Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A jednak jestem jeszcze 😁

Nikoś usnął 5min. temu więc nie tak tragicznie jak na to że z drzemki wstał po 18 🤢

U Nas z podobieństwem od samiuśkiego początku aż do teraz nie ma problemu, Nikoś cały Tata bez dwóch zdań 🙂 I myślę że Jasiu też będzie podobny do Taty.. wolę tak myśleć a najwyżej mieć miłą niespodziankę że jednak do Mamusi 😉 😉

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jakby co to ja już czyściutka, na porodówkę mogę jechać 😁 😁

Daria chyba pójdę w Twoje ślady i oglądnę sobie kabarety, może faktycznie śmiech coś zdziała 😁 😁 Tylko że ja w przeciwieństwie do Ciebie oglądnę je sama bo Mężul padł 😜

Teraz już na prawdę się żegnam i życzę spokojnej nocy 😘

• Mamusia
Hej dziewczyny, witamy się i my 🙂
biedna Marta, ale się umęczy, a nie można jakoś tego rozwarcia nie wiem wywołac, albo co? 😞

My dopiero z mężem wstaliśmy 🤪 słonko u nas świeci, a ja tradycyjnie mam lenia
biorę się za śniadanko

miłego dnia 😘

• Mamusia
Dzień dobry 😁
Ja nadal Hipopotamos 🙂
Doszedł ból żeber znowu.
Moje wczorajsze plany o odwiedzeniu porodówki legły w gruzach, zobaczmy co przyniesie dziś 🙂
Biedna Marta, słyszałam że takie rozwarcie można wywołać masażem szyjki. Może te skurcze, które ma, nie są porodowe. Trzymamy kciuki!

• Mamusia
witam sie i ja 😁 tzn My 😁

mialam zagladnac jeszce wczoraj ale jak kuzynka uslyszala ze kacik
Oliego gotowy t o odrazu na kawe wpadla haha 😁 potem jak juz zostalam sam a bo M wyszedl z kumplami to nie mialam neta wie c sie wkurzylam pogralma w pasjansa hahaha i poszlam spac D:P

ide teraz mamusce w obiedzie pomoc o cos sie ogarnac w koncu paasuje wygladac jakos w niedziele heheh 🙂
moj Oli daalej siedzi cichow sroku tzn jak sie porusza to tak jkby byl zaspany hahah a u mnie tez z rana "luzno" juz tak pare dni ale wczooraj zadnych skurczy takze chyba nie tak szybko 🙂
a szkoda bo jak patrze na wasze dzieciaczki sa taakie slodkie ze juz bym chciala miec swojego przy sobie 😁
ok wpadne pozniej no chyba ze znow jacys gscie zawitaja hahha ale jakbym rodzila(co sie nie zanosi dam znac 😁

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Dzisiaj niedziela, to pewnie żadna na porodówkę się nie wybiera? 😉 Jutro bedzie tłok? 😁 😉

Marta się widzę męczy...Oby szybko już udało jej się urodzić, bo nic przyjemnego tak czekać w bólach 😞

A my dziś idziemy z Jasiem pierwszy raz do Kościoła 🙂 Jest ładna pogoda, wolę zabrać go ze sobą niż odciągać mleko żeby tata miał w razie jak coś pod moją nieobecność.

• Mamusia
Koleżanka zadała mi pytanie: czy kupiłam pas, żeby po porodzie założyc i z brzuszka flaczek się nie zrobił 😮 no nie kupiłam, a wy kupowałyście?

Tosia ten przybornik co na łóżeczku u Was wisi to z ikei, ile takie cudo kosztuje, bo chyba kupię taki 🙂

I jeszcze jedno pytanie: kupowałyście nianie elektroniczne? bo mi mąż wczoraj mówi że trzeba kupic, bo co jak się nie obudzimy, a mała wstanie? 😮
myślę że na pewno się obudzę, a on mi taką wątpliwośc wrzuca

• Mamusia
Ten mój z Ikei, chyba koło 15 zł płacili 🙂 Tylko słabe rzepy ma, trzeba będzie go później przyszyć, bo ciągle spada 😞
Ilka udanej wyprawy życzę 🙂 Zazdroszczę, że już sobie tak możecie wszędzie wyjść 😞 😘

• Mamusia
Jeszcze Wam pomęczę 🙂
nie wiem czy mi czop nie zaczął odchodzic, albo to co innego, jutro zapytam lekarza
bo nie odchodzi galaretka podbarwiona krwią, tylko w śluzie mam takie pojedyncze maluteńkie grudki i one są podbarwione krwią, takie bledziutkie i to tylko raz w ciągu dnia, rano, bo mam tak już 3 dni

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
Aniu ja nie kupowałam pasa ale moja mama ma to od niej sobie pożyczę 🙂
a co do niani to ja nie miałam i uwierz mi że do małej na pewno wstaniesz jak się obudzi bo będziesz czuwała 🙂

No też mi się tak wydaje, że normalnie będę się zrywac na równe nogi 🙂

To mówicie że czop odchodzi, to jeszcze z tydzień poproszę i mogę na porodówkę jechac 😁
zobaczymy co jutro gin powie 😁
Kurcze jak już to od was usłyszałam to jakoś tak bac się zaczęłam 😁
Ciekawe jak Martunia, może już koniec męki i urodziła