Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej,

nawet nie nadrabiam zaległości,mam chwilę to zaglądam i piszę.... 🤪

U nas długi weekend (z przerwą na pracę w poniedziałek 02.05.) mija leniwie,grillowanie,praca w ogrodzie,leniuchowanie...nadrabianie zaległości z mężem... 🤪 🤪 kiedyś trzeba...... 🤪

Oliwia coś dziś marudna,gorączkę ma lekką,zwymiotowała mi godzinę temu,rano katar miała,ale może zęby jej idą,na razie ma ich 8-em.Cztery na górze i cztery na dole.Dałam jej teraz Nurofen i na razie jest ok.Żabka miała od jakiś 2 tyg. zastój w chodzeniu,momentalnie jej sie odwidziało i wróciła do raczkowania,ale teraz od kilku dni znów nadrabia i na nowo sama chodzi.

Z mamą lepiej,jakoś dochodzi do siebie,ale łatwo nie jest,ciocia,która mieszka z moimi rodzicami i pomaga przy Oliwce też choruje,i czasem slyszę od niej głupie komentarze jak zostawiam Olwię,bo wiem,że mama nie może jej dźwigać i się męczyć a ciotka też choruje i to wygląda czasem tak,że Oliwia jest im tam nie na rękę i najlepiej gdybym jej już nie przyprowadzała,ale gdzie mam ją dać pod opiekę teraz???
A Marcin zmienia pracę na tą w budżetówce - pisałam Wam kiedyś jak się zastanawialiśmy czy zostać u prywatnego czy iść do państwowej pracy,no i Marcin wybrał państwową,idzie tam jutro.

Uciekam do moich skarbów,pozdrawiam Was wszystkie,do miłego. 😘

• Mamusia
Witam serdecznie 🙂
100 latek dla Emilki i Kacperka 🙂 oraz trochę po czasie ale bardzo cieplutki życzenia dla Mateuszka 🙂
Cisza tu, więc pewnie majowe Mamusie gdzieś się przeprowadziły 🙂
Dziękujemy bardzo za życzenia dla 11-o miesięcznego łobuzka i za miłe słowa 🙂
My już po wizycie w Polsce - teraz czas na odpoczynek - właściwie to nie ma na to czasu.
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok. Pozdrawiamy serdecznie. Miłego dnia 🙂

• 3 tygodnie później...