Skocz do zawartości

Tabelka Sierpniówek 2012 | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziewczynki widzialyscie inne tableki ja czesto wchodze zobaczyc jak sie rodza dzieciai czy o czasie i czy plec sie zgadzala 🙂 i teraz wlasnie luty ogladam i jest 15 chlopcow i 7 dziewczynek 😁 lipcowki 8 chlopcow 4 dziewczynki 🙂ja tez mam wrazenie ze wiecej chlopakow niz dziewczynek ?!
u nas poki co pol na pol

• Mamusia
Poczułam ruchy[color=red][/color] 🙂!!! Wczoraj jak leżałam to było takie "plum" na dole , ale pomyślałam, że pewnie mi się wydawało. A dziś myję kwiatka pod bierzącą wodą a tu czuje takie mini łaskotanie pod skórą, tak jak by mi mrówka przemaszerowała pod skórą. A co najśmieszniejsze to wczoraj poczułam o 18.46 ruch, a dziś o 18.58. Moje dziecko zostanie czasoodmierzaczem 🙂 Ale szczerze, można to przeoczyć, jak bym np szła w tym momencie

• Mamusia
U mnie co prawda nie ma jeszcze kopniaczkow, ale lekkie laskotki w srodku to poczulam chyba wczoraj. Cos jakby dzidzius rowerek cwiczyl w brzuszku albo jakby hustawke sobie zrobil pepowiny 😁 Chyba mozna tak niesmalo wpisac pierwsze ruchy na 17 tydzien 🙂

• Mamusia
Hejka ja też poczułam ruchy wczoraj wieczorem jak siedziałam na łóżku to poczułam takie laskotanie z prawej strony a za 10 minut był już na środku. Więc można zapisać że pierwsze ruchy były 18 tyg. 🙂

• Mamusia
Widzę że tabelka się wypełnia 🙂 to może u mnie Maiha do tabelki dopiszesz wstępnie imiona: dla synka Antoni a dla córci Gabriela, choć są jeszcze po dwie inne opcje ale myślę że dla chłopca już zostanie Antoś a dla dziewczynki może ulec zmianie 🙂 Strasznie niezdecydowana jestem 🤨