Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam dziewczyny 🙂 po wczorajszym pierwszym dniu pracy po urlopie jestem tak zmeczona, ze nie mam sily i ochooty na nic... i pomyslec, ze do 9 czerwca mam wytrzymac 😮 😮 😲 🥴 a teraz ide was poczytac co tam naskrobalyscie 🙂 przez te 2 dni 🙂

• Mamusia
ufff... przeczytalam 🙂 a teraz pewnie polowe zapomne 🙂

Tosia Wszystkiego Najlepszego i Najslodczego z okazji imienin : 🙂 😘

U mnie upalow nie ma takich jak u was, ale dzis tez cieplo i sloneczko wkoncu wyszlo 🙂
Dziewczyny sukieneczki piekne 🙂
co do rozkow to u mnie w szpitalu po porodzie najpierw klada dziecko na kilka minut na brzuch i tak lezy z toba a potem zabieraja myja i owijaja w rozek u mnie sie napewno sprzyda bo w szkocji az takich upalow nie ma haha a ze mam blisko do morza to caly czas wieje 🙂

i... zapomnialam co jeszcze :/
moze sobie przypomne i wpadne pozniej 🙂 wygzejcie sie za mnie w te upaly i udanej majowki dla wszystkich 🙂

• Mamusia
Witam wieczorkiem 🙂

Ale pustki..

U Nas upałów ciąg dalszy 🙂 Dzień spędziliśmy bardzo miło bo przyjechała moja Ciotka z Kuzynem i Kuzynką, zostali do wieczora także nie byliśmy z Nikosiem sami 🙂 Mężul wrócił dopiero przed 20 😞

Kasiulek podziwiam Cię za te pobudki o 6 i tak wczesne spacery 🤪 🙂

Tosia mam nadzieję że pojadłaś na grillu 😁 😁

Karola miłego pobytu u Rodziców 🙂

• Mamusia
ja tylko na chwilkę złożyc Tosi życzenia...
Wszystkiego najlepsiejszego, nie puchnących nóg i ogólnie ciała, głębokiego oddechu, miłych ludzi, nie stania w kolejkach duzo okazji cenowych, znalezienia idealnego mężczyzny takiego który pokocha Was pełnym serduszkiem no i szybkiego i bezbolesnego porodu 😎 😘 😘 😘

nie mam dzisiaj humoru mąż mnie wnerwił a teraz jest u kumpla piętro wyżej na "kieliszku" 😠 😠 😠

• Mamusia
Witam wieczorkiem 🙂

Ale pustki..

U Nas upałów ciąg dalszy 🙂 Dzień spędziliśmy bardzo miło bo przyjechała moja Ciotka z Kuzynem i Kuzynką, zostali do wieczora także nie byliśmy z Nikosiem sami 🙂 Mężul wrócił dopiero przed 20 😞

Kasiulek podziwiam Cię za te pobudki o 6 i tak wczesne spacery 🤪 🙂

Tosia mam nadzieję że pojadłaś na grillu 😁 😁

Karola miłego pobytu u Rodziców 🙂

• Mamusia
dodalam swoje zdjecie brzucha ja wygladam bleee bo mam wielkie odrosty a siostra mnie straszy ze jak pojde pofarbowac to bede miala rude dziecko nie wymalowana jestem do tego zmeczona bo cieplo strasznie... ale na mnie nie patrzec tylko na brzuch ;p;p

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂 Pierwsza! 😁

Dzień znów zapowiada się upalnie, choć słyszałam coś o burzach.. Za raz Mama przyjdzie do mnie i zostaje do wieczora bo na 17.30 idę do gina 🙂 Tak mam dobrze z Mamusią że przyniesie mi świeże bułeczki na śniadanko 😁 😁

Daria brzuszek już na prawdę IMPONUJĄCY 🤪 🤪 😁 I nie przesadzaj, po Twoim poście aż bałam się oglądać to zdjęcie a ładnie wyglądasz 🙂

