Skocz do zawartości

Czy są Bydgoszczanki? | Forum o ciąży

MoniaC82

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Aaa tak myślałam, że to o taki rowerek chodzi 😁 Aga, Maja musi być bardzo spokojnym Dzieckiem skoro usiedzi tam chociaż 5 minut 🙂 Lenka we wózku nie chce siedzieć, a w takim rowerku to już w ogóle. Tylko chce chodzić i chodzić 🙃
Lenka urodziła się 30 marca - czyli dokładna różnica to 4 miechy 😜

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Takie "poklepywania" są chyba normalne 😉 Ja też ustawiałam brata - co prawda młodszego o 6 lat - póki nie stał się dużym chłopcem i wówczas role się odwróciły ☺️ 😁 😁 ale teraz wspominam te zaczepki bardzo miło i ze łzą w oku 🙂
Zapomniałam jeszcze napisać o hałasie - Agnieszka pomimo tego, że u mnie tylko 1 dziecko to hałas też prawie na okrągło. Jak nie płacz to "walenie" zabawką o podłogę, czasem zrzucanie jakiegoś cięższego przedmiotu z szafki itd., itp. 😜 ale mnie to generalnie nie przeszkadza - chyba nie lubię zupełnej ciszy 🙂
Jutro piątek, więc trzymam kciuki i daj znać po rozmowie jak było i jakie są rokowania 🙂 Wierzę, że będzie dobrze 🙂

• Mamusia
Dzień dobry. Dlaczego tutaj jest tak pusto i cicho??? 😉
Andzia jak Mama?
Agnieszka jak rozmowa kwalifikacyjna?
Zośka jak Maksiu?
Monika dlaczego TY (pomimo moich apelów) się nie odzywasz???? Czy wszystko jest w porządku?
Idę ogarniać dom po weekendzie 😮

• Mamusia
Hahah Andzia do słonicy to jeszcze Tobie bardzo daleko 😉 Jesteś dopiero na półmetku - także głowa do góry i myśl pozytywnie 🙂 Już za tydzień idziesz na połówkowe - jak sobie pomyśle to też przypominają mnie się te czasy ciążowe 😜 To dowiemy się Kto zamieszkuje Twój brzuszek!
Super, że z Mamą wszystko dobrze.

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Hahah Andzia do słonicy to jeszcze Tobie bardzo daleko 😉 Jesteś dopiero na półmetku - także głowa do góry i myśl pozytywnie 🙂 Już za tydzień idziesz na połówkowe - jak sobie pomyśle to też przypominają mnie się te czasy ciążowe 😜 To dowiemy się Kto zamieszkuje Twój brzuszek!
Super, że z Mamą wszystko dobrze.

nie przytylam duzo bo dopiero 5 kg ale brzuch mam taki duzy juz 🥴
ale od ostatniej wizyty nie minelo 4 tyg a ja przybralam 3 kg 🥴
tez juz nie moge sie doczekac tego USG 🙂

• Mamusia
Wiesz teraz dzidzia jest na etapie rozwoju i przybierania na wadze - stąd Ty też będziesz przybierać kg. Jeśli masz siły i ochotę do możesz dużo z Fabim spacerować. Na pewno to dobrze wpłynie na Twoją wagę, a dodatkowo może mieć korzystny wpływ na poród 🙂

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Wiesz teraz dzidzia jest na etapie rozwoju i przybierania na wadze - stąd Ty też będziesz przybierać kg. Jeśli masz siły i ochotę do możesz dużo z Fabim spacerować. Na pewno to dobrze wpłynie na Twoją wagę, a dodatkowo może mieć korzystny wpływ na poród 🙂

staram sie duzo spacerowac ale czasem nie mam na to sily i checi ☺️
miejmy nadzieje ze nie przybiore znowu 30 kg 😁 😁 😁

• Mamusia
Eee nie ma się czym przejmować. Przybrałaś - zrzuciłaś i po problemie. Tym razem będzie identycznie także nawet o tym nie myśl bo takie rzeczy są mało istotne 😉 Teraz spełniaj swoje zachcianki i dogadzaj Dzidzi 😁 A myśleliście już wstępnie nad imionami?

