Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Monkado,też jestem humorzastą babą w ciąży,do tego zrzędliwą! 😁
A ogórki małosolne mniam, mniam,ja muszę zadowolić się kiszońcami śmierdzielami 🙂 Cała lodówka śmierdzi mi wędzoną makrelą, bleee! Jestem w ciąży anty jajka, anty ryby i anty pizza z szynką i pieczarkami 😁
Papieros koniecznie mentolowy do tego zimne piwo, co ze mnie za głupia baba! Ale bym sobie dogodziła tym piwem i papierosem!!!!!!

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj tak Tosia- mentolowy L&M link i do tego zimny Lech... 😁 😁 😁
Ale mamy zachcianki 😁 😁 lepiej idę zjeść tego ogórka małosolnego 🙂
a zjadłam właśnie pistacje i mloda szaleje- nie do końca wiem czy to oznacza że jej smakują czy przeciwnie 😁

• Mamusia
Witam wszystkie mamusie wieczorkiem 🙂 mam nadzieje, ze wszystko u Was dobrze 🙂 nie bylo mnie tutaj chyba z miesiac 😞 spowodow spraw rodzinnych mialam urwanie glowy, ale naszczescie wszystko dobrze jest... zaleglosci nie nadrobie wiec bardzo przepraszam i mam nadzieje ze wszystkie mamusie i dzieciaczki zdrowie 🙂 milej nocki dla was 🙂

ps. wstawilam zdjecie brzuszka 😁

• Mamusia
Moje Chłopaki już śpią więc zasiadam do Was 😁

Tosia Boże jaki paskudny ten wózek i jaka paskudna cena!! 😉 W życiu nie wyjechałabym tym czymś na ulicę 😁

Monkado to faktycznie daleko masz Mamę. Moja Mama mieszka jakieś 15min (pieszo) ode mnie więc jest na tzw. każde zawołanie, zwłaszcza że od grudnia siedzi na L4 🙂
Bardzo fajnie wygląda ten TAKO który pokazałaś.
A co do rad, to pocieszę Cię tylko że skoro teraz już tyle ich Ci dają to po porodzie będzie jeszcze gorzej. Ale masz rację, nie daj się i rób po swojemu. W końcu Matka najlepiej wie co jest najlepsze dla jej dziecka, nie wspomnę już że mamy coś takiego jak instynkt macierzyński 🙂 🙂

Ania a ja przyznam nieskromnie że już dzisiaj ciut się opaliłam 🙂 🙂 Niestety tylko ręce, nogi trochę i dekolt, buzia najgorzej mi się opala 🤢 Za to mój Mężul ma twarz jak murzyn 🤪 😁 😁

• Mamusia
Dziewczyny lepiej sie nie nakręcajmy z tymi piwkami i papieroskami, porozmawiajmy o modnych ostatnio lodach 😁 ja dziś jadłam o smaku kawowym z carte dore- przepyszne 🙂
Ania dziękuję ☺️ masz oklaska ode mnie 🙂 rzeczywiście wyglądam jakby mi ktoś wsadził piłkę w brzuch 😁

• Mamusia
Co do zachcianek to też chętnie wypiłabym zimniutkiego Lecha 😁 😁 Ogólnie nie przepadam za piwem ale właśnie Lecha nawet lubię, a zwłaszcza w upalny dzień szklaneczka takiego zimnego... ech.. 😁 Papieros bleeee! Piwa napić się nie mogę to idę nałożyć sobie lody.. Algida bakaliowa, któraś chętna? 😁

• Mamusia
Agatka śliczny brzuszek 🙂
mała mi się wierci, nie kopie, tylko tak w miejscu się kręci,
dziwne uczucie
ja się już żegnam, bo mnie ziewanie wzięło to muszę to wykorzystac,
tylko przeraża mnie chrapanie z sypialni mojego męża, czy aby nie będzie mnie zbyt rozpraszało 😁
jak coś to wrócę do Was 😁
a póki co życzę kolorowych 🙂

