Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
WItam wszystkich w sobotnie popołudnie 🙂
Moc uścisków i całusów dla Blanki i Lenki 😘 Dużo zdrówka Wam życzymy 😘
Kurcze szkoda że Madziocha nie jedzie 😞
Beata jak dzieciaczki? Mam nadzieję że temperatura już spadła? 🤨 Ja nie wiem że te choroby się tak do Was przyczepiły 🤨 😞 Oby obyło się bez antybiotyku 😞
A ja uwielbiam koty i psy 😆 a rosyjskie koty są przepiękne 🤪 sama jednak bym się obawiała o stan moich mebli bo pamiętam jak mieliśmy kotkę w Polsce to strasznie wszystko drapała - mama wiecznie narzekała a ja miałam to gdzieś, ale teraz to inna sprawa bo to moje meble 😜 Karolcia a to kotek czy kotka ? no i koniecznie wrzuć zdjęcie 🙂
Netinetko tylko pozazdrościć tych 4 godzin w Spa 🤪
Łajsoka super że masz już pierwszą lekcję za sobą 😉 ja pamiętam jak ja zaczynałam i jak pierwszy raz wyjechałam na miasto to mi czarny kot przebiegł drogę 😁 dobrze że nie jestem przesądna 😜
Kasia super że Emilka już nie ma gorączki 🙂 a co do wysypki to wydaje mi się że przy trzydniówce to powinna jednak się pojawić 🤨
😁 no nieładnie Mateusz tatę denerwuje 🤪 😁 😁 😁 😁 skoro codziennie się tak zdarza to na pewno musi być z premedytacją 😁 😁 😁 Mai się tylko raz zdarzyło 🙂
Super wierszyki a ten o pajączku też znam ale po angielsku 😉
Karolcia super że Apacz ma teraz dobrze - fajnie że są takie instytucje jak towarzystwo opieki nad zwierzętami 😉 przynajmniej masz pewność że piesek trafi w dobre ręce 🙂
My też mieliśmy vectrę i powiem Wam że za nią tęsknię 😜 naprawdę tak się do niej przyzwyczaiłam 🙃 tylko my mieliśmy hatchback nie kombi 😉
Radzia udanej zabawy i porządnego oblania laptopa i zmywarki 😁
My byliśmy w mothercare i w końcu kupiłam Mai buciki 😉 a nawet dwie pary bo kupiłam jeszcze a'la crocsy na lato w next 😉 co prawda chłopięce ale ja uwielbiam zielony kolor i nie mogłam się powstrzymać 😜
To co dziewczyny w poniedziałek rezerwujemy apartamenty?

• Mamusia
Witam 🙂

Blaneczko całusów sto 😘 za miesiac prawdziwe urodzinki 🤪
Lenka 😘
Dzisiaj widzę pustki 😉
Noc koszmarna, już nie pamiętam kiedy ostatnio taka była, jak wczoraj napisałam, że idę bo płacz... to tak walczyłam do 2 w nocy !! 😲 co Emka zasnęła to się budziła z krzykiem. W końcu po 1 porządnie zwymiotowała cały banan który jej dałam na podwieczorek i w zasadzie mój błąd bo dałam jej normalnie banana do rączki i ona sobie jadła. zwymiotowała kawałek banana, wcale nie pogryzła wiec pewnie leżał jej na żołądeczku. Musiałam ją przebrać bo cała była z tego banana. Eh mówię Wam koszmar. Ahhh i miałyście racje to trzydniówka. Dzisiaj w kąpieli zauważyłam, że Emka ma cały brzuszek i plecki w bladoczerwonych krosteczkach. Mam jej to czymś smarować ? ciekawe czy to ją swędzi.
Emka była dzisiaj cały dzień u mojej mamy. Miałam czas żeby wyszorować mieszkanie 🙂 Byliśmy w komisach poogladać auta... i teraz już zupełnie nie wiem co chce 😞 Porządne są też A3 ale za stare auto rocznik 2001 trzeba kupe kasy wydać, bez sensu. A rocznik 2004 wzwyż który nas interesuje to już w ogóle kosmos przy audi.
Oglądałam spacerówki na żywo i już wiem co i jak.
Radzia mogłabyś wkleić linka do spacerówki którą sobie upatrzyłaś? bo nie pamietam nazwy firmy
Iza zazdroszcze że masz next na miejscu 🙂 oglądałam ich stronke www i zakochałam się w tych ciuszkach. No ale niestety u nas nie mają sklepu 😞
Ah i byłam dzisiaj w h&m i znowu obkupiłam Emilcie na lato i dali mi bon za 20zł na nastepne zakupy 🙂
ah teraz przypomnialam sobie o tym kuponie do reserved, musze go w końcu wykorzystać bo mi przepadnie.

Radzia udanej imprezy 😉

Jejcia jak mi Magdy brakuje i jej humoru 🤨

No w poniedziałek już musimy zamówić... bo zawalimy to.

