Skocz do zawartości

wózki :) | Forum o ciąży

d-brycz

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
My zdecydowaliśmy się na Espiro Enzo Evo w kolorze fioletowym 3w1. Wózek wygląda bardzo solidnie i ma mnóstwo bajerów. Chcieliśmy x-landera, ale cena nas trochę przerosła... Opinie o nim są pozytywne, a wykonanie nie ustępuje droższemu koledze. Polecam...

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 62
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
maz mial dzis wolne wiec bylismy szukac pierwszego pojazdu sary ojojoj alez one sa drogie :O a te co nam sie podobaja to 700-800funtow (razy 5,5zl) wiec poki co szukam uzywanego w dobrym stanie i zastanawiam sie pomiedzy stokke ale wyglada torche jak wozek na zakupy icandy ale najladniejszy jest w niebiesko zielonym wiec srednio dla dziewczynki i bugaloo ten ostatni w czerwonym do mnie najbardziej przemawia ale chyba ten zakup zostawie na pozniej

wszyscy juz maja wozki? kto nie ma?

• Mamusia
Agadko my też nie mamy wózka. Mamy już wybrany, ale z kupnem czekamy na początek lipca. No ceny tam macie ogromne, ale i u nas takie się zdarzają. Zależy kto na co się zdecyduje. My za wózek + fotelik zapłacimy ok. 2200zł więc też nie mało...

• Mamusia
JA tez nie mam wózka ale w sobotę do mnie przyjedzie nawet nie mam pojecia jak wygląda 🙂 jest 3w1 ale pozyczam od szwagierki

ja na temat wózka moge pwoeidziec tyle jeśli zamierzacie wykorzystać i spacerówkę to ok warto wydać na wózke wieksze pieniadze ale jesli macie zamiar kupic za jakis czas zwykłą spacerówke to szkoda wydawac kase na głeboki wózek, ja w grudniu kupuję spacerówkę i głeboki idzie w odstawke, i z tego co obserwuje to wiekszosc zanjomych szybko kupuje spacerowki bo sa mniejsze i lżejsze ale każdy kupi taki wózke jaki mu sie podoba 🙂

• Mamusia
Agadka my też jeszcze nie mamy wózka, zastanawiamy się nad zakupem Jedo Fyn. Mieliśmy jechać na konkretne zakupy dla Małego pod koniec czerwca ale trochę nam się pokomplikowało i pewnie będziemy kupować większość rzeczy, więc i wózek, dopiero w lipcu.

• Mamusia
czarnyloczek napisał(a):
My już od daaaawna mamy wózek, a że już kupiłam sobie auto to stelaż już jeździ w bagażniku a fotelik już na tylnej kanapie bo Misiek się uparł że chce już jeździć z fotelikiem bo tak fajnie 😮

haha niezle 😁

no to powodzenia nam zycze tym tkroe jeszcze nie maja dajcie znac jak wam idzie

• Mamusia
widzę, że dziewczyny, które mają już dzieci dużo spokojniej i rozsądniej podchodzą do kwestii wózka, a pierworódki wariują bo to takie fajne 😁 szkoda, że nie widziałyście mojego męża jak wózek przyszedł - miał zabawę na cały wieczór, a teraz stoi już przygotowana cała gondolka i fotelik (jeszcze nie w aucie, hehehheeh) a spacerówkę na razie schował 😉

• 1 miesiąc później...