Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej kobitki, nie było mnie 4 dni a Wy natrzaskałyście 60 stron, wybaczcie ale nie będę czytała bo u nas znowu choroba w domu, ja chora, Franek chory-zasmarkani na maksa i do tego gardło boli. Przez te dni nie mogłam uruchomić komputera,podejrzewam że jak go teraz wyłączę to będzie powtórka z rozrywki. Dziś jeszcze musiałam na biegu jechać do dentysty bo mi plomba wyleciała i bolało.

Coś się wydarzyło przez te ostatnie dni?

Pozdrawiam was kochane i nie obiecuję że się szybko odezwę wszystko zależy od komputera
buziaki 😘

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ilka straszne korki w Warszawie ze względu na Euro? Moi rodzice wyruszyli dzisiaj po łóżeczko i bali się jechać na Targówek do Ikei, bo stwierdzili że pewnie wyjechaliby z Warszawy jutro i wybrali Łódź 🙂
Tak wogóle to u Was w miastach też pełno obcokrajowców? Ja od paru dni codziennie ekipę z Rosji spotykam, bo na mecze przyjechali 🙂 W sumie nie dziwię im się, bo ode mnie do Warszawy 100 km, a hotel najdroższy kosztuje teraz 700zł, więc na pewno dużo taniej niż w stolicy 🙂

• Mamusia
kinia ja tez uwazam ze zdrade mozna wybaczyc, to nic wstydliwego ze sie jest zdolnym do wybaczynia ale pozniej trzeba naprawde nad zwiaskiem pracowac i o niego dbac i tego u mnie niestety zabraklo 😞
oklask dla ciebie za dobre serce ale nie mow mezowi ze jestes zdolna zdrade wybaczyc

• Mamusia
Pamiętam, jak na początku ciąży mówiłam do męża, że jak się euro będzie zaczynac to będę upały, a ja będę taka gruba siedziec w fotelu i oglądac 😁
upałów nie ma 😁 a ja też znowu taka gruba nie jestem 😁 daję jeszcze radę 😁
i wiecie to było tak dawno temu, pół roku temu 😁

mąż pojechał teraz za kabinę zapłacic, a oni jej jeszcze nie przywieźli 😠 nikt im nie mówił, żeby kobiet w ciąży nie wnerwiac?

też dzisiaj muszę budyń zrobic, tylko ja preferuję tylko śmietankowy 😁

• Mamusia
Kinia jak cały skoro podzieliłaś sie z Tosią i Smerfetką a i ja sie chciałam załapać ale widzę że już za póxno 😮 😁 😁

Ja myśle że chcialabym wybaczyć bo rownież kocham swego męża nad życie ale nie wiem czy taka myśl świdrująca mi mózg że a nuż zdradzi mnie jeszcze raz, taka obawa każdego dnia nie spowodowałaby tego że nie potrafiłabym już z nim byc.. żeby pozbyć sie tej myśli musiałabym zaufać na nowo tak na 100% i nie wiem czy do tego byłabym zdolna- wybaczyć tak ale znowu zaufać? nie wiem czy potrafiłabym..
W każdym razie z tego też powodu gdyby mnie mój Mąż zdradził, i byłby to jednorazowy wybryk, wolałabym żeby mi o tym nie mówił
Ale oczywiście tego mu nie powiem 😁 😁 😁

• Mamusia
hmmm piszecie o zdradach... my kiedyś z męzem sobie powiedzieliśmy (może głupie ale prawdziwe) możesz mnie zdradzać ale tak żebym się o tym nie dowiedziała bo jak juz się dowiem to nie będę umiała zaufać bo wybaczyć to co innego a zaufać... zyć z myślą że może to się powtórzyć... i on powiedział to samo... oczywiscie ufam mu na tyle że wiem że mnie nie zdradzi i w drugą stronę działo to tak samo bo w przeciwnym wypadku nigdy byśmy ślubu nie wzięli i rodziny nie założyli i ufam mu w 100% a kocham nad życie ale informacja o tym ze podzielił się moim szczęściem z inną kobietą wydrążyło by taką dziurę w moim sercu że życie zawaliło by mi się całkowicie!!!

Karola no właśnie dawno Cię nie było!!!
u Nas nic tyle ze choroba się przypałętała... dzieci rosną... Rosi nie urodziła a bynajmniej nie poinformowała Nas o tym 😁 no i jak zwykle opowiadamy o życiu 🙂

• Mamusia
Kinia współczuję tego co Ci się przytrafiło 😞 a list do męża z tymi słowami poprsotu mistrzostwo łezka mi się zakręciła...

Smerfetka nie obwiniaj się i nie myśl choć wiadomo ze przeszłość powraca... ale uważam ze nie masz sobie nic do zarzucenie!! To Ty się starałaś odratować ten zwiazek mimo zdrady a on... on wybrał "kawalerskie" życie!!!

• Mamusia
Tosia ja mieszkam daleko od centrum, więc właściwie nie wiem co się tam dzieje. W piątek mój m z kolegą idą na mecz otwarcia do strefy kibica (sama z chęcią też bym tam poszła i popatrzyła, ale nie w tym stanie 😉 ) a my (czyli ja i żona kolegi) będziemy siedziały i wiernie na nich czekały 😁 😉 W sumie to się cieszę, oni mają 7 miesięcznego synka to mam z Asią o czym pogadać 😁

Kinia ale narobiłaś smaka tym budyniem!!! 🤪 🤪 Żebym wiedziała, to zrobiłabym zamiast naleśników 😁

Piszecie o zdradach i wybaczaniu...hmm, ja raczej bym nie umiała wybaczyć. Kocham męża, ale gdyby mnie zdradził to byłaby dla mnie oznaka że on mnie nie, skoro szukał pocieszenia u innej kobiety. I bałabym się że sytuacja będzie się powtarzać. Wybaczyłam kiedyś zdradę byłemu chłopakowi i już nic nie było jak dawniej, a on rzecz jasna za jakiś czas prowadzał się po kryjomu z innymi laskami, więc teraz mam nauczkę...
My póki co jesteśmy z mężem na etapie pogodzenia się po kłótni poniedziałkowej 🙂