Która sama siedzi? 🙂

• Mamusia
Hej!!!
My dopiero wrócilismy, Mati zasnął po drodze i nawet sie nie obudził jak go wnosiłam po schodach, rozebrałam i połozyłam w łóżeczku... ale długo chyba nie pospi bo jest bez kolacji... 🥴
Kasiu dobrze że to trzydniówka, tej wysypki sie niczym nie smaruje i ona ponoć nie swedzi... w każdym razie Mateusz nie zachowywał sie tak jakby swędziała...
To jest ten wózek który mi sie podoba http://www.odnarodzin.pl/produkt,2439,nazwa-produktu.html
No mi Magdy tez brakuje, tak jak ostatnio pisałam - tęsknię za nią 🙂
Miałam cos jeszcze pisać a nawet miałam napisane, ale jestem po winiuniu i niechcąco zamknęłam nie to okno co trzeba 😜

• Mamusia
Hej 😉
Czytałam Was ale wybaczcie nie odniosę się do wszystkiego bo jakieś ostatnio szalone dni i na nic nie mam czasu. Jeszcze dziś jedziemy do mojej babci na 80. urodziny.
Dla solenizantów, bodajże Blancia i Lenka, dużo zdrówka i uśmiechu 🙂 😘
Dobrze że u Emilci to trzydniówka. Już na pewno więcej jej nie będzie 🙂
Ale się uśmiałam z Mateuszkowego klocuszka do wanny 😁 hehehe spodobało mu się widać 😉
Ja kotów ogólnie też nie lubię bo kiedyś mi się często śniły że mnie drapią po twarzy i nigdy bym kota nie chciała mieć. Kiedyś miałam perskiego, Sonia się wabiła ale zawieźliśmy do babci a ona zjadła trutkę i zdechła.
Kasia wykorzystuj bon 🙂 ogladałam tam te ciuszki to bardzo mały wybór. Ja dla Kacpra wybrałam już kurtkę, tylko ze bonu jak nie było tak i nie ma i może przepadł 😮 eh....
U nas na razie Kacperek jak Aniołek 🙂 ładnie się bawi śmieje, ucieka od nas, z rana zawsze śpi 1,5 godziny z zegarkiem w ręku i potem po południu godzinkę 🙂
Wczoraj byliśmy na wiosce to poodychaliśmy świeżym powietrzem a potem tata wziął Kacperka do samochodu, posadził na swoich kolanach i tak jeździli 20m do przodu i do tyłui tak w kółku a Kacper miał radochę za fajerą 😁 😁
Za Madzią ja też tęsknię 😞 ale jutro puszczę do niej strzałkę to dryndnie do mnie to posłucham co tam u niej słychać 🙂
Miłej niedzieli 🙂

• Mamusia
heja 🙂
Blabla caluje wszystkie cioteczki i dzieci i dziekuje za zyczonka 😘
poczytalam troszke co tam u was, ale mam dzis mega kaca i czytanie ze zrozumieniem strasznie ciezko mi idzie....
tak wiec wczoraj bylam prawie 5 godz na spa, bo wzielam sobie na koniec regenracje wlosow i po prostu mowie wam, czuje sie jak nowonarodzona 🤪 szkoda, ze czlowiek czesciej nie moze sobie na cos takiego pozwolic.....no i przychodze do domu a tam moj malzonek spi, bo poimprezowal troche w piatek na integracji a Blabla.....siedziala i grzecznie sie bawila!Faceci to maja wyobraznie! cale szczescie, ze nic sie nie stalo i grzeczna corcia pozwolila tatusiowi odpoczac!
a ja wieczorem wyszlam z dziewczynami i maz w ramach chyba wyrzutow sumienia powiedzial, zebym bawila sie na maksa, bo on bedzie cala noc spal z Blabla i rano tez ja ogarnie no i dalam czadu 😞 najpierw siedzialysmy w super wloskiej knajpce, jaka otowrzyli na naszej wiosce niedawno no i cozywiscie wino wino wino, a potem papierosek i wino ....no i jak przed polnoca zamkneli, to stwierdzilysmy, ze za wczesniej na powrot do odmu i przenioslysmy sie do kolezanki, ktora mieszka najblizej i znow wino wino wino, no i sie zaczelo, dorwalysmy takiego konika ktory parksa i rzy i dzwonilysmy po ludziach, ze jestesmy na koniach ☺️ boze dziewczyny jak bym miala 15 lat doslownie 😁 usmialam sie na maksa, dawno tak swietnie sie nie bawilam 😜 potem wrocilam do domu, polozylam sie spac i....rano bol glowy i moralny kac 😞musze teraz przeprosic wszystkich do ktorych dzwonilysmy w nocy.....ech...
ogarniam sie, bo trzeba na spacer isc, pozniej sie odezwe i poodpisuje
buziaki

• Mamusia
Cześć,

u nas dużo spraw,mało czasu....nawet nie chce mi się pisać jakie mamy kłopoty na głowie...ja toczę batalię z gminą o tą moją działkę pod drogę,którą mają wykupić i latam do nich do sądu,starostwa,wojewody............................

Powiedzcie mi,co z tym wyjazdem,same konkrety poproszę: jeszcze raz ile co kosztuje:domek,apartament,dodatkowe koszty itp., muszę wszystko przliczyć,bo zanim dostanę kasę od gminy to jakieś 2-3 miechy....niestety,a miało być szybko....2 komunie mamy i juz nie wiem skąd kasę brać.... 😞

• Mamusia
Hejka
Gabiś chcemy już jutro zamawiać, nie możemy zwlekać bo nie zamawiamy kilku noclegów, tylko kilkanaście :/ I już zaznaczyłśmy że jedziesz 😜

Netinetko ale się uśmiałam 😁 😜 zazdroszczę i SPA I imprezy 😁 😁 😁 ja mam nadzieje, że na naszym spotkaniu, mężowiew jeden późny wieczór zaopiekują się Dzidziolami, a my zaszalejemy 😁

Siedze, opycham sie zestawem z maka ☺️ i oglądam x-factor 🙂
zaraz zamówię spacerówkę dla Emilk - w końcu sie zdecydowałam

Wyska zadzwoń tam do gerbera, ja dzwonilam i pytalam o mój bon, to powiedziala mi kiedy beda wysylaly 🙂 i tak tez go dostalam 🙂