Skocz do zawartości

Poronienia | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurcza dziewczyny zrobiłam ten test...ale glupia baba sprzedała mi PASKOWY 🤢 zrobiłam go-wyszła jedna kreska..polozyłam go na półce i po jakiś 3 godzinach Paweł leci z nim i pokazuje że są dwie. Musze kupic drugi bo to jest nie mozlowe czemu po takim dlugim czasie wyszła druga..pewnie jakies reakcje tam w tym tescie zaszły i pojawilo sie...a jak dotknełam tą kreske to znikła!!!

• Mamusia
Madzia kup sobie PreTest ok 10 zł. Robiłam go wieczorem, dzień przed terminem @ i po trzech minutkach pojawiła się druga kreseczka 🙂
Testu raczej się nie sprawdza po 3 godzinach, bo jak napisałaś zachodzą różne reakcje. Najlepiej zrób jeszce raz.

A paskowy to jaki? Bo ten PreTest jest chyba paskowy.

• Mamusia
Małalenko, nie wiem czy mnie pamiętasz. Na początku tego wątku opisywałam również swoją historię. I trzymałam kciuki za Ciebie, żebyś ujrzała znów dwie kreseczki 🙂
No i co ja widzę, 5 tydzień ciąży 😆 Moje gratulacje 😆 Teraz będzie już tylko lepiej !!! I urodzisz ślicznego i zdrowego bąbelka 😆

Pozdrawiam

• Mamusia
buziaczkaa napisał:
Najleprzy jest płytkowy.

http://www.allegro.pl/item657568933_24h_testy_ciazowe_firma_fvat_test_ciazowy.html Podobny do tego mi baba sprzedała glupia za 10zł ale zorientowalam sie juz w domu. 🤨

Czemu twierdzisz, że najlepszy jest płytkowy?

Ja i wtej i w poprzedniej ciąży robiłam PreTest (paskowy) i już przed terminem @ i to wieczorem pokazały się dwie kreski.

Płytkowy to jest dokładnie to samo co paskowy, tyle, że tam pasek jest poprostu obudowany plastikiem, wiem bo rozbierałm ten test na części pierwsze 🙂

Tutaj napewno nie ma różnicy, czy płytka czy pasek. Różnica napewno będzie między ciśnieniowym a zwykłym no i oczywiście firmą. Są różne opinie na temat różnych firm.

• Mamusia
anula napisał:
Małalenko, nie wiem czy mnie pamiętasz. Na początku tego wątku opisywałam również swoją historię. I trzymałam kciuki za Ciebie, żebyś ujrzała znów dwie kreseczki 🙂
No i co ja widzę, 5 tydzień ciąży 😆 Moje gratulacje 😆 Teraz będzie już tylko lepiej !!! I urodzisz ślicznego i zdrowego bąbelka 😆

Pozdrawiam

Pewnie, że pamiętam 🙂 Ojeju jaki śliczny słodziak na Twoich rączkach 🙂 Bardzo gratuluję i życzę samego zdrówka.

No udało się, z czego się niesamowicie cieszę 🙂 🙂 🙂 ale też nieasmowicie się boję, choć staram się o tym w ogóle nie myśleć.
Mam nadzieję, że będzie tak jak napisałaś, że uda mi się urodzić ślicznego i zdrowego bąbelka. O niczym innym nie marzę.

Pozdrawiam

• Mamusia
buziaczkaa napisał:
To i ja zaraz rozbiore jakis stary test na części..obczaje jak to wygląda hehehe.

Mówię Ci to jest dokłądnie to samo, tyle że paskowy musisz zanurzyć w moczu, a w płytkowym musisz zakroplić i tyle, taka różnica.

Różnica w testach to przeważnie czułość ne betę. Ale to już na każdym jest napisane.

• Mamusia
buziaczkaa napisał:
No chyba ze Paweł zdąży mi jechać i kupic drugi test. Bo do pracy za niedlugo jedzie. Zobaczymy..a jak nie to jutro powtórze a co mi tam 🙂

Magda nie nakręcaj się, bo możesz się rozczarować. Poczekaj chociaż do tego 28 dc. Lepiej byc miło zaskoczonym 🙂

• Mamusia
Atusiu kochana jeśli tak będzie to będe w siódmym niebie 🙂 ale jaja by były Lena w ciąży i ja hahaha. Nawet zabieg miałyśmy podobnie- ona 18 a ja 22 lutego.

Dzwonilam dzisiaj do mojej przyjaciołki ale nie odbierała tel wiec zadzwoniłam do jej męża. A ten do mnie : Magda sluchaj Paula na porodówce rodzi juz. Same dobre nowiny ostatnio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Małalena napisał:
buziaczkaa napisał:
No chyba ze Paweł zdąży mi jechać i kupic drugi test. Bo do pracy za niedlugo jedzie. Zobaczymy..a jak nie to jutro powtórze a co mi tam 🙂

Magda nie nakręcaj się, bo możesz się rozczarować. Poczekaj chociaż do tego 28 dc. Lepiej byc miło zaskoczonym 🙂[/quote

No dobra 😞 jak tak mówisz 😞 to posłucham 🙂 Ja wogole jakas taka zakręcona ostatnio hehehe.Sama nie wiem co i jak 🙂