Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
moja babcia ma cos kolo 80 nie pamietam dokladnie ☺️ ☺️ ☺️ ale jak do niej przyjezdzam to tylko nazeka, ze nikt jej nie pomaga i wogole... :/ a teraz mi caly czas przez telefon placze, ze w ciazy jestem a slubu nie mam i jak tu sie z nia nie klocic 😠

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej mamuski 🙂
ja znowu pozno jestem, a wy to chyba faktycznie na jakas bezsennasc cierpicie 😜
ja pospalam do dziesiatej bylam w sklepie zjadlam sniadanko i jestem 😉
u mnie pogoda do dupy ze tak powiem brzydko pada caly czas;(

dziewczyny, ale mialam wczoraj stresika w nocy myslalam ze juz pojade do szpitala, wieczorkiem z mezulkiem troche sobie pofolgowalismy, taki maly seksik 😜 😁 i jak sie obudzilam gdzies o 4 iposzlam siusiu, patrze a tu krew( nie znowu jakies tam wielkie ilosci ale sie przestraszylam) obudzilam M i kazalam mu zobaczyc i co sie okazalo..... ze poprostu pekl mi naskurek 🙂 odetchnelam z ulga;p
i powiedzialam sobie ze do porodu juz koniec z igraszkami ;p 😁

• Mamusia
agatka168 napisał(a):
moja babcia ma cos kolo 80 nie pamietam dokladnie ☺️ ☺️ ☺️ ale jak do niej przyjezdzam to tylko nazeka, ze nikt jej nie pomaga i wogole... :/ a teraz mi caly czas przez telefon placze, ze w ciazy jestem a slubu nie mam i jak tu sie z nia nie klocic 😠
takie są babcie 🙂 ja nie mam już swoich babć tylko męża a dziadków ani swoich ani męża

• Mamusia
marta8508 napisał(a):
hej mamuski 🙂

dziewczyny, ale mialam wczoraj stresika w nocy myslalam ze juz pojade do szpitala, wieczorkiem z mezulkiem troche sobie pofolgowalismy, taki maly seksik 😜 😁 i jak sie obudzilam gdzies o 4 iposzlam siusiu, patrze a tu krew( nie znowu jakies tam wielkie ilosci ale sie przestraszylam) obudzilam M i kazalam mu zobaczyc i co sie okazalo..... ze poprostu pekl mi naskurek 🙂 odetchnelam z ulga;p
od 37 tyg to po kilka razy dziennie będziecie mogli 🙂 mój nie może się doczekać 🙂

• Mamusia
Dzwonił do mnie mąż wnerwiony jak sto pięćdziesiąt 😠 😠 😠 i w sumie nie dzwię się bo jakiś pierdolony palant imbecyl no debil połamał Nam flagi na samochodzie tym ludzią to już wszystko przeszkadza na szczeście nie uszkodził nic przy tym ale kurde czy too naprawdę tak razi tym bardziej ze nie tylko my mamy powieszone te flagi tylko 1/4 samochodów je ma a oczywiście Nam się oberało 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Agatka w ciaży jesteś a ślubu nie masz?????? w 21 wieku??? nie może być!! 😉 😁 😁 😁 tak to jest z tymi Babciami, niestety zupełnie inne pokolenie, inne myślenie.. Moja Babcia ma podobnie chociaż jakoś przełknęła i nieślubne dziecko i rozwód w naszej rodzinie więc chyba sie trochę dopasowała do realiów współczesnego świata 🙂

• Mamusia
marta8508 napisał(a):
hej mamuski 🙂

ja juz nie pamietam co to jest sex hahah 😁 ☺️ 🤪 🤪 🤪 nawet nie mam ochoty a jak juz mam to dziecko mnie zaczyna kopac i zaraz mi przechodzi... a moj tylko nazeka, bo jego kolega z pracy ma zone w ciazy i mu sie chwali ze zona ma caly czas ochote a ja nie ☺️ 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
Dzwonił do mnie mąż wnerwiony jak sto pięćdziesiąt 😠 😠 😠 i w sumie nie dzwię się bo jakiś pierdolony palant imbecyl no debil połamał Nam flagi na samochodzie tym ludzią to już wszystko przeszkadza na szczeście nie uszkodził nic przy tym ale kurde czy too naprawdę tak razi tym bardziej ze nie tylko my mamy powieszone te flagi tylko 1/4 samochodów je ma a oczywiście Nam się oberało 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
brak słów

• Mamusia
a rodzina mojej mamy to dopiero pochrzaniona (tzn ogólnie ich lubię ale względy religijne to masakra) mianowicie jak mój brat brał słub to nie przyjechali bo na śłub cywilny to tak jak by ślubu nie było i jego ojciec chrzestny powiedział ze on mu prezent da na ten słub tylko niech sobie przyjedzie po niego 🤪 🤪 🤪 tzn on nie użył dokłądnie tych słów ale o to chodziło 😁 😁 😁

• Mamusia
monkado napisał(a):
Agatka w ciaży jesteś a ślubu nie masz?????? w 21 wieku??? nie może być!! 😉 😁 😁 😁 tak to jest z tymi Babciami, niestety zupełnie inne pokolenie, inne myślenie.. Moja Babcia ma podobnie chociaż jakoś przełknęła i nieślubne dziecko i rozwód w naszej rodzinie więc chyba sie trochę dopasowała do realiów współczesnego świata 🙂

monkado no bo wiesz moja babcia miala 18 lat jak brala slub rok pozniej przyszla moja mama na swiat.... a tak mi gada o tym slubie, ze jak to ludzie bede mowic, ze dziecko maja bez slubu itd. ale no cos to juz ta stara data...

