Skocz do zawartości

Czy są Bydgoszczanki? | Forum o ciąży

MoniaC82

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Zosiu owszem te krople są do oczu i uszu i też się zdziwiłam, że do nosa można stosować 😁 może lekarz dostanie jakiś suwenir w ramach zapisywania tego leku 😉
Haha moja Lenka też jeszcze naleśników nie jadła także wszystko przed Nią i Maksiem 😉
Katar to jest masakra... i naprawdę współczuję 🤨

Aga bardzo się cieszę, że Majce apetyt dopisuje 🙂 Niech zjada dużo i staje się zdrowym dzieckiem 🙃
Apropo Agnieszka jak się prawidłowo pisze: Mai czy Maji? Albo jak TY chcesz aby pisać? Bo ja widziałam różne formy i w sumie sama nie wiem jak to się pisze ☺️

Andzia pisałam już, że Ty kiedy jesteś w ciąży to czujesz się (chyba) jak ryba w wodzie 😜 ja jestem ciągle zmęczona i w ogóle mnie się nic nie chce, a Ty pełna siły i werwy robisz zaprawy - szacun 😉
A te ogórki z tym koncentratem to jak je się robi?
Andzia a TY jesteś zodiakalnym bykiem, tak?

Pogoda do d... zimno jak w październiku, spacer trwał tylko 1,5 h i to pewnie koniec na dziś, a moje Dziecko jest nie do zniesienia 😠 no albo to ja jestem i tego nie zauważam 😜

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jasia napisał(a):

Andzia pisałam już, że Ty kiedy jesteś w ciąży to czujesz się (chyba) jak ryba w wodzie 😜 ja jestem ciągle zmęczona i w ogóle mnie się nic nie chce, a Ty pełna siły i werwy robisz zaprawy - szacun 😉
A te ogórki z tym koncentratem to jak je się robi?
Andzia a TY jesteś zodiakalnym bykiem, tak?
Tak ja mam przeblyski dobrego samopoczucia w ciazy to je wykorzystuje hehe 🙂
chodz ciezko jest nie powiem 🥴
tak ja jestem BYCZKIEM 🙂
pojde po przepis to ci tu zaraz napisze go 🙂

• Mamusia
Andzia dziękuję za przepis - może go wypróbuję jak będę robić ogórki konserwowe 🙂
Ha, ja też jestem zodiakalnym byczkiem i bardzo to sobie chwalę 😜 natomiast ubolewam, że Lenka jest baranem - a prawie miała być bykiem 😁

• Mamusia
a ja nawet nie wiem, jakim znakiem jest Maksio
ktoś mi kiedyś mówił, ale nie zapamiętałam :P

ale fajowe ogórasy! 😁 a te z grilla? :P

moim zdaniem piszę się Mai (poprawnie pod względem językowym), inne formy są błędne 🙂

• Mamusia
dzien doberek 🙂
robta ogoraski bo sa smaczne musze znalesc przepis z ta przyprawa do grila to wam tez tu napisze 🙂

pogoda lipna jak na lato 🥴dziecko spi 🙂 ja posprzatalam mieszkanko i nie mam co robic 🥴
wygladam jak pol nieszczescia ale jakos mam lenia zeby sie ubrac wlosy umyc troche moge poleniuchowac a co 😁 😁 😁
ale trzeba cos ze soba zrobic bo pozniej musze skoczyc na zakupy 🥴

• Mamusia
Hej,
ja nie lubię sama ze sobą rozmawiać 😜 A w czasie weekendu jestem przeważnie tutaj tylko ja 😁
My wróciłyśmy z poczty - okazało się, że Skarb Państwa podzielił się ze mną pieniążkami i jestem troszkę bogatszą Mama 😎 Kasę przeznaczę chyba na zakup parasolki dla Lenki 😁
Dziewczyny dzięki za wskazówki jak się pisze Mai. Ja generalnie nie lubię robić błędów ort., ale niestety czasem mnie się zdarza ☺️ - przynajmniej teraz MAI będę pisała prawidłowo 😜

Weekend u mnie był raczej kiepski, ale za to pogoda super!

• Mamusia
Andzia - proza życia dnia codziennego.
Myślałam, że w weekend wezmę się za jakieś porządki, gdyż przy Lence naprawdę jest to trudne aby np. układać w komodzie bądź szafie, a mój Mąż wymyślił sobie, że on będzie robił takie rzeczy około domowe i się pokłóciliśmy i weekend w d... 😠
A jak Andzia u Ciebie? Jak się czuje malutki Lokator w Twoim brzuszku no i Ty oczywiście?

• Mamusia
Lokator caly czas kopie spac czasem mi nie daje tak buszuje 😉
ja sie czuje dobrze jak narazie 🙂
czasem tylko boli mnie glowa 🥴

ja zaplanowalam wyjazd z moim brzdacem Fabiankiem do rodzinki do warszawy bedziemy sie tam wczasowac od 10 sierpnia 🙂

mnie jakos weekend przelecial na szczescie bez klotni chodz wisiala nad nami 😁 😁

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Woow, urlop super - zazdraszczam 😜 Podziwiam Fabiego, ze tyle w foteliku usiedzi. My do Wawy byśmy jechali cały dzień, gdyż co 15 minut przystanek 😜 😜 😜

mam nadzieje ze da rade 🙂
wkoncu jak jechalismy do mamy do gdanska 3 godziny to usiedzial 🙂
trzeba jechac sie odchamic 🙂
zastanawiam sie w sumie czy ja tyle usiedze 😁 😁 😁

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Na pewno dasz radę - najwyżej będą przystanki 😁
A na długo jedziecie?
Andzia a jak się czuje Mama?

jedziemy na pare dni tylko bo maz moj nie dostanie dluzeszego urlopu bo teraz ma duzo pracy!
a mama czuje sie coraz lepiej nawet juz przybrala 7 kg i zaraz inaczej wyglada 🙂
wszyscy zauwazyli u niej poprawe w wygladzie itd. 🙂

• Mamusia
Woow, super wieści apropo Twojej Mamy!!! Bardzo się cieszę!
Hahahah Andzia "wypożyczasz" pomocnika? 😜 😜 😜 Bo ja troszkę ogarnęłam w szafkach - ale jeszcze duuuużo pracy przede mną - i dlatego mnie nie było.
Fabian super wyszedł na zdjęciu 😜

• Mamusia
Hhaha obiad się znajdzie. Dzisiaj u mnie kotlety z piersi kurczaka odpowiadałyby Fabiankowi? 😉 Bo moja Lenka jest strasznie mięsną osobą 😁 Surówką pluje, a na kotleta mówi, że jest mniam, mniam 🤪 A myślałam, że jednak będzie za mamusią a tu lipa 😜