Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kinia no niestety on wie co go czeka ale powiedział ze bezie dzielny i jak mu karzę wyjsć to obiecuje że mnie nie zostawi 😁 😁 😁 i przyjmie wszystko na klatę ha hah a ciekawe czy wymiociny też 🤨 😁 😁 😁 😮 ogólnie on zawsze się smuci jak ja cierpię a on nie moze pomóc ma taką minę w tedy jak kot ze Shreka 🤔 😁 😁

Anula wiem co rpzeżyłaś bo ja niedawno wróciłam i pływam we własnym pocie póki co!!! ale zaraz się to zmieni i będę pływać w letniej wodzie w wannie 😁 widzę ze zakupy się udały!!! ale 10 zł w używańcach 🤪 powiariowali to nowe tyle kosztuje!!!

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasia, a Bavarię piłaś? Ta to już ma wogóle 0,00% 😁 Ale nie uśmiecha mi się iść po piwo do Piotra i Pawła, na dworzu patelnia 😲
Wracając to na pewno wzięłaby mnie ochota na ochłodzenie się tym piwkiem, a nieźle bym wyglądała z brzuchaczem i browarkiem 😲 😁

• Mamusia
Ja na desperadosy to wogóle spojrzeć nie mogę, a przed ciążą to tylko takie mi podchodziło 🤪 😁 😁 😁
Kasiulek, mam nadzieję, że nie będzie pijusem , bo na samą myśl jakiegos mocniejszego alkoholu to mnie zabrzydza 😁 I zapach wódki bleeeee, kojarzy mi się jak w Wigilię pili u mnie, a ja biedna z kibelkiem się opłatkiem dzieliłam. 😮 😮 😮

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Ja na desperadosy to wogóle spojrzeć nie mogę, a przed ciążą to tylko takie mi podchodziło 🤪 😁 😁 😁
Kasiulek, mam nadzieję, że nie będzie pijusem , bo na samą myśl jakiegos mocniejszego alkoholu to mnie zabrzydza 😁 I zapach wódki bleeeee, kojarzy mi się jak w Wigilię pili u mnie, a ja biedna z kibelkiem się opłatkiem dzieliłam. 😮 😮 😮
moje dzieci niekiedy łykną sobie piwka od tatusia

• Mamusia
Kasiulek ja też lubię Karmi, ale tylko w ciąży 😁 Mam nadzieję że przez to mój Jasiu nie będzie jakiś zniewieściały 😁 😁 😁

Tosia za Carlsberga byłaby w stanie zabić!!!!! A co najgorsze mój Mężul takie pije więc ciągle robi mi ochotę 🤪 🤪

Też biegałam zawsze za Tatą i chciałam piankę z piwa spijać 😁

to ja sie dolaczam do tego AA bo za mna chodzi desperados od jakiegos czasu 🙂
a co do tych nocnych skurczy to jak juz sie pojawiaja to licze po cichu ze stana sie takie silne ze bede musiala obudzic meze i jechac na porodowke ale jak tak na nie czekam to w koncu usypiam i nici z porodu......

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Kasiulek ja też lubię Karmi, ale tylko w ciąży 😁 Mam nadzieję że przez to mój Jasiu nie będzie jakiś zniewieściały 😁 😁 😁

Tosia za Carlsberga byłaby w stanie zabić!!!!! A co najgorsze mój Mężul takie pije więc ciągle robi mi ochotę 🤪 🤪

Też biegałam zawsze za Tatą i chciałam piankę z piwa spijać 😁

ja teraz przy tej ciąży to mam obrzydzenie do alkoholu