Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tosi a n a jedno moglabym sie strzelac ale z drugiej str zaczne jesli za duzo bedzie tego jak sie maly urodzi 🙂 narazie daje mu troche wolnego nawet teraz z moim bratem na piwo poszedl... ale zaznaczylam ze jutro chce na zawodoy ssiostry pojechac i nie bylo sprzeciwu. bo chcial is c na piwo haha ale si e zapytal czy mam cos prezciwko jesl tak to zostanie w domu a mowiac szczerze to i tak caly dzien go nie bylo

i ja tez sie zsatanawiam jak to jest bez brzucha haaha musi byc dzwinie coagle mowie ze chyba bede ie glaskac po brzuchu ciagle nawet jak Oli juz bedzie z nami 😁

witam sie jako pierwsza 🙂 choc sama nie moge w to uwierzyc 😜
jeszcze w wersji 2w1 jestem
Daria jak po olejku?
do mnie babcia dzwonila wczoraj i opowiedziala swoja historie z olejkiem,jak z tata moim w ciazy byla to tez lyknela lyzke, zebraly ja bole ale nie tylko 😁 miala takie sranie ze mowila za glopio jej bylo na tej porodowce, a tak ja wykonczylo ze nie miala sily urodzic 🤪 ale sie usmialam
mowila zeby lepiej kieliszek wodki sobie walnac albo lampke jakiegos dobrego winka czerwonego
🙂

wcianam wlasnie sniadanko, zaraz do kosciolka jedziemy a potem do moich rodzicow, dzis siostra moja z wroclawia przyjezdza i bedzie u nas spala
milego dnia dziewczyny i oby jak najwiecej z nas urodzilo dzis 😁

• Mamusia
witam sie jako druga 🙂 ciagleeeee 2w1 😠 😠
ciazka mialam noc co mnie brzuch zabolal czy cos to oczy mialam jak 5zl i mialam nadzieje, ze porod sie zacznie a tu nic,,,, a rano wstalam i juz mnie na kibel pogoniilo 😠
chyba musze przestac myslec, ze urodze w tym roku...

• Mamusia
hej brzuszki, u mnie tez spokuj ale ja jeszcze nie panikuje bo jeszcze nie jestem gotowa 🙂wczoraj malowalam paznokcie u stop i to bylo naprawde mistrzostwo swiata...moj mi troche pomogl ale jak widzialam jak on to robi to naprawde sie usmialam 😁 😁 😁po wczorajszym sprzataniu nic sie u mnie nie ruszylo tylko bole plecow i zmeczenie.
daria jak tam nocka.. 😮 😮 😮 😮mam nadzieje ze nie spedzilas jej w laziece
Agatka nie stresuj sie tak ...przyjdzie pora i maluszek sam wyjdzie...daj na luz nie mysl ze ty juz po terminie 🙂 🙂 🙂