Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Iza zdjęcia są świetne,dziewczynki są podobne do siebie 🙂
nic nie pisałaś o wizycie swojej u lekarza , no ja byłam w tamten poniedziałek a Ty 😉
mam inne tabletki anty no i się okaże jak po nich będę się czuła a tak w ogóle to w tym tyg.powinnam dostać miesiaczki ale podobno może się spóznić po odstawieniu tabletek 😠

Byłam dziś u Gosi no nie daje po sobie poznać ale pewnie się martwi , ach zawsze cos się musi dziać w tym życiu , mam nadzieję że wie iż może na mnie i na męża liczyć , mówie jej to i utwierdzam ją w przekonaniu że wszystko będzie dobrze . Ciężka sprawa mówię Wam a w gruncie rzeczy boję się o nią jak diabli.

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jak znajdę czas to wieczorem wrzucę filmik jak Jaś z Kubą idą na "solówkę " 😁 czego go ten starszy brat nie nauczy haha boki zrywałam jak to nagrywałam , kiepska jakość ale idzie się posmiać a no i widac jak on szybko biega 😉mały sztan , wrzucę wieczorkiem .
Iza a Ty nie masz filmika jak te dwie małe damy prowadzą rozmowy ze sobą?
U nas Jasio nie ma nigdzie kontaktu z takim rówieśnikiem a chciała bym zobaczyć jego reakcję na inne dziecko , idę bo sie budzi terrorysta .
Do wieczora 😉

• Mamusia
Hej

Ufff doczytałam...
No i nie mogę nic napisać, bo Emilka już dorwała dekoder z Nki 😠

I widzicie, pewnie jak usiąde żeby coś napisać to minie parę godzin i już nie będę pamiętać kto co napisał... a może ktoś zawarł istotne pytanie, a ja zapomne na nie odpowiedziec... i sie obrazi.. eh sorry, ale ruszylo mnie to wszystko.

kabel w buzi Emilki, musze leciec

• Mamusia
Kasia Oli tez dziś szperrał przy dekoderze 🤢
Oli bawi sie pudełkiem po pizzy 🤢 dziś nic nie gotowałam ☺️
jeszcze znów w ciuszkach grzebałam bo tak kuzynka z pod Wrocławia napisała czy moge jej porzyczyć ciuszki bo ona ma kilka nowych rózowych na dziewczynkę bo na początku tak mówili i sąsiadka jej obiecała że jej jeszcze da a teraz się wycofała 🤢 a im sie tam nie przelewa ona dopiero 20 lat ma spakowałam jej co nie co i w poniedziałek wyślę 🙂 czuję się jak taka doświadczona mama bo kuzynka pyta a ja jej co chwilkę coś doradzam 🙂

• Mamusia
Witajcie.
Szperanie w dziecięcych ciuchach i u nas dzisiaj było.Sprawdzałam co małe i co się jeszcze nadaje do użytku.I chyba wrzucę na Allegro,może ktoś kupi.Mam trochę tych rzeczy,jeszcze zdjęcia zrobić ehh... czy będzie mi się chciało?
Teraz otrzymałam pochwałę za dobre Tiramisu 🤪aż miło jak mnie w domu doceniają.(Co zdarza się bardzo rzadko)

• Mamusia
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2638a1e397d66ddc][IMG]http://images43.fotosik.pl/575/2638a1e397d66ddcm.jpg[/IMG][/URL]
Najmłodszy Przedszkolak
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=d9a929a86919a31b][IMG]http://images38.fotosik.pl/568/d9a929a86919a31bm.jpg[/IMG][/URL]
Ten wiecznie uśmiechnięty to Filip
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=53ca75e3a0dc4dd3][IMG]http://images43.fotosik.pl/575/53ca75e3a0dc4dd3m.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Jejku jaka Amelka jest słodziutka, a Filip mały przystojniak... ta marynarka fiu fiu 🙂
I widzę, że mama lubi ubierać córeczkę w H&M 😁

Z wcześniejszych postów doskonale pamiętam zdjęcia Izullki, bo Dziewczynki są cudowne! I podobne do siebie, mają te same oczka, noski i usta 🤪 tylko Martynka ma trochę inny kształt główki

A Mati jak spaceruje w łóżeczku 😁 i taki Malutki, albo tak tylko się wydaje na filmiku, tzn niski o 😉

• Mamusia
Radzia co myślisz o przyszłej sobocie? 🙂
Albo kolejna 19. Ale to może bedziesz robiła zakupy na urodziny 😜
Szymon i tak wszystkie weekendy ma zajęte, więc wsio ryba kiedy sie spotkamy.
Ale... 12 odpada, bo mam tą depilacje laserowa, a 26 fryzjera 🥴
Szczerze.. to jestem za przyszłą sobotą 5 lutego 🙂

Oczywiście wszystkie Dziewczyny zapraszam !! 😜 😜 😜

• Mamusia
Magda wrzucaj obiecany filmik 😜

Jutro Amelka ma 10 miesięcy 🤪 to już pieknie brzmi 🙂
Beata a jak w ogóle Amelka ? bo jak inne Dzieciaczki uczył się siedzieć, to Amelka już stawała na nóżki 🤪 Jak znajdziesz chwile to wrzuc jakis filmik z Małą akrobatką

