Skocz do zawartości

Czy są Bydgoszczanki? | Forum o ciąży

MoniaC82

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Andzia Alanka nie chcesz karmić cycem? Bo z tego co pamiętam to Fabianka nie karmiłaś. A może warto? Chociaż ja nie chcę się wtrącać 🙂

powiem tak:
nie karmilam go bo nie mialam pokarmu i na mleku modyfikowanym przybieral ladnie na wadze wiec nie wiem czy moje cycki by tyle produkowaly mleka ile on potrzebowal 🙂
zreszta ja nie mam jakos takiego pociagu do tego ☺️
wiem jestem jakas dziwna ☺️

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Wcale nie jesteś dziwna 🙂 Każda z nas ma prawo wyboru i robi według własnego uznania 🙂 Teraz jest "parcie" na karmienie piersią, a kiedyś było odwrotnie. Czasy się zmieniają 😉

ja jestem tego zdania ze na to wymyslono mleko modyfikowane zeby z niego korzystac!
wiem ze zdrowiej i latwiej i taniej jest na cycku ale to nie dla mnie 🥴

• Mamusia
dzien dobry 🙂
a co Wy tak malo napisalyscie??
gdzie wszystkie??

mnie wczoraj pochlonely zakupy bo lodowka miala swiatlo 🙂 i dzis z rana tez jedzilam bo marketach 🙂
kupilam proszek i dzis wielkie pranie a jutro wielkie prasowanie bo termin dobiega konca a trzeba juz torbe spakowac jeszcze pare rzeczy musze dokupic co brakuja i bedzie wszystko zapiete na ostatni guzik 🙂
niedawno byl poczatek a tu juz dobiega koniec 🥴

A co tam u Was??
maly moj spi wiec mam chwile dla siebie 🙂

• Mamusia
Bry!
Zośka ja osobiście też uważam, iż lepiej, że PRZED niż PO 🙂 Każdy ma czystą kartę, a dodatkowo nikt nie został rozwodnikiem i to pewnie w dość młodym wieku 🙂
Andzia wszystko się kiedyś zaczyna i kończy 😜 ale to chyba dobrze, że ciąża się kończy bo ile można? 😉 😉 😉
Pierz, prasuj i pakuj torbę a ja kibicuje Tobie 🙂

Mnie wczoraj nie było, gdyż miałam bardzo niespodziewanego gościa. Odwiedził mnie kumpel z mojej przedostatniej pracy 🙂 Posiedzieliśmy, pogadaliśmy i naprawdę było super.
Idę jak zawsze pichcić i będę zaglądać 🙂

• Mamusia
dzien dobry 🙂
poprasowalam sterte ubranek teraz czeka mnie kolejne pranie ale zrobie je jutro bo dzis mi sie nie chce 🙂
A co do tej drugiej ciazy to powiem ze inaczej sie do niej podchodzi bynajmniej ja tak mam!

kupilam synkowi nocnik ale on narazie podchodzi do niego w ten sposob ze to kolejna zabawka i obecnie zamiast siadac nosi go na glowie 😁 😁 😁

• Mamusia
Jestem, jestem dzień dobry!
Jaki dzisiaj piękny dzień!!! 😜 Słoneczko świeci, jest gorąco i po prostu rewelacyjnie 😁 Dlatego my już od 10 byłyśmy na spacerze, a wróciłyśmy o 13.30 🙂 Pewnie popołudniu powtórka z rozrywki 🙂
Kocham lato! Wiem, wiem powtarza się 😁

Co do weekendu - to tak w piątek było gościnnie, sobota sprzątaniowa a niedziela dużo spacerkowa i naprawdę miło spędziliśmy czas.
Uciekam do garów bo wszystko wczoraj zjedliśmy 😉

• Mamusia
hej!

pamiętacie, jak mówiłam o sklepie mamitati.pl

teraz, do 16 września, możecie skorzystać z rabatu 10%
wystarczy, że założycie konto w sklepie, zrobicie zakupy za min. 50 złotych

w okienku kupon rabatowy należy wpisać obserwatorka10 🙂

promocja sumuje się z promocjami, które już są w sklepie

• Mamusia
dzien dobry 🙂
ja od rana na zakupach 🙂
w Tesco jest promocja na pampersy PAMPERSA za 111 sztuk tylko 87 zloty 🙂
zrobilam jeszcze ostatnie kosmetyczne zakupy do szpitala dokupilam rozek i juz wszystko jest 🙂
teraz tylko dopakowac to!

maly dostal jedzic-samochodzik i sie z nim nie rozstaje mozna oszalec 😁 😁
teraz spi bo wyczerpujacym poranku 🙂

• Mamusia
dzien dobry 🙂
Aska-jak tam powidla??obrobilas sie z nimi??

ja czekam na wizyte u gina ciekawe co ciekawego dzis powie 🥴
bylam z malym u szwagierki na kawce odstresowac sie lekko 🙂 ale z tym moim szatanem to roznie jest wiecznie i wszedzie do pelno 😁 😁
obiad zrobiony 🙂
wiec ide leniuchowac jeszcze 🙂

• Mamusia
Andzia dzięki za info w sprawie promocji 🙂
Super, że już wszystko masz nooo i pakuj tę torbę 😉 Chociaż jest jeszcze czas - nie wyprzedzajmy faktów 😉
Napisz co powiedział gin odkrywczego 😁 😁 😁
Zośka co do tych zakupów to chyba u mnie nie wchodzi w rachubę. Po pierwsze cienko z kasą, a po drugie Lenka ma teraz taki dziwny rozmiar tzn. np. w 5 10 15 rozmiar 86 jest dosłownie na styk, a 92 duuużo za duży i wszystko muszę mierzyć 🙃 Także zakup przez net raczej nie wchodzi w rachubę, ale dziękuję za info.

Mam już zrobione powidełka i są smakowite ☺️ 😜 Co prawda dałam mniej cukru (bo nie wiedziałam ile trzeba) ale i tak są super. Teraz właśnie gotuję słoiki i będą na zimę jak znalazł 🙂
Idę na pomidorówkę bo głodna jestem, a do tego u nas cały dzień pada 😠 i chyba na dwór dzisiaj nie wyjdziemy 😞

• Mamusia
dzien dobry 🙂
a gin niczego odkrywczego nie powiedzial wizyta trwala chwile i powiedzial ze tak beda teraz wygladac sprawdzil brzuch potem nogi czy nie puchna zapytal jak sie czuje no i to bylo na tyle!
dostalam skierowanie na badania krew i mocz no i kolejna wizyta za 2 tygodnie!
no i jeszcze dopowiedzial ze jak bede chciala zobaczyc dzidzie albo zrobic jej fotke to bez problemu mam powiedziec na kolejnej wizycie 🙂

co za paskudna pogoda 😞dzisiaj przymusowe siedzenie w domu 🥴