Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja też jestem zmuszona mecz oglądać bo mąż patrzy, zjadłam pizzę i wypiłam puszkę zimnej pepsi właśnie, o ja niedobra! Ale muszę korzystać bo nie długo się skończy...
Właściwie to nie dawno wróciliśmy z zakupów, o jeny ale się nachodziłam, ale za to kupiłam sobie dwie bluzeczki rozpinane na po porodzie 🙂 mąż szukał butów i nic nie może znaleźć bo ma dużą nogę i jak coś mu się spodoba to za mały rozmiar, a jak się znajdzie duży to kosztuje 4 stówy a tyle to ja mu nie dam na buty!

Kurcze mam nadzieje że u Alicji nie potwierdzi się zatrucie ciążowe i urodzi sobie na spokojnie.

Daria super że mały się odwrócił, a widzisz, tak się martwiłaś 🙂

Ania ja nie mogę z tej Twojej teściowej udana jest! My się tutaj śmiejemy ale wyobrażam sobie jaką sodomę i gomorę musisz z nią przechodzić!

Powiem Wam tak w sekrecie, że mąż mi się śni po nocach, dzisiaj w dzień jak drzemałam to tak mi się śnił, ale nie powiem mu tego bo zaraz by chciał mnie porwać do łóżka a ja się muszę bronić, żeby skurczy nie wywołać. Ale mam na niego ochotę, już dawno tak nie miałam ☺️ A tu 6 tygodni jeszcze czekać....ehhhhh

• Mamusia
Witam wieczorkiem 🙂

Chłopaki już śpią i ja też chyba za raz do nich dołączę 😜

Trzymamy kciuki za Alicję!!!

Kasialeczek ranyyy ile Ty masz tych ciuszków 🤪 🤪 Chyba będziesz musiała przynajmniej z 5 razy na dzień przebierać Kaję żeby to wszystko wychodziła 😁 😁
Wózek pierwsza klasa 😉 Brzusio też imponujący 😁

Daria superaśne te spodenki!! 🤪 🙂 🙂

Karola witaj w klubie... ja też taka spragniona Mężula jestem, że normalnie wytrzymać już nie mogę. Mam wrażenie że patrzę na Niego jakbym chciała Go zeżreć 😁 😁 😁 I w ogóle co by nie zrobił, jakby nie stanął, przeszedł, powiedział.... wszystko mnie podnieca 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej kochane, już myślałam, że nici z odwiedzin u Was, bo neta nie było i nie zapowiadało się żeby był
bo M przeciął kabel jak kładł panele w garderobie, ale naprawił i jestem
a że tradycyjnie ucięłam sobie drzemkę na tym imponującym meczu to dopiero teraz jestem,
obejrzała właśnie skrót wszystkich ciekawszych akcji w meczu, no powiem Wam że oglądanie całego meczu to strata czasu, skoro można skrócik

Ala mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, trzymajcie się cieplutko i jak najdłużej razem 😘

Dziewczyny ubranka śliczne 🙂
Kasialeczek powiem Ci, ze dowaliłaś z tymi ubrankami 🙂 dziewczyny połowy tego nie macie? ja to nawet 1/4 tego nie mam, nawet 1/5 jak tak się przyglądam 😁
naprawdę muszę na zakupy jechac

pogoda się u nas popsuła, popołudniu tak fajnie się wypogodziło, a teraz leje 😞 a podobno na wekend ma byc 34 stopnie, ale fajnie 😉 😁 bo znowu marznę 😁

Tosia mam nadzieję, że samopoczucie lepsze, bo strasznie pusto bez Ciebie 😘 🙂

pooglądam coś, bo oczywiście nie chce mi się spac
kolorowych 😘

• Mamusia
Cześc brzuszki 🙂
Znowu spałam tylko 4 godziny, ale mi się poprzestawiało, przed ciążą to byłam śpioch jakich mało,
uwielbiałam spac, a tu proszę od 8 miesięcy nie śpię 🙂
W nocy lało okropnie, a teraz słońce walczy o byt na niebie 🙂 życzmy mu wygranej 🙂
biorę się za śniadanko i na razie leżenie, bo nie mam siły po wczorajszych wyczynach,
a poza tym plecy tak mnie bolą, że masakra
No i na dzisiaj znowu zapowiedziała się teściowa 😞 ciekawe co tym razem sobie wymyśli,
ja obiad póki co już wstawiłam, bo przecież gotowac umiem 🙂

