Skocz do zawartości

Czy są Bydgoszczanki? | Forum o ciąży

MoniaC82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aga ten K. to jakiś nadzwyczajny Facet 🙂 Pojechał do szpitala aby odwiedzić Pawła - podziwiam Go bo ja chyba bym się na taki krok nie odważyła.
Andzia Ty na siebie uważaj i odpoczywaj teraz dużo. Niedługo Maluch się urodzi - sama już wiesz - że wówczas nawet czasu na prysznic nie ma 🙂 Tak jak Zośka pisze - nie ma nic ważniejszego niż Twoje dobre samopoczucie.
Zosiu no to teraz się zacznie 😜 ale to jest tak niesamowity przełom dla dziecka i dla rodzica również, że ja ze złą w oku wspominam 🙂

Ja muszę iść gotować obiadek i sprzątać, gdyż popołudniu przyjeżdża moja Przyjaciółka jeszcze z czasów liceum - uwielbiam te spotkania! 🙂

• Mamusia
Aga chyba tęsknisz za takim maluszkiem 😜 w przeciwieństwie do mnie. Ja czekam na czas aż Lenka wyjdzie z pieluch i będzie spokój 😁 😁 😁

My miałyśmy super weekend. W sobotę grillowałyśmy sobie rodzinnie, a dzisiaj byliśmy na wyspie młyńskiej i w końcu dotarliśmy na kawkę do Sowy 🤪 Uwielbiam popijać tam kawkę zajadając się deserem. Trzeba częściej robić takie wypady.
A jak u Was weekend?

• Mamusia
dzien dobry 😉 mamuski 🙂
a mnie weekend minal super troche zajec bylo a w sobote maz zabral mnie wieczorem na romantyczny spacerek po wyspie mlynskiej 🙂
ciezko mi sie juz chodzi ale takiego przeblysku dobroci ze strony meza nie moglam przegapic 🙂

maly spi 🙂
a ja odpoczywam 🙂

• Mamusia
Rozdałam po oklasku na początek tygodnia 😉
Andzia Ty pewnie się dzisiaj kiepsko czujesz. Nie dość, że skwar to teraz u mnie się zachmurzyło spadło 10 kropli deszczu a nadal ciemno masakrycznie. Ja chcę słoneczko 😜

Aga jak samopoczucie u Was? I co z P.? Mam nadzieje, że nawroty się nie powtórzyły.

Zośka dawno Ciebie nie było.

• Mamusia
dzien dobry 🙂
tak wiec pogoda sie popsula a ja wrocilam do dobrej formy chyba jednak mam juz dosc tych upalow i przez to czuje sie wtedy zle jest mi slabo jestem wtedy blada itd.
wole ta pogode 🙂

maly spi 🙂 obiadek zrobiony! no i ostatnie zaprawy w roli glownej buraczki 🙂
teraz odpoczywam przy komputerze 🙂

• Mamusia
Aga jejku to już tak niedługo 🤪 Przecież za chwilkę jest 01 września! POWODZENIA!
Zośka dobrze, że Tata jest z Wami w domku. Suuuper spędzony czas 🙂
Andzia tak patrzę, że to już prawie 30 tydzień. Jeszcze może ok. 8 i będzie Synek drugi na świecie 🤪 O jaaa... Czas jest niemiłosierny 😉

Co do pogody - sorry Andzia - to na weekend zamawiam upał! 😜 Jedziemy na 3 dniowy urlop 😁 😁 😁 To znaczy historia jest taka, iż 27 sierpnia przypada nasza 7 rocznica ślubu i w ramach prezentu zdecydowaliśmy się pojechać na 3 dni nad morze 🙂 Cieszę, się bardzo, gdyż ostatnio na wyjeździe byłam w 2010 także kawał czasu temu. Mam nadzieje, że pogoda dopisze i Lenka będzie się dobrze sprawowała. 🙂

• Mamusia
Asia-to juz albo dopiero 30 tydzien hehe 😁 😁 😁 juz nie moge sie doczekac ale jak pomysle o porodzie to moglby byc dopiero poczatek 🤪 😁

co do tej pogody to juz jak dla ciebie zniose upal w weekend 🙂 a wy tam sie dobrze bawcie nad morzem a ja wlacze wiatrak i bede dupke moczyc w misce na balkonie hehe na ochlode 😁 😁 😁

• Mamusia
Andzia dzięki za przemęczenie się z upałami - ale chyba nie będzie potrzeby abyś się męczyła 🙂 Zapowiada się średnio z pogodą, ale mnie to nie przeszkadza bo w końcu jest okazja i wspólnie spędzimy te 3 dni - naprawdę super 🙂
Jaki Ty masz śliczny brzusio ☺️ I wydaje mnie się, że wszystko poszło Tobie w brzuszek bo uda to jakieś skromniutkie masz 😉 Ja jak byłam w ciąży to uda jak słonica miałam 😜
Fabiś w awatarze śliczny 😘

Aga zabieramy Majkę i Oliwkę też ze sobą 😜 😜 😜
Zrozumiałe jest to, iż musiałam przesunąć termin - jak na Twoim miejscu też bym tak zrobiła.

Dobra Dziewczynki idę robić obiad, prasować i przygotowywać pakowanie 😁 Uwielbiam się pakować 🤪

• Mamusia
Jestem, jestem - obecna 😜
Dzień dobry!
Andzia dzięki za pamięć. My naprawdę bawiliśmy się świetnie. Pomimo tego, że pogoda była jaka była humory nam dopisywały, a że pojechaliśmy całą rodzinką (łącznie z moimi Rodzicami i Bratem) to mieliśmy dwa "wolne" wieczory, 🤪 gdyż przy Lence została moja Mama. Matko jak człowiek dawno z domku nie wychodził to nawet nie wie jakie trendy są w modzie 😁 ale troszkę się już podszkoliłam 😉
Lenka jak zobaczyła morze to powiedziała: "łaaaał" 😁 Myślałam, że padniemy ze śmiechu. Ponadto była naprawdę grzeczna. Zjadła pierwszy raz frytki, ale nie za bardzo Jej przypadły do gustu - w prost odwrotnie do gofra 😜 W podróży naprawdę była spokojna, aż mnie zadziwiła bo nastawiałam się na wielki ryk i wyrywanie włosów z głowy 😁
Jestem super zadowolona i odpoczęłam sobie, a przy okazji spędziłam troszkę czasu z Mężem i Rodziną.

Andzia ja myślę, że Ty powinnaś już więcej odpoczywać. Musisz nabrać sił bo wiesz, że po porodzie będą one niezwykle potrzebne na nieprzespane nocki i inne. Buraczki zrobisz w przyszłym roku 😉 Apropo zapraw ja chcę jeszcze zrobić kilka słoiczków powideł ze śliwek, ale nie wiem czy znajdę siły 😁

Zośka, Aga co z Wami???