Skocz do zawartości

Krakowianki :):) | Forum o ciąży

Amii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kasiek851 napisał(a):
hej
Wróciłam od gina i wszystkie badania mam dobre serduszko bije jak trzeba 😉 ale ale....na dzień dzisiejszy czeka mnie cesarka bo mój mały ustawił się miednicą i jak sie nie przestawi to bedzie cc 😠

spokojnie, maluchy lubią odwracać się w ostatniej chwili 😉
najważniejsze, że zdrowy 🙂

• Mamusia
ja palnuję pooród na Ujastek, juz byłam tam na tzw. dniu otwartym i pozytywne wywarli na mnie wrazenie. Tam wszystkie porody są rodzinne, miłol i schludnie. Na kopernika mam wskazanie, poniewaz mam cukrzyce ciążową ale tam nie chce, to stary, brudny , komunistyczny szpital a na Ujastek tez można z cukrzycą

Jak Cię znalazłam?? przypadkiem;p
A u mnie.. hmm.. powoli do przodu.. czyli stoję w tym samym miejscu a brzuch rośnie 😉 NIe mam jeszcze nic przygotowane... już mi się ryczeć od tego chce.. trzeba się za to w końcu zabrać.. a no i zaplanowałam sobie poród na 25 października;p;p
Jak się czujesz? Gotowa do rodzenia?? 😁

• Mamusia
Hej
A no cc z 2 powodów jak narazie 1 to że mały jest w pozycji miednicowej (ale może się jeszcze obrócić) a 2 to problemu neurologiczne związane z bólem głowy.....a konkretniej gromadzeniem sie płynu mzgowo-rdzeniowego (gdyby był normalny poród to ciśnienie tego płynu wtedy wzrasta co jest niebezpieczne dla mnie no i małego) także już na piśmie mam zalecenia do cc i najprawdopodobniej 25-go zobacze mojego synka

• Mamusia
kmatus napisał(a):
Witam Krakowianki zarówno mamusie jaki i przyszłe mamusie :-). Czy któraś rodziła bądź ma zamiar na Ujastku? Możecie powiedzieć mi coś więcej o tym szpitalu? Moja gin pracuje na Kopernika ale ja za cholerę nie pójdę tam rodzić 😠
Pozdrawiam serdecznie

a czemu nie na Kopernika? 🙂

• Mamusia
Ja właśnie dużo niepochlebnych opinii słyszałam o Koperniku coś w tym musi być skoro tyle kobiet nie chce tam rodzić.O Ujastku podobnie ale też było kilka pochwał, Ja wybrałam Rydygiera moja lekarka tam pracuje i to ona wykona mi zabieg 😜 w przyszłym tygodniu idę więc mogę opisać co i jak jak wrócę

• Mamusia
kasiek851 napisał(a):
Ja właśnie dużo niepochlebnych opinii słyszałam o Koperniku coś w tym musi być skoro tyle kobiet nie chce tam rodzić.O Ujastku podobnie ale też było kilka pochwał, Ja wybrałam Rydygiera moja lekarka tam pracuje i to ona wykona mi zabieg 😜 w przyszłym tygodniu idę więc mogę opisać co i jak jak wrócę

ja teraz rodziłam na kopernika i jestem bardzo zadowolona.
a o każdym szpitalu słyszałam zarówno dobre opinie jak i złe 🙂