Skocz do zawartości

Czy są Bydgoszczanki? | Forum o ciąży

MoniaC82

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Hhaha obiad się znajdzie. Dzisiaj u mnie kotlety z piersi kurczaka odpowiadałyby Fabiankowi? 😉 Bo moja Lenka jest strasznie mięsną osobą 😁 Surówką pluje, a na kotleta mówi, że jest mniam, mniam 🤪 A myślałam, że jednak będzie za mamusią a tu lipa 😜

oj Fabianek bardzo jest na tak na miesko 🙂
w kazdej postaci 🙂
ale zauwazylam ze on woli jesc z jednego talerza z druga osoba wtedy mietoli w nim je raz z widelca raz reka 🙂

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja pierwsza się zapisuję na listę w sprawie wynajęcia pomocnika 😜 😜 😜
Oj mnie się też dużo imion męskich podoba, ale chyba najbardziej Mikołaj ☺️ Tyle jest fajnych zdrobnień Miki, Mikuś i pewnie wymyśliłabym jeszcze ze 100 - podobnie jak do imienia Lenka 😉 Nie wszystkie oscylują bezpośrednio z imieniem, ale mam 100 nazw na Moją Księżniczkę 😜

Zosiu jeśli chodzi o znak zodiaku Maksia to jest On zodiakalnym strzelcem. Strzelcy to bardzo sympatyczni, czuli, troskliwi ludzie 🙂 Pierwotnie bałam się, że to będzie skorpion 🤪
Zośka zamówiłaś coś z tej strony? Gatunek bawełny jest ok?

• Mamusia
to jednak w dobrym znaku się urodził 🙂 a do tego, osoby, które mają na imię Maksymilian też mają same dobre, prospołeczne cechy 🙂 podoba mi się to 😁

Andziucha - brzuszek już swoje waży, co? w takie upały czuć to jeszcze bardziej 😉

Jasiu - oj tak, ja Maksia też nazywam na całą masę różnych sposobów 😁

• Mamusia
dzien dobry 🙂
Asia-a ty gdzie??czemu nie zagladasz??
Shelby-tak brzuszek juz duzy i ciezko mi juz chodzic 🥴na dwor w taki upal nie wychodze jedynie po 18 i to na malutki spacerek bo dla mnie jest zbyt goraco zostaje mi tylko balkon 🥴
Mini23-ach ten moj to wczoraj byl w swoim zywiole poszedl do dziadka na pole bo pracuje w zakladzie rolnym i chcialam mu pokazac rozne duze sprzety to sie wyrywal tak chcial pojezdzic 😁 no i wszystkim machal bo on bardzo zaczepny 🙂
do sasiadow wszystkich mowi ''czesc'' tylko w jego slowach to ''jejś'' i pokazuje piatke 🙂

• Mamusia
Zośka ja akurat nie znam żadnego Maksymiliana, ale pewnością są to wspaniałe osoby 🙂
Aga echh i te antybiotyki.... ale gdyby nie one to Dzieciaczek dłużej dochodziłby do siebie. Lekarka na pewno dobrała lek i szybko Majka dojdzie do normalności 😉 Ja stosuje - chyba już to pisałam - skleroza 😜 - linomag maść i naprawdę jest super. Mocno polecam 🙂
Andzia Fabiś jest fantastyczny z tymi piątkami i "cześć" 😁 😁 😁 Lenka jest raczej z bojących dudków chociaż nie zawsze. Niekiedy pierwsza kogoś zaczepi. Andzia ja zaglądam jak Mała idzie spać - a to jest różnie bywa.

• Mamusia
Andzia ściągnęłaś mnie 😜 😜 😜
Apropo pogody to ja taką uwielbiam 🙂 Ciepło, słoneczko i człowiek nie musi kurtki ubierać kiedy chce wyjść 😜
KOCHAM LATO!!!
Wiem Andzia, że Tobie jest trudno - ale dasz radę już niedługo jesień 😞

• Mamusia
Asia-ja tez tu tak zagladam jak on spi bo jak wstanie to tu bym nie usiedziala bo by mi komputer demnotowal 🙂
Fabian to jest taki ze by poszedl z kazdym chodz z jednej strony to dobrze a z drugiej niebardzo bo za bardzo ufny 🥴
ale on do wszystkich gada po swojemu czasem krzyczy no i to czesc to mnie rozbraja 😁 😁
jak bylam w myslu z nim to jak slyszal muzyke to tanczyl a wszyscy sie smiali jak go widzieli a jak przechodzily obok nas babcie i sie smialy do niego to on im jezyk pokazywal ☺️ ☺️

