ubranka. A ten pajacyk, faktycznie, jak na laleczkę 🙂

• Mamusia
A ja jem czekoladę z bakaliami 😠 I jak tu nie tyć?!
Wściekłam się bo od niedzieli ma być paskudna pogoda, za to jak będziemy odjeżdżać do domu to zacznie robić się ciepło!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
A mój Mężulek już jedzie 🙂 🙂 Jak ja lubię jak wychodzi wcześniej z pracy, niestety rzadko kiedy ma taką możliwość i dlatego w tej ciąży tylko raz był ze mną na USG 😞 Dzisiaj niby będzie ale tylko w poczekalni bo jedziemy też z Nikosiem, całą Rodzinką 🙂