Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja już od miesiaca chodzę w ciążowych spodenkach do pracy 🙂 wygoda że hej 🙂 udało mi się kupić nówki na allegro idealnie dopasowane do mojej figury - materiałowe - takie na elegancko i na luźno 🙂 do pracy jak znalazł 🙂 I też rosną razem z moim brzuszkiem 🙂 a pieniądze nie były duże tylko musiałam poskracać u krawcowej bo ja bardzo niska jestem 🙂 nie gniećcie się bo szkoda waszego komfortu 🙂

Tosia gratuluje syneczka 🙂)

• Mamusia
pojadlam 😁

a wiecie co a propo ciuchow ciazowych to ja juz dawno w takich chodze 😁 ale dlatego ze ja siedze 9 godz w pracy i bylo mi ciasno jak siedzialam i dla wygody, ja mam takie co zamiats kieszeni maja rozciagajacy sie material i rosna z brzuszkiem a rozmiar ten coprzed ciaza.a inna pare mam taka co ma taki maly pas na brzuchu a inna taka co sie rozciaga na caly brzuch . a tak wogole to H&M ma bardzo wygodne ciuszki ciazowe moze pojade w sobote do sklepu to zagladne co tam maja ciekawego 🙂
ja sie tak zastanawiam czy moj synek nie okarze sie corcia :P skoro takie niespodzianki sie zdazaja , ale powiedzial ze na 95% chlopak to chyba duzo ?
tak czytam o lodach i tez mi sie zachcialo tylko mam o smaku kwowym ale tez bedzie 🙂
a teraz ide napisac list dla kolezanki z bylej pracy, nie chcemi sie ale coz najgorsze ze to po angielsku :/
i potem lezonko 😁
oki ja uciekam dziewczyny i plizzz nie piszcie tak duzo (zarciik) bo normalnie nei nadazam z czytaniem po pracy 🙂

• Mamusia
A tosia zapomnialam - gratulacje!!!

a ja tez mam pare leginsow i teraz takie 3/4 na lato kupilam i mam kilka sukienek to powinnam obejsc 😁 ja tez kupuje czesc uzywek bo za drogi interes za same spodnie musialabym zapl 30£
tyle ze ja ebay okupuje 🙂 i cos tam od kuzynki mam bo ona rok temu w sierpniu rodzila wiec podobny czas.

• Mamusia
A tosia zapomnialam - gratulacje!!!

a ja tez mam pare leginsow i teraz takie 3/4 na lato kupilam i mam kilka sukienek to powinnam obejsc 😁 ja tez kupuje czesc uzywek bo za drogi interes za same spodnie musialabym zapl 30£
tyle ze ja ebay okupuje 🙂 i cos tam od kuzynki mam bo ona rok temu w sierpniu rodzila wiec podobny czas.

• Mamusia
toosia gratuluje 🙂 ale sie usmialam jak to czytalam 🙂

ja tez mam pelno ubran ciazowych z H&M bo bratowa wszystko tam kupila spodnie leginsy i wszystko mi oddala od ciotek dostalam rybaczki sukienki na szelkach ciazowe, chodze w nich chociaż sa za duze ale za to bardzo wygodne 🙂

• Mamusia
Dzięki kochane! 🙂
Monika gratuluję 🙂
Gin jak się uśmiał, aż zatrzymał obraz jak usg robił 😁 definitywnie widać siusiorka 🙂
jednak moja babcia miała rację! spojrzała i powiedziała, i tak będzie chłopak 🙂 na nic te wszystkie przesądy, obrączki i chińskie horoskopy 🙂
proszę więc o zmianę w tabelce, bo mężczyzna mojego życia widnieje tak jako kobieta 🙂
dziś bez żadnych wątpliwości całujemy Was wraz z Jasiem mocno w każdy brzuszek 😘

• Mamusia
😁 Tosia gratuluję Synka 😁 no i zepsułaś nam nasz różowiutki 12.07 😁 ale dobrze, niech będzie kolorowo 😁
Monika gratuluję egzaminu 🙂
Ja ciuchy też kupuje na allegro używane bo szkoda mi kasy na nowe i dosyć nawet rozmiarowo mi sie udało 🙂

• Mamusia
Monkado co patrzę na Twojego avatarka to mi się poziomek chce 😁 a mam na ogródku posadzone takie wieloletnie, mam nadzieję, bo dwa lata już owoce były 😁
A co do allegro to jeszcze się okaże, że licytujemy między sobą te same rzeczy 😁

• Mamusia
Ja tylko na chwilkę bo Nikoś ciutkę wcześniej usnął więc wieczór z Mężulem, zwłaszcza że jutro nie musi wstać do pracy 🙂 🙂

Monikas gratuluję zdanego egzaminu! 🙂

Tosiaa ale niespodzianka 😁 Gratuluję Synka w takim razie 🙂

Co do ubrań ciążowych to ja już dość długo chodzę w nich, nie kupuję nic bo mam z pierwszej ciąży 🙂 Leginsów też mam pełno bo po prostu lubię i nie są to ciążowe ale naciągam je tak wysoko nad brzuch i jest ok 😁

A lody też chętnie wciągnęłabym 😁

Fajny film jest dzisiaj chyba na TVN "W sieci zła" o 22.30.

• Mamusia
monikas28 napisał(a):
o rany dziewczyny [isze ten list i wiecie co>!! ?? napisalam do kolegi zeby zapytal czy zdalam ten egzamin z angielskiego w collegu to jak angielska mature, i TAK !!!! zdalam 🙂) jestem taka szczesliwa!!! Yuupi!!! no dobra lece 😁pa
Gratulacje 🙂 oklask dla ciebie 🙂