Skocz do zawartości

Brzuchatki z Częstochowy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nie, chciałabym mieć już to za sobą i mieć Synka już przy sobie. Skurcze prepowiadające dają mi nieźle w kość, podobno powinny być nie bolesne, ale mnie to nie dotyczy, czuje je bardzo dobrze i wyraźnie. już się nie mogę doczekać 😁 ostatnio byliśmy na weselu, miałam nadzieje ze po nim sie cos rusyz, ale Mały uparty i nie zamierza się jak na razie ewakuowac..
A jak tam wasze samopoczucie na tą pogodę??

• Mamusia
Hej dziewczyny powiem wam że w sumie to się czuję bardzo dobrze trzy dni temu zaczął mi dokuczać ból nerek nie wiem od czego wizytę mam dopiero za tydzień może się dowiem w czwartek mnie dopadła jakaś dziwna depresja ale czuję się w sumie dobrze dzidzia wazy pół kilograma i szaleje w moim brzuchu a jej starsza siostra pyta się codziennie kiedy do niej przyjdzie 😁 fajnie rozmawia z moim brzuchem 🙂 pozdrawiam wszystkie mamusie laurana wszystkiego dobrego

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Pomocy

Potrzebuje dobrego sklepu ciążowego.
Brzuch osstatnio zaczął rosnąć.... i to strasznie szyvbko.
W swoje dźinsy jeszcze się mieszcze, ale zdecydowanie są trochę zaciasne i nie czuje się w nichwygodnie.

Przydałoby się też kilka ładnych bluzeczek, bo wszystkie jakie mam stały się ostatnio zdecydowanie za krótkie.

A jutro pierwszy dzień na uczelni i nie chciałabym czuć się niekomfortowo.

• 4 tygodnie później...
  • 8 miesiące później...
  • 4 miesiące później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące później...
  • 4 miesiące później...
  • Mamusia
Czesc Dziewczyny czy ktos tu pisze ?? Chętnie z kims porozmawiam o ciaży , porodzie i przygotowaniach do przyjscia dziudziusia na swiat 🙂) Jestem z czestochowy i juz nie dlugo mam termin. niech sie ktos odezwie bede zagladac 🙂

• 2 tygodnie później...
kasia693 napisał(a):
Czesc Dziewczyny czy ktos tu pisze ?? Chętnie z kims porozmawiam o ciaży , porodzie i przygotowaniach do przyjscia dziudziusia na swiat 🙂) Jestem z czestochowy i juz nie dlugo mam termin. niech sie ktos odezwie bede zagladac 🙂

Kasia693 Nie wiem czy ktos się pojawi bo ja juz od dawna na to czekam 😉 Zdazyłam w tym czasie urodzić dwójke dzieci 😁 Rodziłam w Częstochowie w róznych szpitalach. Jesli masz jakies pytania to może pomogę 🙂 Pozdrawiam

• Mamusia
O jak miło ze ktoś odpisał 🙂) no wlasnie zauwazylam ze nikogo tu nie ma 🙂) Ja jestem mamą 3,5 letniego synka a teraz za miesiac bede mamą po raz drugi tym razem córeczki. Synka rodziłam na Mickiewicza w szpitalu i teraz tez tam bede rodzic. Aty gdzie rodziłas jesli mozna spytac . Pozdrawiam

Kasia693 a ja mam dwóch synków: starszy ma 2,5 roczku a młodszy 6 miesięcy 🙂
Pierwszy raz rodziłam na Parkitce 😮 a drugi raz na PCK. Drugi poród szybko i bezboleśnie tzn. w miarę bezboleśnie 🙂 Zatem ten drugi szpital mogę polecić.
To już tylko miesiac do narodzin córci 🙂 Szybko minie.

• 6 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...
  • Mamusia
Cześć dziewczyny, również jestem tutaj nowa 🙂 Termin porodu mam na 8.11.2013. Do jakiego lekarza chodzicie? Moją ciążę prowadzi dr Surówka 🙂 😉 Prawdopodobnie będę rodzić na Parkitce... bo położnictwa naq 1000leciu już nie ma :/ Co możecie powiedzieć na temat Parkitki? Jakieś opinie?

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc później...
  • 2 miesiące później...