• Mamusia
hej 🙂
oklaski rozdane, zdjęcia obejrzałam(ciuszki cudne- kasia kolekcja imponująca, wózek super)
dziewczyny wy macie chcicę na mężów a u mnie jest na odwrót 🤪 to mąż ma)
co do wywoływanych porodów to wiem coś o tym bo dwa razy miałam i rzeczywiście skurcze wtedy są mega mocne)
Ala trzymam kciuki żeby było ok 🙂

• Mamusia
Hejk brzuszki 🙂 ja dzosiaj nie czuwałam 🤪 mecz był do bani no ale cały obejrzałam...

Dziewczny jakie koszmary miałam w nocy to masakra płakałam chyba przez sen!!! śniło mi się 🙃najpierw że talibowie Nas porwali (nie wiem skąd się tam wzięliśmy coś ala wojskiem byliśmy) i mieli Nas rozstrzelać srzałem w głowę i ja w ciązy byłam i jako pierwsza szłam do odstrzału i wyprosiłam żebym mogła się z mężem pożegnać i tak strasznie płakałam pocałowaliśmy się pogłaskał mnie po brzuszku a ja owiedziałam do zobaczenia w niebie kochanie juz nie długo znowu będziemy razem... i się obudziłam 🤔 a później mi się sniło że M chce mnie zostawic a ja się nie godziłam na to 😮 MASAKRA co za sny...

Ania Ty z tym spaniem jak ja masz przez ciążą to i w weekend po 14h potrafilam spac a teraz krótki sen i koniec spania 😠

Agatka 😠 współczuję zgagi 😞

Dziewczyny moja kolekcja to zbiernina z minimum 3 dzieci 😁 więc dlatego tyle tego jest 😁

• Mamusia
Hej

Kasialeczek ale masz koszmary! Nie dziwię Ci się że aż płakałaś przez sen-okropność 😲

Ania zyczę wytrwałości w ponownym zmierzeniu się z teściową, masz rację ugotuj obiad, niech widzi że jej syn nie chodzi głodny. A tak poza tym jak wczoraj przyniosła ten obiad z tekstem "Niech Damian sobie poje" to znaczy że Ty miałaś tego nie jeść? O ciężarnej synowej nie pomyślała? Przyniosła tylko jedną wydzieloną porcję?

Dzisiaj ja mam zapieprz w chałupie na maksa bo mamy dziś gości o 17 a jestem sama bo mąż w pracy i muszę odkurzyć,zmyć podłogi,kurze,ogarnąć w łazience,kuchnię wymyć, umyć sobie włosy, poprasować resztę ciuszków które wczoraj wyprałam i przygotować coś do zjedzenia no i oczywiście obiad 😠 😠 😠 😠 Ja nie wiem jak ja się wyrobię, krzyż mi chyba odpadnie!

• Mamusia
Karola przyniosła tego więcej, ale tak zabrzmiało jakbym miała tego nie jeśc, więc nie jadłam 🙂
No i uważaj, bo tyle tego wszystkiego na dzisiaj masz, że goście mogą nie zastac Cię w domu, tylko na porodówce 🙂
Kasialeczek ale sny, jak w jakimś filmie 🙂
Kawy mi się chce, a nie mam mleka i zero chęci do wyjścia z domu
Powyjmowane mam ciuchy z szaf, bo będą je przenosic na dół do garderoby i wiecie wszystko przykurzone, wypadałoby zrobic sto prań 😮 ale chyba nie mam na to siły, zacznę to chyba prac partiami, albo co
a poprzykrywane było 😠