Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dziewczyny mam pytanie, moze troche glupie ale tak dla pewnosci zadam 🙂 umowilam sie na wtorek na wosk na nogi, myslicie ze nie ma zadnych przeciwwskazan bo mi sie wydaje ze nie ma.. 🙂

• Mamusia
ja właśnie dokonałam niemożliwego tzn w sumie to nie ciężkie ale przesunęłam łózko i ustawiłam łóżeczko tak jak chce tzn chciała bym inaczej ale nie mieści mi się tak w pokoju 🤔: mąż jak wróci z pracy to mnie opierdzieli 🤨 ale co tam w tedy już bedzie za późno... idę dalej ogarniać burdel i pakować torbę do szpitala

Ania ja zamawiam lenonki pink oczywiście inne nie wchodza w grę myślę że jak bym założyła na porodówce i położna by mnie zapytała co to i odpowiedziała bym oczekiwanie na poród w różowych okularach wydaje się łatwiejsze i mniej bolesne to myślę ze by pękła ze śmiechu ha ha 😁 😁 😁

Tosiu czkeamy na wieści po wizytowe 🙂

mi tez by się ktoś przydał kto by mi okna umył ale narazie chętnych brak... w 38tc planuje zrobić generalny pożądek na przywiatanie Kajusi to w tedy sobie umyję i poodkurzam wszędzie gdzie tylko się da 🤪 🤪 🤪

dzieki Kasiu 🙂
a jeszcze jedno wam powiem 23 czerwca mamy zaproszenie na wesele do meza kolegi, ale sa jaja bo wesela moze nie byc.. nie moga sie dogadac ze soba a poki co ta nawet nie próbują sie spotkac i dagadac a tu juz niewiele czasu...

tosiaa napisał(a):
Ja bym dożywotnio chciała mieć wydepilowaną mychę 😁 😁

ja tez ale nie zdecyduje sie na wosk tam, zbyt boli 😜 a dozywotnio to kilka razy tzreba by na laser sie wybrac tylko nie wiem czy tam mozna laserem

• Mamusia
marta8508 napisał(a):
dzieki Kasiu 🙂
a jeszcze jedno wam powiem 23 czerwca mamy zaproszenie na wesele do meza kolegi, ale sa jaja bo wesela moze nie byc.. nie moga sie dogadac ze soba a poki co ta nawet nie próbują sie spotkac i dagadac a tu juz niewiele czasu...

niech sie spotkaja przed oltarzem i wszytko wyjasnia 😉zeby tak gosci w niepewnosci trzymac 😮

• Mamusia
Na razie nie jest źle, udaje mi się Was poczytać 😜 😜 Co prawda trwa to "trochę" ale póki moja cierpliwość nie skończy się, jest dobrze 😁

Smerfetka cieszę się że wszystko ok 🙂 No i dobrze że nie spieszysz się do porodu 😁

Kasialeczek kopniak w tyłek się należy za przesuwanie łóżka!!!

• Mamusia
No popieram Kasialeczek leci do Ciebie drugi kopniak w tyłek,
spieszy Ci się na porodówkę widzę 🙂
Pojechaliśmy z mężem zaraz po jego pracy na małe zakupki, pieluszki kupiłam premium care 2 opak.
na razie wiecej nie kupuję, to powinno wystarczyc na jakieś 2 tygodnie 🙂
A teraz siedzę i umieram z głodu, bo oczywiście jak chciałam szybciutko po przyjeździe ze sklepu obiadek dokończyc, skończył się gaz 😞
Zawsze jak gotuję obiad kończy mi się butla z gazem, jakieś to chore
czemu nie może się skończyc, jak gotuję wodę na herbatę

Dziewczyny jak jesteście zainteresowane laserem, to czasami na grouponach itp. zdarzają się takie, koleżanka tak kupiła i ma gładziutkie bikini
ja raz poszłam na wosk na bikini i po zrobieniu jednej strony chciałam uciekac, taki ból
depilatorem za to mnie nie boli, a przynajmniej mniej, a nogi bolą mnie bardzo, więc zaprzestałam tego i jadę maszynką 🙂

ania_p napisał(a):
tosiaa napisał(a):
Jestem gruba jak szafa, mam na plusie 15 kilo! 😮
Reszta bez zmian 🙂

a czyli nadal w ciąży jesteś 😁 😜

haha 🙂 i poki co trzymajmy sie tego wszystkie 😁