Skocz do zawartości

Czy są Bydgoszczanki? | Forum o ciąży

MoniaC82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Fabiś przystojny a konik fajny 😉 Apropo zdjęć. Chciałam dzisiaj zrobić Lence jakieś foty aby móc tutaj wstawić i to jest taki szałaputnik, że nie jestem w stanie jej zdjęcia ładnego zrobić. Jak ja ustawie aparat to Lenka 3 razy zmienia pozycje i wychodzi tył głowy albo z boku 😠 😁 ale postaram się chociaż cosik wieczorem wstawić bo nie mam kabla od aparatu - czekam na Męża może on coś wie w tym temacie 😉

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Fabiś przystojny a konik fajny 😉 Apropo zdjęć. Chciałam dzisiaj zrobić Lence jakieś foty aby móc tutaj wstawić i to jest taki szałaputnik, że nie jestem w stanie jej zdjęcia ładnego zrobić. Jak ja ustawie aparat to Lenka 3 razy zmienia pozycje i wychodzi tył głowy albo z boku 😠 😁 ale postaram się chociaż cosik wieczorem wstawić bo nie mam kabla od aparatu - czekam na Męża może on coś wie w tym temacie 😉

tak bo ciocia Andzia czeka na fotki Lenki 🙂
ja tez dlugo musze sie napocic zeby zrobic takie ladne hehe
te nasze dzieci to sa takie to tu to tam wszedzie ich pelno i ciezko je zatrzymac 🙂

• Mamusia
Witam,
Andzia pomocy! Nie mogę wgrać zdjęcia z Leneczką. Wyskakuje mnie komunikat, iż "plik nie jest zdjęciem i nie może zostać dodany", ale ten plik zdjęciem jest!
Możesz mnie napisać jak TY wgrywasz zdjęcia ☺️
Uciekam na zakupy - zajrzę jak Lenka pójdzie spać. Pa

• Mamusia
Dzięki Zośka w imieniu Lenki 🙂 A kiedy zobaczymy zdjęcia Maksia?

Deszcz wykurzył nas ze spaceru 😁 Może i dobrze bo nic mnie się dzisiaj nie chce 😉 Leniuch ze mnie straszny 😁
Andzia a z Tobą wszystko dobrze? Wczoraj szybko zniknęłaś z forum a dzisiaj jeszcze Ciebie nie ma... Czekam na Ciebie 🙂

Głodna jestem i coś bym zjadła tylko sama nie wiem co 😮

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Dziękuję bardzo za komplementy 🙂

Ja daje Lence "wolną rękę" niech sama sobie faceta wybiera 😜 😜 😜 Później będzie maila do mnie pretensje 😜

fajniutka z niej dziewczynka 🙂
nareszcie nam sie pogoda popsula juz nie ma takiego skwaru ja oddycham z ulga 🙂
maly spi wiec zajrzalam tu 🙂bo jakos dzis mam lenia dobrze ze obiad mam z wczoraj bo nawet sprzatac mi sie nie chce 🥴

• Mamusia
Oj o leniu to ja już pisałam - dzisiaj udzielił mnie się na maxa 😜 A obiadu dzisiaj nie robię, gdyż popołudniu jadę do lekarza i pewnie nie zdążę 🥴 A szkoda bo lubię mieć obiad i zjeść obiad 🙂

Zośka Lenka się łączy w bólu z Maksiem apropo odparzonej pupy 🤨 Ja stosuję Linomag maść 2 dni i po problemie 😉 tylko, że tym razem to odparzenie powstało dlatego, iż Lenka uwielbia owoce, je ich dużo i one bardzo szybko odparzają Lenki pupę 🤢

• Mamusia
Ech... to zaszłe czasy. Ze dwa lata temu miałam robioną resekcję i kontrolę powinnam mieć po pół roku, ale jakoś ją odkładałam później zaszłam w ciążę no i tak jakoś zeszło... ale teraz się zmobilizowałam rtg zrobiłam i dzisiaj idę 🤢 Nie sądzę aby wieści były pomyślne ale może jednak coś tam się dobrze ułożyło - no zobaczymy.

Andzia teraz kontroli po przeziębieniu to lekarze już nie zalecają 😠

• Mamusia
No kurcze... Ja jeszcze raz tego "zabiegu" nie dam sobie zrobić. Nie dość, że chirurg szczękowy przytulił przeszło 1.000 złotych, bólu co nie miara, stres to jeszcze mam to powtarzać? Oooo niee - nie ze mną te numery 😉 TYlko nic facetowi zrobić nie mogę - z racji prawa - gdyż podpisałam świstek, że wszystko na moją odpowiedzialność 😠 😞 😠 😠

Idę położyć Lenkę spąć - chociaż to dzisiaj nie będzie łatwe... 😉

• Mamusia
Jasia napisał(a):
No kurcze... Ja jeszcze raz tego "zabiegu" nie dam sobie zrobić. Nie dość, że chirurg szczękowy przytulił przeszło 1.000 złotych, bólu co nie miara, stres to jeszcze mam to powtarzać? Oooo niee - nie ze mną te numery 😉 TYlko nic facetowi zrobić nie mogę - z racji prawa - gdyż podpisałam świstek, że wszystko na moją odpowiedzialność 😠 😞 😠 😠

No tak jak juz cos podpiszemy to nie ma juz zmiluj 🥴
no to sobie zascielil kasa 😮