• Mamusia
wrzucać i nie marudzić , czekam 😁
a u mnie to tak po woli to się robi że chyba tu skisnę 😮 no ale jak już obiecałam to słowa trzeba dotrzymać .
Kasiu czy my o czymś nie wiemy???
Przeprowadzasz depilację -tak?
Zrobiłaś pazurki-tak?
Idziesz do fryzjera -tak?
No to gadaj jak na świętej spowiedzi ,gdzie Ty to zaprezentujesz!!!!! 😁 😉
No aby pozazdrościć 😉

• Mamusia
Ja to już nie pamiętam kiedy jakiś filmik nagrywałam,jakaś wyrodna matka jestem.
Amelka jest żywiołową dziewczynką,ale raczej nie wybiega z umiejętnościami waszych Bobasów.
Łóżeczko przejdzie do okola,przy wszystkim stanie.Chodzi trzymając za ręce,chociaż ostatnio z tatusiem za jedną rączkę.Drepta przy wersalce.
A od jutra będę mieć bratanicę na ferie,które się u nas zaczynają.Ale za nim moja była bratowa podjęła decyzję ,to była niezła nerwówka.Ale to długa historia.

• Mamusia
Hahaha Magda...
No więc tak.. 😜 Do fryzjera chodzę co ok 1,5 m-ca, więc teraz wypada wizyta.
Pazury to.. jestem testerem dla mojej siostry. Udostępniłam jej moje paznokcie, bo ćwiczy na mnie 🤢
A o depilacji laserowej to zawsze marzyłam, a ze teraz nadarzyła się okazja prawie za free to idę a co ! 😉
Heheh mężowi się muszę podobać 😜

A u nas się ferie właśnie konczą... oj Beata to od jutro będziesz mieć wesoło

• Mamusia
Oliwkę to raczej traktuję jako moje dziecko,był czas że mieszkała ze mną i się nią zajmowałam.I nawet mówiła do mnie mamo.
Ale za to że Oliwia będzie u mnie to mój brat jej nie zobaczy przez dwa tygodnie.
A od czasu "nart"(chyba wam pisałam )moja była bratowa ze mną nie rozmawia.I jeszcze teraz mój brat jej powiedział "coś" co jej się nie spodobało i zagrywa dzieckiem.Szlak chce mnie trafić przez te jej zagrywki.Ale koniec o mnie czekam na filmiki.

• Mamusia
hej laseczki,
ja tylko na chwile, bo ide do sasiadow na KSW 😜
ja tylko odrobine chcialabym sie odniesc do "zaistnialej sytuacji", klotni czy nie wiem jak to nazwac...nie bede nikogo oceniac, chcialam tylko powiedziec, ze jestescie mi wszystkie bardzo bliskie(do tej pory mam w tel smsa od pszczoly po porodzie i zawsze jak go czytam to mam lezke w oku:blink 🙂, ufam wam i wiem ze zawsze uzyskam pomoc, jesli o nia poprosze, a jesli nawet nie uzyskam, to jestem dosyc twarda osoba i nie boli mnie to az tak bardzo, bo wiem ze roznie bywa , ale...no wlasnie wiem ze kazda z nas jest INNA! i mi osobiscie po przeczytaniu posta Wysy zrobilo sie przykro, bo jestem niestety wstyd sie przyznac dosc egocentryczna osoba(typowa cecha lwa:lol 🙂 i na pewno nie raz "olalam" jakies pytanie Wysy, ale na pewno nie zrobilam tego celowo i bije sie w piers, ale do glowy by mi nie przyszlo, zeby sie na nia wkurzac, ze napisala to co czuje...bo ja tez pisze to co czuje i jako czlowiek jestem zobowiazana szanowac uczucia drugiej osoby, ktore czesto moga odbiegac od moich ☺️ ale dziewczyny nie obrazajmy sie na siebie, Wysa sama podejmie decyzje, Anita tez sie na pewno na ans nie obrazi, bo w tej naszej Przyjazni wlasnie o to chodzi, zeby starac sie byc szczerym i wzajemnie sie wspierac i prosba do wszystkich Majowek:
PAMIETAJCIE 🤢ZCZEROSC SZCZEROSC I JESZCZE RAZ SZCEROSC, jesli cos nam nie odpowiada, nie pasuje nam jakas wypowiedz, z czyms sie nie zgadzamy to nie owijac w bawelne, nie dusic tego w sobie, postarajmy sie tak robic, a nasz brzuszek stanie sie wowczas never ending story 🙂!
...amen!
lece, bo walki ida,
buziaki

• Mamusia
Oli jest niemożliwy 🤪 i już się zaczęło wywalanie z szuflad 😁
Sprzątamy ! haha 😁 😁 😁 😁

Netinetko czytałam Twój post w skupieniu, ale amen na koncu mnie rozwaliło i zaczelam sie smiać jak głupia 😁 Miłego spotkania u sąsiadów !

Beata eh bezsensowne są sprzeczki w rodzinie 🥴