Miłego dnia! 🙂

• Mamusia
Czeeeeeść dziewczyny!!!! 😘 😘
Dziękuję wszystkim za życzenia, jesteście najkochańsze 😘
Wczoraj na grillu wcisnęłam 5 szaszłyków i kiełbaskę 🤪 Ale nie mogłam sobie odmówić, bo mój tatulek takie smaczne zrobił 🤪 Z piersią z kurczaka, boczkiem, cukinią, papryką, cebulką 🤪 i do tego sos czosnkowy 🤪 Najlepsze jest to, że dojechałam 30km od domu na działkę, i zauważyłam, że kiełbasy i kaszanki na grilla zostawiłam w domu 😁 Musiałam do sklepu zawracać żeby kupić następną, więc dziś w domu mam wyżerkę kiełbasianą, bo tylko to widzę w mojej lodówce 😁 Zapraszam do siebie, bo chyba przez tydzień tego nie zjem! 🙂
Dziś się rozpadało, burza od pół godziny nawala 🙂 Mam w planach przenosiny z pokoju do pokoju, bo nade mną mieszkają maniacy muzyki techno, której słuchają 24/7 na głośnikach włączonych na maxa, i nie wyobrażam sobie Jasiula w takim hałasie, dlatego grzecznie zmienię pokój, bo później nie będę mogła się zebrać 🙂 Poza tym, muszę jechać po komodę 😞
Co u Was laseczki? 😘

• Mamusia
ja juz myslalam ze bede dzisiaj pierwsza a tu takie ranne ptaszki 😜 😜 😜 😜ja sie zaraz zbieram do gina ciekawe co powie dzis interesujacego ...moze ze mam blizniaki 😜 😜 😜 😜daria brzusia nappawde imponujacy 🙂 🙂nie wiem dla czego wam rosna brzuszki a mi tylko cztery litery 😁 😁 😁 😁 😁zrobie moze jakies aktualne foto to same zobaczycie.tosia super ze impreza sie udala...a co dzis na sniadanko????

• Mamusia
Hej mamuśki
u nas też upałów ciąg dalszy 🙂 a ja jakieś nerwy mam i doła,
oszaleję z tymi hormonami, byle pierdoła wprowadza mnie w kiepski nastrój,
wczoraj np. mieliśmy iśc na pokaz sztucznych ogni nad jezioro, no i nie poszliśmy bo zaczęło padac,
tylko że po 20 przestało i śmiało na 21 mogliśmy iśc,
skończyło się na tym, że obejrzałam pokaz z okna (bo to 3 minuty od nas) a mężulek pojechał do swoich rodziców,
siedziałam w oknie i płakałam że mnie tam nie ma 😞
dzisiaj wkurzyłam się od rana, bo jak z mężulkiem rozmawiałam przez telefon to jakieś nerwy pokazywał, jak przyjechał to wszystko już ok z jego strony, no ale mnie tak łatwo nie puszcza niestety
ok wygadałam się i wracam na tarasik książkę czytac (no bo w końcu wzięło mnie na czytanie) 🙂
miłego upalnego dzionka 😘

• Mamusia
Dziewczyny wyglądacie kwitnąco 🙂
i pamiętajcie nie wyglądamy jak wieloryby, tylko szczypiorki z brzuszkami 😁

a u nas znowu straszy burzą, więc pewnie zaraz zacznie padac,
a o 16 zaczynamy grila u znajomych, ale niech tam sobie pada, robimy pod zadaszeniem,
przynajmniej chłodniej będzie, bynajmniej nie zraża nas to 😁
dzisiaj w menu karkówka i szaszłyki z kurczaka z papryką, pieczarkami i cebulką
a i tak bym lodów zjadła 😁 no i mała też bo kopie 😁

• Mamusia
🙂 🙂Czesć dziewczyny. Kilka dni nie zagladalam a tu 20 stron 😁
Tosiaa wszystiego najlepszego. 🙂
Ja nie moge sie poniedzialku doczekac bo ide na usg !!!!
a od wtorku juz biore sie ostro za wyprawkę! Dziś jem ciasto bananowe i parówki z keczupem juz od kilku dni. A tez cos drażliwa jestem, mój K. twierdzi że mam jakaś depresje 🙃 🙃