Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Janusz to nawet nie wchodzi w grę, a zdrabniać Janek też nie chcę. Bo według mnie to Janek jest właśnie od Janusza 🙂 A Jaś od Jana..
Boże jaka ja jestem głupia, im starsza tym głupsza. Po terminie porodu będę imiona zmieniać. 😁

• Mamusia
Tosia mnie Aleksander podoba się bardzo bardzo i jakbym miała chłopca a koleżanka nie miałaby Aleksandra to na bank by był 😁 Aleksander - Oluś 😁 dla mnie bomba
A Smerfetka to jakoś wczesnym rankiem zaglądała
Kinia pewnie dzień rodzinny 🙂
A Daria nie zaglądała, bo chyba mi mignęła jakoś, muszę sprawdzic 😁

O spacerówce to myśleliśmy tak z 600 stówek, bo już fajną lekką można kupic,
no a gondolę to w sumie mogłabym na allegro opchnąc
i znowu te dylematy 😁

• Mamusia
hej 🙂
fajnie że Karola już wychodzi i żeby szybko ta głowa przestała boleć
dziękuję za życzenia w imieniu synka 🙂
Tosia widzę że główkujesz co do imienia 🙂
Ilka mąka ziemniaczana na odparzenia jest dobra i dobra jest też kąpiel w krochmalu
Pieluszki Dady sama używam i polecam i cena super 🙂 wcześniejsze były do d... a teraz przypominają te Pampersa 🙂

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

Ja dopiero teraz się witam bo od rana byliśmy u moich Rodziców. Właśnie wróciliśmy i Nikoś dopiero poszedł na drzemkę.. niestety usnął w aucie więc nie było innego wyjścia, czeka Nas dłuuugi wieczór w Trójkę 😉

Jufi gratulacje dla Was i witamy Ninę! 🙂

Tosia twardnienie brzuszka.. to już jakiś sukces! 😉 Czyżby w końcu przyszła pora na Ciebie???

Marta jestem pewna że u Ciebie się zaczęło 🤪

Kasiulek całuski dla Marcela z okazji urodzinek! 🙂 🙂 😘

Monikas u mnie wszystkie te objawy od tygodnia i nic.. 😞
Kącik Oliego śliczny! 🙂

Agatka takie opowieści nigdy nie zanudzają 🙂 Byłaś bardzo dzielna! 😘

Ula Jezu co za szczęście że nic się nie stało!!! 😲

Pozdrowienia dla Karoli 🙂 Super że już wychodzą do domku 🙂

Ania w końcu doczekałaś się łóżeczka, super 🙂

Tosia, Ania oklaski za pamięć o mnie 😘

• Mamusia
hej dziewczyny ..dzis podobno moj wielki dzien cala rodzinnka juz dzwonila a u mnie zero objawow...wlasnie posprzatalam mieszkanka i zaraz biore sie za prasowanie moze cos pomoze a jak nie to przynajmniej wszystko porobione bedzie 🙂 🙂
Ula musze przynac ze Bog nad twoim mezem czuwal az mi ciarki przeszly.
z tego co czytam marte to chyba ruszylo...to juz tylko na wiesci czekamy.
kasia wszystkiego dobrego dla Twojego synka...duza buzka.
Ania super ze lozeczko juz masz a co do wozka skoro masz juz wszesniej kupiony to mysle ze odpusc sobie z tyn nowym.
ktoras z was pisala o imieniu Antoni musze przyznac ze mi sie bardzo podoba, i Aleksander tez 😁 😁 😁sama bym takie imie wybrala ale moj sie nie zgadza...u mnie bedzie Filip Karol, a mialam spytac dajecie drugie immie, bo ja sobie tak wymyslilam ze dam po moim tacie 🙂

