Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂

melduje sie na szybko żeby tylko dać znać że jestem, czytam Was podobnie jak Ilka- podczas karmienia 😁 no i czasu brak żeby odpisywać... 😞

ale super że mamy kolejnego dzieciaczka- Marta gratuluję!!! 🙂

Kasialeczek ależ Kajusia jest cudowna!! 😘 😘 😘

widze dziewczyny że planujecie jakąś grubszą imprezę na porodówkach 😁 szkoda że sama na to nie wpadłam 😜 chociaż u mnie to wszystko odbyło sie tak szybko że nawet nie zauważyłam że jestem na porodówce 😁 ale Tosia chętnie sie wbiję do Ciebie na porodową impre daj tylko znać jakiego szampana lubisz 😁

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
smerfetka81 napisał(a):
oj Ilka bidulko to co ty jesz jak Jasiu taki delikatny 😲

Smerfetka rosół to już nie wiem ile razy jadłam od wyjscia ze szpitala 😁 Poza tym różne zupy (ale nie kalafiorowa, brokułowa ani z kapustą), jajka, gotowane mięsko z kurczaka, filet z jakimś sosem, z owoców jabłka, banany i maliny. A jako dodatek do obiadu to głównie buraczki. Ze słodyczy herbatniki albo jakies maslane ciasteczka. Ostatnio pije kefir smakowy albo jogurt z musli, ale żeby nie było w nich orzechów. Takie rarytaski Jaś mi zapewnia 😁

• Mamusia
I tak chciec dobrze dla ludzi 😞 ta laska co miałam obejrzec po jej córce ubrania i odkupic ewentualnie wróciła z wyjazdu i zadzwoniła, że na dzisiaj przygotuje, no to stwierdziłam spoko w poniedziałek może byc,
dzwonię do niej jak się możemy umówic o której mogę podjechac, a ona mi mówi że na imprezie była i jej się nie chciało tego przygotowywac 😮
ok już naiwna nie będę i nie będę dzwonic, muszę na zakupy jechac w takim razie

na razie zmykam, może trochę posprzątam, bo od rana siedzę i nic nie robię 🙂 a samo się nie zrobi

• Mamusia
hej jeszce w 2 paku ale wiecie co wczoraj znow mialam tak i bol brzucha ze juz naprawde myslalam ze polece 😁 nawet torbe znioslam na dol jakby co ale nic a dzis rano pojechalam z siora do fryzjera i tak mnie zlaalo poszlam do wc a tu mega biegunka wiec ja w szoku, ona tez po fryzjerze prosto do domu i i tak mnie kluje w dole brzuch i sam a nie wiem poza tym nic a wczoraj jeszce kregoslup na dole bolal albo mnie pomalu przygotowuje bo sa z roznym natezeniem, i jak na miesiaczke boli czsem ........wiec czekam 😁 mialam jechac do kuzynki ale sobie mysle a nie siedze w domu bo nie wiadomo co ijak 😁
i caly czas mam taki kwas w ustach ze hej........ a wogole kupilam sobie leszka free myslicie ze moge sie napic bezalkoholowego piwa??? takie mnie smaki wziely ze szok 😁 🤪
a dzialo sie cos dzis?? albo wczoraj
?? bo nawet nie szlam wstecz-musicie mi wybaczyc dopiero skonczylam smazyc kotlety i pewnei M zaraz bedzie wiec moge nei zdazyc 😁

• Mamusia
Super że Marta ma już Filipka przy sobie!!! 🤪 🙂 🙂 🙂

Tosia przyłączam się do Ciebie, nienawidzę wszystkiego co lata 😁

Ania ja pewnie zostanę z Tobą na tym szarym końcu 😁 😁 Także monolog Ci nie grozi 😁

Daria powodzenia na wizycie! 🙂

Monikas pewnie że możesz napić się Leszka free, sama chętnie napiłabym się jakbym tylko miała 😁

• Mamusia
Ja to oprócz fruwających nienawidzę też chodzących i pełzających, a pająki 😮 nawet nie chcę myślec, bo pewnie zaraz będzie mi się wydawało że po domu chodzą

Odchwaszczyłam się 😁 teraz biorę się za obiad 😁

No i w drodze powrotnej od gina kupuję leszka free 😁