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Andzia ściągnęłaś mnie 😜 😜 😜
Apropo pogody to ja taką uwielbiam 🙂 Ciepło, słoneczko i człowiek nie musi kurtki ubierać kiedy chce wyjść 😜
KOCHAM LATO!!!
Wiem Andzia, że Tobie jest trudno - ale dasz radę już niedługo jesień 😞

patrzylam wlasnie na pogode dlugoterminowa i widze ze od 8 sierpnia upaly maja byc 🥴
a mnie juz tak ciezko 🥴

to jednak moja medytacja poplacila 🙂sciagnelam cie tu myslami 🙂

• Mamusia
Hahha wyobrażam sobie Fabianka z wyciągniętym językiem i zarazem minę babci "moherowego beretu" 😜 😜 😜 😜
Kurcze muszę iść na dwór szukać butelki od Lenki picia. Byłyśmy przed domkiem i się chyba zagubiła 🤢 Dom już przetrzepałam, ale jej nie ma 😁 Idę!

PS. Moja Lenka dzisiaj wstała o 7!!! 😮 A ja nic innego tylko przebrałam pupę, dałam zabawki i kimnęłam do 8, ale jestem nie do życia 🙂

• Mamusia
Asia-one doznaly szoku jak ten im wywalil jezor 😁 😁 juz nic do niego nie gadaly tylko na piecie sie odwrocily i powedrowaly dalej a ja myslalam ze sie ze smiechu pokulam 🙂
on czasem takie rzeczy wyprawia ze idzie sie tak nasmiac 😁 😁 😁

Mi wczoraj synek wyrzucal przez balkon skarpety a ja z brzuchem biegalam z gory na dol zeby zbierac 😁

• Mamusia
Co do spania to moj maly jak ma dzien pelen atrakcji to padnie mi o 21 i obudzi sie dopiero tak po godzinie 8 ale czasem lubi broic do 23 albo dalej ale za to wtedy spi do 9 lub 10 🙂

A teraz juz spi 2 godziny 🤪 szok 😮 bo ostatnio jak w zegarku tylko 1,5 godziny

• Mamusia
Jest, jest znalazła się butla 😜 W końcu była u moich Rodziców - dobrze, że pies jej nie zjadł 😁

Andzia powiadasz, ze upały od 8 sierpnia? Hm... ja bym chciała chociaż na 1 dzień nad morze pojechać - taki ala urlop 🙂 Tylko, że po pierwsze MUSI być pogoda i humor u mojej Córki aby jakoś dała radę w foteliku 😜

Smacznego Fabiś! 😘

• Mamusia
Aga to jakoby Ty też masz połowiczne wakacje 😜
Ja jestem śpiochem i pewnie świetnie byśmy się z Mają dogadały 😉
No fakt, że pewnie linomag by nie pomógł - ale za to wietrzenie na pewno będzie pomocne.
Lecę bo Lenka się obudziła. Wnioskuję, że jutro będzie padać 😜

• Mamusia
Dobry,
upalnie dzisiaj ulala.Byłam z Lenką na spacerku, ale po 11 byłyśmy już w domku, gdyż dla Niej to pewnikiem za ciepło - chociaż mnie nie przeszkadza 😜
Zośka no miało padać, a wyszło jak zwykle - jak to mawiają politycy 🙃 chociaż mogłoby popadać bo u Mamy w ogródku powoli wszystko usycha mimo podlewania z węża 🙂
Andzi dzisiaj nie ma to lecę ogarniać domek.
Miłego!

• Mamusia
dzien doberek 🙂
a mnie wczoraj nie bylo bo meza mojego siostra mnie odwiedzila i troche plotkowalysmy 😁

a dzis znowu tak goraco powiem ze skwar nie do wytrzymania odradzam chodzic z brzuchem w ciazy w taka pogode chyba wezme miske i bede dupke moczyc na balkonie bo dluzej nie dam rady 🥴

dobrze ze obiadek mam zrobiony ogarnelam mieszkanko z rana wiec kisze sie w domu bo nosa z domu nie wystawie 😁
maly spi wiec chwila relaksu przy komputerze 🙂