• Mamusia
Kasialeczek szkoda nawet komentować, banda wandali i półgłowków! kurcze takie rzeczy mnie tak denerwują że na prawdę jakbym dorwała to postawiłabym pod murem i rozstrzelała bo co to komu przeszkadza! 😠 niech zniszczą swoje! 😠 😠 😠

• Mamusia
Monkado ja jak bym dorawała to naprawde bym krzywdę zrobiła jak bym miałą pistolet na kulki to bym wystrzelała w niego magazynek!!! i ręce połamała bo ja kuźwa nigdy nikomu nic nie zepsułam celowo a nam co chwila to 3 razy radio ukradli to celowo kamieniem szybę wybili no kuźwa kołpaki ukradli maske porysowali i jak tu być normalnym człwoiekiem i spać spokojnie wrrr.... a garażu do wynajęcia nigdzie nie ma 😠 😠 😠

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
ja też już nie pamiętam co to sex 🤪 ale mój już nie może się doczekać bo obiecałam mu od 38 tyg dzień w dzień do skutku aż Kaja wyjdzie 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁 tylko nie wiem czy zdaje sobie z tego sprawę ze moze go finał euro ominąć 😁 😁 😁

to mi moj ostatnio powiedzial, zebym na final euro czasem nie rodzila 🤪 🤪

• Mamusia
a swojego coś na bara bara namówić nie mogę 😮 mówie mu że po 38tyg to go siłą do łóżka zaciągnę i będę ujeżdżać dzień i noc 😁 i on najpierw chętny był ale na nast dzień powiedział że on przeczytał na necie że to nie jest dobre bo tam sie mogą bakterie dostać a to najgorsze jak sie bakterie już w tej końcówce dostaną bo można nie zdążyć wyleczyć i że wogóle to on sie boi i że nie 😮 😞

• Mamusia
monkado napisał(a):
Agatka eh to starsze pokolenie.. 🙂 ja myśle że jak Babcia zobaczy Prawnuka/ Prawnusie to jej serce zmięknie i nie ważny dla niej już nawet ten ślub będzie 🙂

prawnuke/prawnuczke to ona kochac bedzie tylko dalej bedzie nazekac bo moj brat ma podobnie, ze on ma strasza dziewczyne od siebie (6 lat roznicy) i ona po rozwodzie z dzieckiem no to juz z nia cos musi byc nie tak jak tamten z nia rozwod wziol...

moja babcia tez tak mowi, bo moja siostra mieszka z chlopakiem juz 3 lata nie maja slubu jeszcze ale to jest problem dla starszych osob, nie ma sie co dziwic z jednej strony bo oni inne pokolenie inaczej wychowywani byli

a z tym 38 tygodniem to ciekawe ile z nas wytrzyma t7do tej pory 🙂 mam nadzieje ze wszystkie i sie wtedy bedziemy "bzykaly" dzien i nocc bo po porodzie to znowu celibat ;p 😁

monkado napisał(a):
a swojego coś na bara bara namówić nie mogę 😮 mówie mu że po 38tyg to go siłą do łóżka zaciągnę i będę ujeżdżać dzień i noc 😁 i on najpierw chętny był ale na nast dzień powiedział że on przeczytał na necie że to nie jest dobre bo tam sie mogą bakterie dostać a to najgorsze jak sie bakterie już w tej końcówce dostaną bo można nie zdążyć wyleczyć i że wogóle to on sie boi i że nie 😮 😞

to mojego wcale do tych rzeczy namawiac nie trzeba 🙂 wczoraj tylko 3 razy zapytal czy aby napewno mozemy :P hahah al z tymi chlopami 😜

• Mamusia
Monkado weź ty palnij w łęb tego swojego jakie bakterie w nasieniu? Powiedz mu ze w jego nasieniu są prostaglandyny które są naturalnym skłądnikiem do rozpoczęcia porodu przez nie zaczyna się szyjka rozwierać a kobieta kiedy ma orgazm zaczyna wytwarzać oksytocynę któa jest odpowiedzialna za skurcze nic tylko się bzykać od 38 tc i ja tak zamierzam 🤪 🤪 🤪 ☺️ i już mojemu powiedziałam żeby się nie obraził na mnie ale aż tak "długiego" to nie ma zeby dziecko po główce popukać 😁 😁 😁 🤪

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
Monkado weź ty palnij w łęb tego swojego jakie bakterie w nasieniu? Powiedz mu ze w jego nasieniu są prostaglandyny które są naturalnym skłądnikiem do rozpoczęcia porodu przez nie zaczyna się szyjka rozwierać a kobieta kiedy ma orgazm zaczyna wytwarzać oksytocynę któa jest odpowiedzialna za skurcze nic tylko się bzykać od 38 tc i ja tak zamierzam 🤪 🤪 🤪 ☺️ i już mojemu powiedziałam żeby się nie obraził na mnie ale aż tak "długiego" to nie ma zeby dziecko po główce popukać 😁 😁 😁 🤪
😁 😁 😁 😁 😁 😁