Skocz do zawartości

Czy są Bydgoszczanki? | Forum o ciąży

MoniaC82

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Hahahah no tak już mam, że słyszę wszystko 😁 😁 😁 😁 😁
Andzia będzie dobrze. To już będzie jednak drugi poród i z pewnością będzie łatwiejszy 🙂 Organizm przyzwyczajony i będzie gicior 🙂

jestem caly czas tej mysli ze bedzie latwiej ale jak sie tak pomysli o tym porodzie to przypomina mi sie ta czarna wizja przy Fabianie 🥴
tyle godzin meczarni 🥴
moze jak syn bedzie duzy to zrobia cc 🙂

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Andzia cesarskie cięcie ma również swoje plusy i minusy. Natura wymyśliła aby jednak poród przebiegał naturalnie i pewnie tak jest lepiej 🙂
Lenka też śpi od 13 także na razie tylko 2 h i 15 min., ale pewnie zaraz będzie koniec tego dobrego 😁

• Mamusia
Bry!
Andzia a Ty dzisiaj strajkujesz? 😉
Pogoda do bani... Nie lubię deszczu, ale są też plusy Lenka dzięki niemu już śpi 😁
Zośka mówię Tobie małe dzieci mały kłopot, duże większy 😁 i to się sprawdza 😆 Mam nadzieję, że Maksio będzie grzeczniejszy niż moja Lenka. 😉

• Mamusia
Dziękuję bardzo Dziewczyny za troskę 😘 Rzeczywiście czuję się już lepiej, pozostał katar i kaszel i czekam aż przejdą 😜
U nas weekend też minął szybko, gdyż część niedzieli spędziliśmy w marketach 🥴 Zostaliśmy zaproszeni na ślub pod koniec września i oczywiście nikt nie ma się w co ubrać 😁 😁 😁 No może z wyłączeniem Męża, gdyż garniak w szafie wisi 😉 W każym razie ja nie pasuje do dzisiejszej mody i nie kupiłam jeszcze nic. Podejrzewam, że już tak zostanie, gdyż te "szmaty" w sklepach są zupełnie nie w moim guście 🙃

• Mamusia
dzien dobry 🙂
Aska-super ze juz wyzdrowialas 🙂ja bym sobie tez wyskoczyla na weselicho ale to dopiero by byl problem z doborem kreacji hehe 😁 😁
Zoska-a czemu taka zmiana decyzji?

Ja juz z kazdym dniem czuje sie coraz ciezej i gorzej juz nie mam w sobie tyle sily ani weny do jakiego kolwiek dzialania 🥴czy to aby juz mnie meczyla ciaza??
ciezko mi juz chodzic! jak narazie przytylam 13 kg a z Fabianem bylo to 32kg i chyba czulam sie lepiej!
moze to przez to ze jest juz jedno dziecko i masa obowiazkow 🥴

• Mamusia
Andzia no pewnie, że te zmęczenie to ciąża! Ja nie jestem w kolejnej a też mnie weny brakuje czasem 😁 Małe Dzieciaczki potrafią wykończyć człowiek no chyba, że ktoś ma bardzo spokojne dziecko a takie się zdarzają. 😉 I tylko ten, kto nie siedział z Dzieckiem w domku nie wie czym to grozi 😜 😜 😜

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Andzia nabieraj sił bo sama wiesz jak jest po porodzie. Na nic nie ma czasu tylko cyc i cyc no i ryk 😜 To świetlana przyszłość przedstawiłam, co? 😜

No to u mnie odpada cyc hehe
ach to jakos dla mnie nie straszne
ale ten porod jest coraz blizej 🤪 😮