• Mamusia
Agatka super że u Ciebie wszystko ok, śliczny brzusio 🙂
Kinia ja też sie chciałam dziś poopalać podczas spaceru na kopiec Piłsudskiego ale jak tylko dojechaliśmy to słonko zaszło i zaczęło kropić 😠 😮 Ale jutro ma być ładnie to nadrobię 🙂
Lody bakaliowe to były zawsze moje znienawidzone ale wczoraj byliśmy na starowiślnej oglądać wózki i tam jest taka lodziarnia z przepysznymi lodami i taka mnie ochota wzięła na bakaliowe że masakra i były przepyszne, zupelnie nie wiem co ja od nich wcześniej chcialam 😁 ale na dziś już podziękuję- zjadłam podwójną porcję ☺️
A przytyłam już prawie 10kg 🤔 i dobijam do 55kg, ale jakoś nie mogę sie oprzeć ani pączkom ani lodom ani ogólnie słodkością ☺️ 😁 😁
I dziękuję- oklask 🙂

• Mamusia
No tak i zostałam sama, a właściwie nie sama tylko z moimi lodami 😁 😁

Monkado też dawniej nie lubiłam bakaliowych ale algidy wyjątkowo mi posmakowały i tak już zostało 🙂
55kg w 7mcu ciąży?! Tylko pogratulować 🙂 🙂 Chociaż u mnie też nie jest źle z wagą ale mam wrażenie że jakoś bardziej po mnie widać niż po Tobie 😁 No i też nie odmawiam sobie niczego.. czasem to aż mi głupio że tyle jem 😁

Ania życzę Ci żeby Mąż zbytnio nie chrapał 😁

• Mamusia
Dzień doberek 😉

Ja dziś wyjątkowo wcześnie, najpierw mąż jak do pracy wychodził to mnie obudził więc już zrobiłam mu kanapeczki skoro i tak nie spałam, jak wyszedł to zasnęłam a o 8.00 siostra zadzwoniła i jestem na nogach. Na śniadanko kanapeczki z wędlinką, żółtym serem i ogóreczkiem zielonym 😜

Ale mi narobiłyście ochoty na lody tym razem 🙃 Na pewno w sklepie zahaczę dziś o zamrażarki 😁

• Mamusia
Jestem i ja 🙂
Wy tak rozprawiacie o lodach, a ja chyba jako jedyna się wyłamię i napiszę, że ich wcale nie pragnę 🙂 Dla mnie liczą się wszelkie intensywne smaki, dobrze doprawione potrawy, pachnące szyneczki 😁 Słodycze kazano mi ograniczyć, bo teraz ja mam problemy z załatwieniem się... 😞 Ooooo! I mleko czekoladowe lubię 🙂
Monkado, koniecznie L&M linki 🙂 ja zrobiłam test ciążowy 16 listopada i od tej pory ani razu nie miałam nic niedobrego w ustach! Oczywiście jestem przekonana, że urodzę i odechce mi się wszystkiego, albo jak już będę mogła to wcale nie zapalę ani się nie napiję, ale teraz mam ochotę zgrzeszyć hahaha 🙂 Czemu mnie to spotyka?! Przecież ja nawet do Mc Donald'sa nie chodzę, samo zdrowe jedzonko preferuję, a tu papierochy i piwsko za mną chodzą! 🙂
U mnie trochę szarawo, popadało całą noc,mam nadzieję, że się wypogodzi!

Witam po weekendzie 🙂
Ale macie super brzuszki! Monkado ale Ci wyskoczył 🤪
Ja poczekam do czwartku bo wskakuje mi 30tc i wstawię.
U mnie pogoda w weekend też była śliczna a wczoraj to już wyjątkowo ale my byliśmy na urodzinach dziadka więc większość dnia przy stole w mega dusznym pokoju, myślałam że umrę tam 😞
Tosia ten wózek cameleon rzeczywiście wyjątkowo paskudny, też nie lubię jak jest taka dysproporcja w wielkości kół. Ja na razie nadal przy tym Matti'm zostaję i za jakiś miesiąc będę zamawiać.
Dziś jakoś ja humoru nie mam 😞