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Eee nie ma się czym przejmować. Przybrałaś - zrzuciłaś i po problemie. Tym razem będzie identycznie także nawet o tym nie myśl bo takie rzeczy są mało istotne 😉 Teraz spełniaj swoje zachcianki i dogadzaj Dzidzi 😁 A myśleliście już wstępnie nad imionami?

ale ja caly czas jem ale za to siedze w owocach bo arbuzy,truskawki,czeresnie itd 🙂 a waga i tak leci do przodu 🙂
imiona mamy wstepne: LENA,NADIA,NELA,
dla chlopca: TYMON,ALAN,TOBIASZ,TYMOTEUSZ,
ale narazie nie wybralismy na 100 % jakie 🙂

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Super imiona 🙂 Macie jeszcze dużo czasu na podjęcie decyzji. Jak już będziecie wiedzieć czy to dziewczynka bądź chłopiec to grono imion się zmniejszy 😜

tak juz nie moge sie doczekac jak sie dowiem co tam jest 🙂
co do imion to ja sama wybieram bo jak maz by mi wybral to by dzieco skrzywdzil na lata tym wyborem 😁 😁 😁

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Hahahha faceci 😉 😉 😉 U nas wybór był obopólny, gdyż Mąż stwierdził, że chce również decydować i się dogadaliśmy.Chociaż suma summarum zostało tak jak ja chciałam 😁 😁 😁

moj jak mi zaczal mowic jakie mu sie podobaja to temat sie skonczyl 🙂
ja wybralam a on zatwierdzil ze Fabian mu sie podoba 🙂
teraz mam duzo tych imion i tak naprawde nie wiem jakie wybrac 🥴

• Mamusia
Obecna, obecna - ale tylko na chwilkę - u nas chyba jednak przestało padać, więc zabieram Leneczkę na spacer 🙂 Miłego dnia!
PS. Byłabym zapomniała Fabianek na tym zdjęciu wygląda jak dorosły mężczyzna. Super zdjęcie!

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Obecna, obecna - ale tylko na chwilkę - u nas chyba jednak przestało padać, więc zabieram Leneczkę na spacer 🙂 Miłego dnia!
PS. Byłabym zapomniała Fabianek na tym zdjęciu wygląda jak dorosły mężczyzna. Super zdjęcie!

dziekuje 😉
no tu tez przestalo padac ale dziecko spi wiec nici ze spaceru 🙂

• Mamusia
Haha no kiedyś wstawię zdjęcie, ale najpierw muszę je zrobić 😉 Jakoś ostatnio faktycznie się opuściłam z robieniem zdjęć.
Spacerek udany, ale krótki bo tylko 1,5 h 🤢 ale Lenka już zaczęła marudzić, więc postanowiłam wrócić do domku 🙂 Ja mam awersję do buraczkowej bo w ciąży piłam sok z buraków bllleeee. Do tej pory buraczków nie ruszam 😁

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Haha no kiedyś wstawię zdjęcie, ale najpierw muszę je zrobić 😉 Jakoś ostatnio faktycznie się opuściłam z robieniem zdjęć.
Spacerek udany, ale krótki bo tylko 1,5 h 🤢 ale Lenka już zaczęła marudzić, więc postanowiłam wrócić do domku 🙂 Ja mam awersję do buraczkowej bo w ciąży piłam sok z buraków bllleeee. Do tej pory buraczków nie ruszam 😁

No to ja musialam Cie postwic do pionu no zeby sie opuscic w robieniu fotek osz Ty niedobra 🙂
Ciocia Andzia czeka na fotke Lenki 🙂
ja zrobilam bo tak jakos naszla mnie chec bo jak narazie niczego pic na sile nie musze bo wyniki lepsze niz w 1 ciazy 🙂
A ja sobie dzis trzasnelam fotke brzuchola jedno nie zaszkodzi 🙂