• Mamusia
ania co do wózka, też tak myślę, że lepiej później jakąś fajną spacerówkę kupić. Też miałam tak zrobić, że głęboki + fotelik, potem sprzedać dołożyć i kupić jakiegoś kocura.
akurat trafił mi się stelaż na gwarancji ze spacerówką więc kupiłam wszystko, ale na pewno nie będę nią długo jeździć

• Mamusia
Kasiulek zapomniałam 😞 wszystkiego naj naj dla Marcelka, ucałuj go od cioci 🙂 😘

Monika kącik małego śliczny 🙂

U nas łóżeczko złożone przewędrowało już cały mały pokoik Kamilki w celu znalezienia odpowiedniego miejsca, tylko nie wiem po co, chyba dla mojego dobrego samopoczucia,
bo i tak na razie mała będzie z nami w sypialni 😁

Tosia nie przejmuj się, ja od czasu do czasu zastanawiam się czy Kamilka to właściwe imię, czy po prostu się przyzwyczaiłam 🙂 ale to chyba zasługa męża, który nadal jest na nie

U nas nadal sprzątanie na całego, ja sobie przerwę zrobiłam 😉
znowu boli mnie kolano bo krzywo stanęłam, jak chciałam wyminąc wiadro z wodą,
wiadro wygrało 🙂 jutro się nie ruszę

• Mamusia
No już sobie wybiłam ten wózek z głowy, miec a nie miec 1200 zł przeważyło 😁
a poza tym i tak z kredytówki musiałoby poleciec 😁 a już na niej mało zostało, a gdzie tam do końca miesiąca
Jeszcze czeka mnie lekarz w poniedziałek, czyli 200 abonamentu trzeba zapłacic 😁 i coś mi się wydaje, że jakbym się przeterminowała to jeszcze jedna wizyta mnie czeka, więc kolejne 200,
no i u nas w szpitalu to się położnej 200 daje podobno, więc też dam, jeszcze trafię na francę i będę żałowac 😞 kurcze sami nauczyliśmy ich dziadostwa dając kasę i teraz trzeba to ciągnąc,
tylko z drugiej strony, co zrobi zaszkodzi mi albo dziecku?

No teraz to brzuch twardnieje mi na całego 🙂

• Mamusia
Mi się ostatnio taka na ktg trafiła i cała w pretensjach, bo zapisałam się w poniedziałek od razu na ten dzień i na czwartek. To chyba oczywiste, że ktoś mnie na konkretną godzinę zapisał nie? W poniedzialek jak przyjechałam na 18 to nikt nie robił problemów, a w czwartek o 17 już na wejściu się dowiedziałam, że ktg popołudniowe to się robi w nagłych przypadkach, a nie że ja przyjeżdżam i chcę mieć.
Przecież sama się nie zapisałam! Ktoś mi taką godzinę wyznaczył i jestem. Mówię spokojnie, że w godzinach przedpołudniowych to ja nie mam samochodu żeby do pani przyjechać, a z racji upału i tego, że mieszkam na końcu miasta to chyba jest to utrudnione. Poza tym chyba nie robię problemu i zamieszania na pół szpitala, bo jej zadaniem jest tylko mnie przypiąć 2 pasami i dać wydruk po 40 minutach.
No ale nic, musiałam przeczekać jej zły humor, albo nie zauważylam, że przyjechałam do jej prywatnego szpitala, bo chodziła ważniejsza od samego ordynatora 🙂 GŁUPIE SUKI!
A co najlepsze to wogóle nie mogła tętna Jasia złapać, ja cała w nerwach już, bo wyświetla mi się tylko czynność skurczowa, a na tętnie kreski. Po całym brzuchu jeździła i nie mogła go uchwycić.

Tak więc Aniu, lepiej dać jej tą kasę, albo kupić dobrą kawę i jakieś super czekolady 🙂 Może to też przejdzie, bo dawać takiej 200zł (gdzie uzbiera pewnie więcej niż z wypłaty) to mnie by było szkoda więc spróbuj może zagrania z prezentem 🙂 🙂